Barni pisze:Otóż zapłodnienie następuje poprzez (mówiąc językiem DB) fuzję męskiej komórki rozrodczej (plemnika) z komórką rozrodczą żeńską (komórką jajową). Męska komórka rozrodcza jest wprowadzana do organizmu kobiety podczas stosunku. Kiedy już plemnik połączy się z komórką jajową powstaje zygota. Dalej wszystko toczy się samo, więc nie muszę ci już tego tłumaczyć
Masz mnie za idiote? Ja myslalem ze to jakas metafora z tymi dziecmi...
Barni pisze:Według niektórych podań dzieci są podrzucane przez bociany, krążą też pogłoski, że wychodzą z kapusty. Ale w to nie wierz, bo to stek bzdur. W końcu bociany nie latają w kapuście.
Slyszalem tez ze wychodza z ziemi (lol).
A tak wogule to nie zmniejaj tematu (diablo3) , takie rzeczy to na PW lub SB...
Zumo de uva a base de concentrado esta enriquecido con vitamina C.
Barni pisze:Otóż zapłodnienie następuje poprzez (mówiąc językiem DB) fuzję męskiej komórki rozrodczej (plemnika) z komórką rozrodczą żeńską (komórką jajową). Męska komórka rozrodcza jest wprowadzana do organizmu kobiety podczas stosunku. Kiedy już plemnik połączy się z komórką jajową powstaje zygota. Dalej wszystko toczy się samo, więc nie muszę ci już tego tłumaczyć
Masz mnie za idiote? Ja myslalem ze to jakas metafora z tymi dziecmi...
SonGohan pisze:
Nie no ludzie ubijcie mnie XDDDDD najlepszy tekst jaki tu przeczytalem.
zeby nie bylo spamu, po obejrzeniu Game play'a musze stwierdzic ze jestem milo zaskoczony tym co zrobil blizzard , zostawil wszystko co czyniło wczesniej te gre przyjemna ;3. Poprawki w grafice jeszcze bardziej przyblizaja klimatk gry i dzieki temu napewno spedze milo czas przy grze ^^
Bardziej przypomina jakąś zabójczynię or sth., ale i tak ją kocham, cenzura design ma. Oglądałem gameplay i muszę przyznać, że też ciekawie to wyglądało. Nie mogę się doczekać aż nią zagram <3
A ja napisze tylko tyle, jaram się tą grą jak małe dziecko i już nie mogę się doczekać jej premiery. Kupie na pewno, choćbym miał nawet tego później żałować w co bardzo wątpię.
D2 mam 2 wersje oryginalne i na BN swojego czasu spędziłem wiele godzin swojego życia
WireX pisze:A ja napisze tylko tyle, jaram się tą grą jak małe dziecko i już nie mogę się doczekać jej premiery. Kupie na pewno, choćbym miał nawet tego później żałować w co bardzo wątpię.
D2 mam 2 wersje oryginalne i na BN swojego czasu spędziłem wiele godzin swojego życia
MIałem tak samą jak ty jeszcze przy takiej oprawie graficznej aż chcę się GRAC
Ja już zbieram kasę na grę, grafikę, ram i cos jeszcze.
Aby jak będzie się młóciło nie było lagów.
Myślę że za 1/3 lat już będzie.
Pamiętacie po ile lat Blizzard robi gry