Dyskusje na temat postaci

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Kyra pisze:Gohan dobry był jak walczył z Cellem i Majin Bubu przy poziomie SSJ 2 i (Cenzura) Gohan
0_0

(Cenzura) Gohan jest slaby/bezuzyteczny przeciez , nie ogladasz ARDBZ? Buu zapewne dawal mu fory , do czasu az absorwujac Piccolo jra , zrozumial ze nie warto dawac mu fory

(Present) Gohan rzadzil tylko z Cellem , poza tym jest niczym porownujac jego wersje z przyszlosci

BTW bez obrazy , ale masz szczescie ze Vegeta tego nie czytal , bo bys (...)
Hmmm wracamy do analizy postaci

A teraz wiec Goten

Goten , wykapany ojczulek z jego poziomem IQ ( :twisted: ) jednakze jego dobre serce sprawilo ze Hei polubil go , fajnie wyglada jako Gotenks kiedy scala sie z Present Trunksem , miejscami denerwuje mnie bo nie lubi swojej bratanicy , sexy ksiezniczki Pan

Z nieznanych przyczyn stracil ogon , to jest zagadka co narazie nie zostala rozwiazana (Brak ogona u Trunksow i Bry jest znana - Bulma) , tak samo jego zamiana w USSJ1 i USSJ2 , wszak oddzieczyczyl (?) SSJ po swoim ojcu , wiec USSJ1 i USSJ2 tez musi miec

3-
Tak denna postac czy co?
Mwahahaha dobre Piotrek rzadzisz
SonGohan ten kozi odbyt pisze:
Kyra pisze:Gohan dobry był jak walczył z cellem i Majin Bubu przy poziomie SSj 2 i (Cenzura) Gohan
A goku ja walczył z Frezer Przy Poziomie SSj
My juz jestesmy przy gotenie :P
Zal.pl , zapomnial dac im ocene , puknij sie w leb nastepnym razem , moze nie zrobisz z siebie czlowieka :roll:
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Bulma

Trunksa stara :< Jedna z głównych postaci w DB, później drugoplanowa w Z, a w GT już praktycznie epizodyczna. Powiem szczerze, że nie chce mi się pisać, dodaję postać na prośbę BH.

5/10
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Bobercik pisze:Bulma

dodaję postać na prośbę BH.
E mial byc Bardock nie Bulma , ale dobra moze byc

Bulma hmmmmmmmmm , na poczatku DB moglaby byc uznawana za starsza siostre Kakarotta (Dun Dun Dun) , ogolnie preferuje bardziej Chi Chi od niej gdyz staruje na mniej nagsza od Chi Chi , choc miejscami pokazuje swojego ciala , na poczatku jest ona dziewczyna Bandyty Yamchy (co dla mnie mogloby byc na zawsze , mimo iz lubie Vegete i Trunksa (Future) , nie sadze ze Vegeta i Bulma pasuja do siebie) choc na poczatku boi sie jej , w Buu sadze miala byc nagroda dla Dai Rou Kaioshina z biegem czasu staje sie stara baba

Nagrala natomiast 2 piosenki i to calkiem fajne

Ponadto jej corka jest sexy w DBGT (podobnie jak Pan)

Podobnie jak Vegeta , dano jej zly kolor wlosow w Anime , tak naprawde jej wlosy sa Fioletowe (co poprawili w 4 filmie DB)

3
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

Dun dun dun jaram się na nią. 10/10 bo jest sexy.

A na serio to jakoś nigdy nie przywiązywałem wagi większej do Bulmy, więc trudno mi o niej cokolwiek sensownego napisać. 3/10 xd
Obrazek

.
ODPOWIEDZ