Komiks,jaki wam przypadł do gustu ?
Moderator: Moderatorzy
Komiks,jaki wam przypadł do gustu ?
Najlepszy komiks jaki czytałem zwie się losux od czasu do czasu są bluzgi na ale cóż ja go nie pisałem jest naprawdę bardzo fajny możecie go znaleźć na www.losux.prv.pl trzeba kliknąć na >>PRZECZYTAJ WSZYSTKIE KOMIKSY<< i czytamy od strony 1 do strony ostatniej miłej zabawy jest naprawdę bardzo śmieszny ciągle jest nie dokończony co 3 dni dochodzi nowy komiks
Używaj przecinków i kropek od czasu do czasu :/ //Arti
Używaj przecinków i kropek od czasu do czasu :/ //Arti
- Master Robin
- SSJ 3
- Kontakt:
Batman ,Spiderman , X - Men , Avengers ,Power Rangers , Muminki ,Kaczor Donald ,Supermen , Lobo ,Tom&Jerry ,Rozowa Pantera , Kapitan Klos , Indiana Jones ,Star Wars i wiele innych moze niewielu z was wie ze np. Batman mial zlamany kregoslup po tym jak polamal go Bane i do akcji musial wejsc drugi Batman (Azrael -aniol zemsty ) ,albo Supermen zostal zabity W pojedynku z Doomsdayem zabil go poswiecajac zycie !!!! Ja kawal zycia poswiecilem komiksom nie zaluje bo naprawde wspaniale wspomnienia z tamtych lat jak biegalem co miesiac do kiosku po nowy numer .
Uwertura...

Dużo tych komiksówWolak pisze:Batman ,Spiderman , X - Men , Avengers ,Power Rangers , Muminki ,Kaczor Donald ,Supermen , Lobo ,Tom&Jerry ,Rozowa Pantera , Kapitan Klos , Indiana Jones ,Star Wars i wiele innych moze niewielu z was wie ze np. Batman mial zlamany kregoslup po tym jak polamal go Bane i do akcji musial wejsc drugi Batman (Azrael -aniol zemsty ) ,albo Supermen zostal zabity W pojedynku z Doomsdayem zabil go poswiecajac zycie !!!! Ja kawal zycia poswiecilem komiksom nie zaluje bo naprawde wspaniale wspomnienia z tamtych lat jak biegalem co miesiac do kiosku po nowy numer .
Mi przypadł do gustu Kaczor Danald