"Twórczosć" Nervana.
Moderator: Moderatorzy
"Twórczosć" Nervana.
Nom, elo delo morelo 3 2 0, od jakiegoś czasu bawię się w grafikę i chciałem Wam przedstawić parę (chyba najlepszych) moich prac. Komenty mile widziane te pozytywne jak i negatywne. Nom to have fun & good luck in watching.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19. (aż chce się pić).
20.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19. (aż chce się pić).
20.
Najlepsze Uleq Kotomi i MD.
Pamietam jak przy music tagu, gadales jak łatwo było obroże zrobić i że byś na to nie wpadł, zią.
Ale ogólnie sygny masz dość pro, co nie powiem, że mógbyś robić lepsze bo cie na to stać, zią.
Pyter - nie wiem gdzie ty widziales podobna, nie mam takiej na dysku nawet XD
Pamietam jak przy music tagu, gadales jak łatwo było obroże zrobić i że byś na to nie wpadł, zią.
Ale ogólnie sygny masz dość pro, co nie powiem, że mógbyś robić lepsze bo cie na to stać, zią.
Pyter - nie wiem gdzie ty widziales podobna, nie mam takiej na dysku nawet XD
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Co z nimi nie tak?
Sa zbyt puste, wygladaja jak sam render z dodanym napisem, tudziez jakis element za bardzo gryzie sie z ogolem pracy.
W nr 6 fajnie ci wyszlo to z lewej strony, w nr 1 - nie.
Nr 16 - nie wiem co to jest, to po prawej. Wyglada.... dziwnie :F
17 - nie wiem co tam jest twoje, a co nie. Zdaje sie, ze nic nie jest twoje.
Oczywistym jest, ze zalozniem 18tki byla przejrzystosc i nieskomplikowanie, ale efekt koncowy nie jest satysfakcjonujacy.
Nr 19 jest ogolem zbyt banalny. Gradient w tle i pare plamek
Mam nadzieje, ze pomoglem.
Sa zbyt puste, wygladaja jak sam render z dodanym napisem, tudziez jakis element za bardzo gryzie sie z ogolem pracy.
W nr 6 fajnie ci wyszlo to z lewej strony, w nr 1 - nie.
Nr 16 - nie wiem co to jest, to po prawej. Wyglada.... dziwnie :F
17 - nie wiem co tam jest twoje, a co nie. Zdaje sie, ze nic nie jest twoje.
Oczywistym jest, ze zalozniem 18tki byla przejrzystosc i nieskomplikowanie, ale efekt koncowy nie jest satysfakcjonujacy.
Nr 19 jest ogolem zbyt banalny. Gradient w tle i pare plamek
Mam nadzieje, ze pomoglem.
-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.
Sygny w większości bardzo łądne, aczkolwiek nie podobają mi się numery: 1, 2, 16, 17. Jakoś tak z brzydkich renderów je robiłeś.
No ale i tak wiesz, że jestem Twoim pierwszym el0-pr0-fanem, zią! Kyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaa <333
Ogólnie to radzę Ci więcej tych sygn robić Nerv, bo jak się będziesz tak lenił, to stracisz talent.
No ale i tak wiesz, że jestem Twoim pierwszym el0-pr0-fanem, zią! Kyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaa <333
Tak, popieram. Straszny z Ciebie leń, Nerv! Nieładnie!Kris pisze:Ale ogólnie sygny masz dość pro, co nie powiem, że mógbyś robić lepsze bo cie na to stać, zią.
Ogólnie to radzę Ci więcej tych sygn robić Nerv, bo jak się będziesz tak lenił, to stracisz talent.
Odczep się od niej. Bo zagryzę.Osz Ty! Następnym razem Cię przestane karmić, trollu Ty jeden...XD
A tak BTW Nervanie, czy skorzystałeś z rady mistrza i będziesz cześciej tworzył? I przestaniesz się lenić? I pokaż nam sygnę ze smerfem *o*
Tak skumałam dopiero, że 7. jeszcze nie widziałm nigdy [nie pokazałeś mi, iĆ Ty]. Ładny ma klimacik, urzekła mnie.