Turniej Użytkowników SSJPower - edycja VIII
Moderatorzy: Bobercik, Moderatorzy
Głos na:
Rava: gdyż jest najbardziej optymistycznym człowiekiem jakiego znam, za sylwestra, za tfasz mordercy, za to ze jest.
Nervan: za zownienie krovy w grze(oh tak), za to ze śpiewa, za bycie pantagruelicznym, lubieżnym ziomem, który jest niedopieszczony.
Czemu nie na nich:
Pitti - bo to fiut.
Snicker - zbyt mało go znam, choć sprawia wrażenie miłego, acz zboczonego chłopca.
Reika - ponieważ ubi spusty na tfasz, imo Acer ma swojego kandydata.
Rava: gdyż jest najbardziej optymistycznym człowiekiem jakiego znam, za sylwestra, za tfasz mordercy, za to ze jest.
Nervan: za zownienie krovy w grze(oh tak), za to ze śpiewa, za bycie pantagruelicznym, lubieżnym ziomem, który jest niedopieszczony.
Czemu nie na nich:
Pitti - bo to fiut.
Snicker - zbyt mało go znam, choć sprawia wrażenie miłego, acz zboczonego chłopca.
Reika - ponieważ ubi spusty na tfasz, imo Acer ma swojego kandydata.
Ostatnio zmieniony pn sie 25, 2008 11:06 am przez pp3088, łącznie zmieniany 3 razy.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Głos na:
Bliza- bo fajnie gra na gitarze, jest spoko facetem, spłodził dziecko, ma fajny głos, nie jest pedałem(patrz Bob : *). Od czasu do czasu lubię z nim pogadać.
Bob- bo interesował się losem Krisa, jest organizatorem turnieju, śmiesznie wygląda, śmiesznie gada.
Sinja nie znam
Reszta: żaled, to i tak za dużo powiedziane.
Bliza- bo fajnie gra na gitarze, jest spoko facetem, spłodził dziecko, ma fajny głos, nie jest pedałem(patrz Bob : *). Od czasu do czasu lubię z nim pogadać.
Bob- bo interesował się losem Krisa, jest organizatorem turnieju, śmiesznie wygląda, śmiesznie gada.
Sinja nie znam
Reszta: żaled, to i tak za dużo powiedziane.
Kris (18-07-2008 22:04)