3 edycja FREESTYLE!
Moderator: Moderatorzy
Liryczny morderca? Chyba liryczny impotentDF pisze:Miło mi, mów mi DF.Chociaż po tym co tu zrobię, pewnie nazwą mnie Twoim lirycznym mordercą. (Nie)sprawdzisz się w polu, zią.
Bobercik pisze:Reika, zapisz się do free, przyda się ktoś jeszcze. (serio mówię xD)
Nie, podziękuję. Jestem raczej niekompetentną osobą, nom.Barni pisze:Reika, zapisz się.

Ej ej ej ej daj bit ej ej ej ej.... nvmReika pisze:Liryczny morderca? Chyba liryczny impotentDF pisze:Miło mi, mów mi DF.Chociaż po tym co tu zrobię, pewnie nazwą mnie Twoim lirycznym mordercą. (Nie)sprawdzisz się w polu, zią.
Zią, nie zamierzam na Ciebie marnowac moich zwrotek.
Bobercik pisze:Reika, zapisz się do free, przyda się ktoś jeszcze. (serio mówię xD)Nie, podziękuję. Jestem raczej niekompetentną osobą, nom.Barni pisze:Reika, zapisz się.
Reika masz lepsze rymy niz ja i zapewne bedziesz lepsza niz ja, w ogole nie wiem co ja w tutaj robie XD, a jednak jestem xDDDD.

I'll become The King of Pirates!
- Dragon Fist
- A True Dragon
Chciałem Cię przeprosić, wybacz. Nie zauważyłem od razu, że jesteś dziewczyną. Potraktowałem Cię z góry, bardzo nieładnie. Honor mi mówi, że wypadałoby.Reika pisze:Liryczny morderca? Chyba liryczny impotentDF pisze:Miło mi, mów mi DF.Chociaż po tym co tu zrobię, pewnie nazwą mnie Twoim lirycznym mordercą. (Nie)sprawdzisz się w polu, zią.
Zią, nie zamierzam na Ciebie marnowac moich zwrotek.
Bobercik pisze:Reika, zapisz się do free, przyda się ktoś jeszcze. (serio mówię xD)Nie, podziękuję. Jestem raczej niekompetentną osobą, nom.Barni pisze:Reika, zapisz się.
I runda:
Taisuke - Dragon Fist
Acer - Krova
Barni - Bobercik
Pitti - Kris
II runda:
Krova - Pitti
Dragon Fist - Barni
Kris - Acer
Bobercik - Taisuke
III runda:
Krova - Dragon Fist
Acer - Taisuke
Barni - Kris
Pitti - Bobercik
IV runda:
Taisuke - Barni
Dragon Fist - Pitti
Kris - Krova
Bobercik - Acer
V runda:
Krova - Bobercik
Dragon Fist - Kris
Barni - Acer
Pitti - Taisuke
VI runda:
Taisuke - Kris
Acer - Pitti
Barni - Krova
Bobercik - Dragon Fist
VII runda:
Krova - Taisuke
Kris - Bobercik
Pitti - Barni
Dragon Fist - Acer
Zaczynamy jak nam się będzie chciało.
1 walka: Taisuke vs. Dragon Fist. Jak będziecie obaj gotowi, to dajcie znać.
Taisuke - Dragon Fist
Acer - Krova
Barni - Bobercik
Pitti - Kris
II runda:
Krova - Pitti
Dragon Fist - Barni
Kris - Acer
Bobercik - Taisuke
III runda:
Krova - Dragon Fist
Acer - Taisuke
Barni - Kris
Pitti - Bobercik
IV runda:
Taisuke - Barni
Dragon Fist - Pitti
Kris - Krova
Bobercik - Acer
V runda:
Krova - Bobercik
Dragon Fist - Kris
Barni - Acer
Pitti - Taisuke
VI runda:
Taisuke - Kris
Acer - Pitti
Barni - Krova
Bobercik - Dragon Fist
VII runda:
Krova - Taisuke
Kris - Bobercik
Pitti - Barni
Dragon Fist - Acer
Zaczynamy jak nam się będzie chciało.
1 walka: Taisuke vs. Dragon Fist. Jak będziecie obaj gotowi, to dajcie znać.

- Dragon Fist
- A True Dragon
Daj spokój, to przecież zwykłe wygłupy XD Nie biorę tego do siebie, nie gniewam się.Dragon Fist pisze:Chciałem Cię przeprosić, wybacz. Nie zauważyłem od razu, że jesteś dziewczyną. Potraktowałem Cię z góry, bardzo nieładnie. Honor mi mówi, że wypadałoby.
Anyway, ja też przepraszam.
I sorry za offtopa.

DF, daj znać jak będziesz gotowy.
Taka sprawa, potrzebna nam sędziego i "wymyślacza tematów".
Ja bym najchętniej widział Arti'ego jako sędziego i Rav'a jako "WT" (Rav, to tylko wymyślanie byle jakiego tematu, to nie jest dużo pracy!!! liczę na Ciebie, bo raczej wymyślisz coś normalnego w miarę, a nie "<losowy user> to pedał"). Zgadzacie się? xD
Taka sprawa, potrzebna nam sędziego i "wymyślacza tematów".
Ja bym najchętniej widział Arti'ego jako sędziego i Rav'a jako "WT" (Rav, to tylko wymyślanie byle jakiego tematu, to nie jest dużo pracy!!! liczę na Ciebie, bo raczej wymyślisz coś normalnego w miarę, a nie "<losowy user> to pedał"). Zgadzacie się? xD