Czy uważacie się za wybitnego znawcę z jakiegoś Anime? Jeśli tak, to napisz dlaczego. Może ja zacznę. Stwierdzam że można mnie nazwać znawcę Gundam Wing'a, ponieważ objerzałem większość odcinków i mam tomy mangi. Poza tym czytałem kilka artykułów i wiem o tym Anime dużo. Może jeszcze jestem znawcą Dragon Ball'a, jednak tego nie jestem do końca pewny. Mangi DB na pewno tak, ale Anime raczej nie.
Ja chyba Dragon Ball, chociaż dużo pozapominałem Ale obejrzałem 3 razy w TV (za pierwszym razem od paru ostatnich odcinków DB) i potem jeszcze wszystkie odcinki DBZ i DBGT po angielsku i też wszystkie filmy kinowe i specjale DB, DBZ i DBGT
I obejrzałem jeszcze całe anime Spiral: Suiri No Kizuna (20-parę odcinków chyba)
No ja się osobiście mogę uważać za znawce Anime Naruto . Obejrzałem wszystkie odcinki + 39 odcinków Shippuudena . Niestety nie czytam mangi i obejrzałem tylko 1 film kinowy .
Ja uważam się za wybitnego znawce Dragon Ball 'a, szczególnie DBZ
Oglądałem każdy odcinek po kilka razy...Może jeszcze znam się trochkę na Hellsingu, ale nie tak bardzo jak na DB. Oglądałem też troche Full Metal Alchemist i podstawowe sytuacje pamiętam.
Może kiedyś bardziej się interesowałam m&a, ale myślę, że na obecną chwilę byłabym w stanie odpowiedzieć na większość pytań dotyczących: Naruto [Classic, Shippuuden + manga] Saiunkoku Monogatari Code Geass Bleach
Dobiłem jak na razie całą mangę naruto i bleacha XD . Wszystkie odc też obejrzane . Hmmm... za dużo ostatnio tego oglądałem żeby stwierdzić w czym jestem znawcą x] . Na obecną chwilę Naruto i Bleach XD .
Bleach
Naru
Fate Stay Night
Inuyasha
Zapomnialem o Death Notcie
Wiecej to moze ogladalem ale czy znawca jakimkolwiek jestem na ich temat ciezko powiedziec;P
Ostatnio zmieniony śr sie 20, 2008 2:28 pm przez Bliz, łącznie zmieniany 1 raz.