Wąchanie kleju

Sprawy na zupełnie inne tematy - nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.

Moderator: Moderatorzy

Zablokowany
Piasd
Oozaru

Wąchanie kleju

Post autor: Piasd »

Witam jestem na forum już od dawna ale dotychczas nie miałem okazji napisać nic sensownego.Mam pytanie więc zacznę od krótkiego wstępu.
Mój kolega na jednej z lekcji wąchał klej butapren ale w sztywcie(jakiś rosykjski) pytam go czy po co to robi to on zacutuję "wiesz jaka faza chcesz spubować".Ja jako uczeń średni od razu mówię Nie!.Zresztą nie trzeba być geniuszem,żeby wiedzieć przynajmniej,że to może uzależnić.
Od jakiegoś czasu jest nieprzeciętnie zdolny,a miał jedynki i dwójki w poprzedniej klasie i pod względem inteligęcji i w zapamiętywniu przerósł najlepszą ucznnice.Wg mnie to nienaturlne ponadto,że od początku roku ani razu nie odrobił nic,a co za tym idzie pewnie się nie uczył.
nawet moją wychowawczynie to zdziwiło.
Dobra to mniej więcej tak wygląda i pytania czy ten klej mógłby spowodować przez pewien czas lepszą koncentracje itp.,czy to potrwa parę dni i czy będzie miało poważne skutki np. zapominanie,zakładając,że ten klej ma właściwości naroktyczne.
jakby ktoś się pytał po co mi to wiedzieć to mówię,że to mój przyjaciel i chciałbym mu pomóc.
pewnie powiecie jak? tego sam nie wiem ale coś wymyśle.
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

Hahaha, niezły koks z niego xD . Ale słyszałem o tym że jak się jest nabakanym to lepiej się wszystko zapamiętuje. Mój znajomy zawsze przed klasówką jakieś ziółko bierze i dopiero wtedy się uczy bo podobno mu to pomaga. Sam nie testowałem, mam nadzieję że nie przetestuję. Co do tego czy ten klej jest szkodliwy... zależy jak mocny jest xD. Może później mieć jakieś objawy schizofremiczne (tak to sie pisze ? xd) lub podobne xd. Na jego miejscu nie ćpałby takich wynalazków tylko jakieś sprawdzone i skuteczne XD .
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Dla lepszej nauki amfetamine bierz... A tak serio to wąchanie kleju, palenie czy wciąganie czegokolwiek jest złe. Nie będziemy na forum rozmawiać o narkotykach albo o działających podobnie środkach. Jeszcze ktoś się skusi...
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Zablokowany