Turniej Anime

Wszystko, co nie dotyczy DB, ale ma związek z Anime.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ

Ktore anime jest lepsze?

Czas głosowania minął pt kwie 30, 2010 9:36 pm

Bleach
2
33%
Dragon Ball
4
67%

Liczba głosów: 6

Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Rav pisze:
Bobercik pisze:Bleach za mało znam, głos na Tsubase.
Za mało znam, ale jednak znam. Pff :<
Obrazek
Awatar użytkownika
Rav
;)
Kontakt:

Post autor: Rav »

krova pisze:Btw. to, ze inni tak robia ciebie nie tlumaczy.
Stwierdziłem po prostu, że - zważywszy na reguły, atmosferę, klimat w tym temacie oraz jego rangę - nie ma nic złego w zagłosowaniu na Naruto bez oglądania GTO.

To nie wybory prezydenckie, zresztą...tam też niekoniecznie zna się wszystkich kandydatów przy głosowaniu...

Zostałem postawiony przed decyzją - zagłosować, czy nie zagłosować. Stwierdzłem, że skoro to tylko taka zabawa, to nie ma żadnych przeciwskazań, abym wziął udział w ankiecie, mimo iż nie znam GTO. Mogłem powstrzymać się od głosu, ale zważywszy na całokształt wielorakich czynników byłoby to dziwne zachowanie, gdyby spowodowane miało być jedynie nieznajomością GTO. Istniała jeszcze opcja obejrzenia kilku odcinków GTO przed zagłosowaniem, ale - pomijając, że nawet mi to przez myśl nie przeszło - także byłoby dziwne oglądanie Anime tylko i wyłącznie po to, żeby wziąć udział w forumowej ankiecie.

Krótko mówiąc: Zejdź ze mnie, krova, co ja Ci zrobiłem, że się tak na mnie uwziąłeś? :sad:
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

[center]Naruto wygrywa z Great Teacher Onizuka 6:5[/center]

Czas na kolejna walke (xO).

[center]Walka VI:
Dragon Ball vs Hellsing
[/center]

Stary i lubiany Dragon Ball? Czy Hellsing? : >

Moj glos idzie na Dragon Balla, gdyz jest to imo najlepsze anime na swiecie przy ktorym wiekszosc z nas sie wychowywalo. Pamietam jak bieglem ze szkoly jak najszybciej zeby tylko na Dragon Balla zdazyc : D. Powoli sobie sciagam odcinki dbz remastered i mam zamiar znow przesledzic cala serie :] (kiedys ;p).
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Bliz
SSJ 5

Post autor: Bliz »

Hellsing bo krwiste bardziej ;]
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

Zdecydowanie Dragon Ball. Jakis czas temu przemeczylem caly Hellsing, bo sporo osob mowilo, ze jest ekstra. Nie jest. Jest za to zdecydowanie przereklamowany.
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
Reika
USSJ

Post autor: Reika »

krova pisze:Zdecydowanie Dragon Ball. Jakis czas temu przemeczylem caly Hellsing, bo sporo osob mowilo, ze jest ekstra. Nie jest. Jest za to zdecydowanie przereklamowany.
Popieram w całej rozciągłości. DB to klasyk nad klasykami. Takie coś jak Hellsing zdecydowanie nie osiągnie świetności DB.
Obrazek
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

Dragon Ball. Dlaczego, pozostawię dla siebie.
Obrazek

.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

DB , lubie oba anime , ale DB lubie najbardziej
Takie coś jak Hellsing zdecydowanie nie osiągnie świetności DB.
A naruto tym bardziej
Rzekłabym, iż Naruto na pewno ma większe sznase, niż Hellsing. Naruto już jest bardzo bliskie osignięcia świetności DB(...)
Epic Fail LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL (...) , wszak na poczatku dazylem to anime neutralnoscia , ale po zobaczeniu tego na "fox kids" , nie wiem co w tym takiego fajnego , naruto to jakies dziecko neostrady co ma szmaty gorsze od tych "mundurow giertycha" , a ten z glosem Agaty Gawronskiej to pewnie jakis tranwestyta (...)

Ten forum i strona nawet zeszly na naruto zal.pl

Jak to anime moze byc kojarzone za temat o ninjach? Nie widze tam nic z ninji

naruto "moze" byc "lepsze" od DB , ale w sprawie sily , postacie z naruto sa jak ludzie

Mam nadzieje , ze poprostu bylas pijana jak pisalas ten post

A japonki ownuja ciebie uroda :wink: (A , one ownuja uroda WSZYSTKIE "blade twarze")
Ostatnio zmieniony wt sie 19, 2008 7:07 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 12 razy.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Kyra
SSJ 4+

Post autor: Kyra »

Dragon ball for ever
Obrazek
Awatar użytkownika
Reika
USSJ

Post autor: Reika »

BH Daimaouji pisze:A naruto tym bardziej
Rzekłabym, iż Naruto na pewno ma większe sznase, niż Hellsing. IMHO Naruto już jest bardzo bliskie osignięcia świetności DB. [Zresztą powstało juz sporo serii, ktore ownią DB, a co dopiero Hellsinga].
Obrazek
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Reika pisze:
BH Daimaouji pisze:A naruto tym bardziej
Rzekłabym, iż Naruto na pewno ma większe sznase, niż Hellsing. IMHO Naruto już jest bardzo bliskie osignięcia świetności DB. [Zresztą powstało juz sporo serii, ktore ownią DB, a co dopiero Hellsinga].
Zalezy jak dla kogo. Dla mnie DB bedzie zawsze najlepsze, nic nigdy go nie przebije, choc moge smialo powiedziec, ze dosc porownywalne dla mnie sa takie anime jak bleach czy naruto ;).
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Barni pisze:Dragon Ball. Dlaczego, pozostawię dla siebie.
To samo.
Obrazek
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

Reika pisze:Zresztą powstało juz sporo serii, ktore ownią DB, a co dopiero Hellsinga
Ja sie w tym miejscu nie zgodze. Moim zdaniem zadna seria naruto nie "owni" DB.
Jest fajne, na pewno bardzo popularne, ma szanse podbicia wielu serc, ale nie tak jak stary dobry smoczy kulek :<
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

Hmmm.... trudna decyzja xd . Hellsing ma w sobie to coś co lubię (czyli ostra młucka i krefff) . Dragon Ball to jednak sentyment dla jednej z najwspanialszych serii xd . Ale niech będzie to DB XD.
Awatar użytkownika
Sinju
Guru

Post autor: Sinju »

Głos idzie na Dragon Ball'a, jednym z powodów jest sentyment do tej serii, drugim powodem są gry z DB w które wciąż pogrywam a trzecim to że pierwsze odcinki Hellsinga były ciekawe lecz później wyglądały one jak zmielenie schabowego z truflami...
Ooohhh Gunther you're so sexy!
ODPOWIEDZ