Prędkość ściągania
Moderator: Moderatorzy
Prędkość ściągania
Mam do was pytanie.
Jaka powinna być prędkość ściągania plików z neta, jeżeli mam szybkość internetu 1,3 MB/s?
Jaka powinna być prędkość ściągania plików z neta, jeżeli mam szybkość internetu 1,3 MB/s?

http://www.skarbonka.net/pages/index.php?refid=kamcio71
kliknijcie plisss... to nic was nie kosztuje xD
no właśnie z taką prędkością ściągam
a te strony z których można ściągać z prędkością ~ 1Mb/s to jakie mogą być?
i z takich programów jak Moorhunt, Ygoow też można ściągać z prędkością 1 Mb/s czy tylko 100 kb/s?
a te strony z których można ściągać z prędkością ~ 1Mb/s to jakie mogą być?
i z takich programów jak Moorhunt, Ygoow też można ściągać z prędkością 1 Mb/s czy tylko 100 kb/s?

http://www.skarbonka.net/pages/index.php?refid=kamcio71
kliknijcie plisss... to nic was nie kosztuje xD
Co do Moorhunta...to prędkość z jaką maksymalnie będziesz ściągał to 153 kb/s (thx krova) Co prawda jest czasem zagięcie na poczcie i możesz ściągać nawet 2 mb/s ale to nie dłużej niż od 1 do 10 sekund i takie "zagięcia" są raczej rzadkością.Moorhunt, Ygoow też można ściągać z prędkością 1 Mb/s czy tylko 100 kb/s?
Ygoow- nie znam

1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
AHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHKris pisze:Co do Moorhunta...to prędkość z jaką maksymalnie będziesz ściągał to 153 kb/s (thx krova) Co prawda jest czasem zagięcie na poczcie i możesz ściągać nawet 2 mb/s ale to nie dłużej niż od 1 do 10 sekund i takie "zagięcia" są raczej rzadkością.Moorhunt, Ygoow też można ściągać z prędkością 1 Mb/s czy tylko 100 kb/s?
Ygoow- nie znam
W moorhuncie zawsze masz prędkość większą niż np. wyciągniesz max z torrentów i ściągania zwyczajnei ze stron czy rapida.
Przy łączu 512 kb/s mam torrenty/rapid ~= 63.4, chyba nigdy nie widzialem wiecej niz 64. Moorhunt/Ygoow = zazwczaj 70 najmniej, zdarza mu sie wyciagnac 74 ;x.
Jak miałem 1mb to z torrentów sciagalem max 125 a z moorhunta 140-144.
Takze jesli z torrentow wyciagniesz 153 to morrhuntopodobne powinny ciagnac po 170 przy dobrych plikach/uploaderach czy jak tam sobie chcecie xd.

I'll become The King of Pirates!
Nie mówiłem o podskokach o ileś kb bo mi nawet 270 wychodzi czasem... No ale racje masz ; ]Takze jesli z torrentow wyciagniesz 153 to morrhuntopodobne powinny ciagnac po 170 przy dobrych plikach/uploaderach czy jak tam sobie chcecie xd.

1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >