!!! Euro 2008 !!!

Sprawy na zupełnie inne tematy - nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Aragan
USSJ

Post autor: Aragan »

Kurna mac!
Liczylem na Turcje :cry: :cry: :cry: :sad: :cry: :cry: :cry:
Obrazek

http://www.skarbonka.net/pages/index.php?refid=kamcio71
kliknijcie plisss... to nic was nie kosztuje xD
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

Nie rozumiem jak Demirel mógł dostać 2 mecze za faul na Kollerze(prowokował go koniec końców), a Swiniopas 1 mecz, za równie podły faul na Chorwacie.
Bo Szwainstajgej (nie wiem jak się pisze xD) ma taką mordę, że wygląda w sposób "Daj mi czerwoną to ci spalę dom". I to dlatego ;|
Obrazek

.
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Graja wszyscy, wygrywają Niemcy.
Dokładnie. Stare, piłkarskie przysłowie. A co do meczu...Turcy nie mieli nic do stracenia, byli znacznie osłabieni (przede wszystkim brak Nihata). Zagrali rezerwowym składem i na swój sposób wygrali, ponieważ udowodnili wszystkim, że mają serce do walki jak żadna inna drużyna. Szkoda wyniku. Przy golu na 3:2 jakiegoś urazu doznał Kazim...pewnie to on miał biegać na szybkim Lahmem i dlatego powstała dziura w obronie...każdy wie jak to się skończyło. Wynik zdecydowanie nie odzwierciedla tego, co działo się na boisku.

A co do dzisiejszego meczu...bardzo trudno wskazać faworyta. Rosja wspaniałą piłkę, Arszawin , Pavluchenko, Zhirkov to nowe gwiazdy europejskiej piłki. Ale kogo mamy po drugiej stronie? Villa, Torres, Xavi...na pewno nie są to gorsi piłkarze. Kluczem do zwycięstwa będzie Senna. Jeśli zagra tak, jak w innych meczach - Hiszpania wygra. Defensywny pomocnik Hiszpanów będzie potrafił odciąć Arszawina od gry na całe 90 minut. Obstawiam: 2:1 Hiszpania.
Obrazek
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Wczoraj byl I mecz w calym euro, kotry ogladalem (caly)...

Powkurzalem sie troche, bylem za Turcja choc na poczatku sadzilem, ze na 90% wygraja Niemcy, po I bramce Turcji bylem juz calym sercem z nia xD. Jak Niemcy strzelili ta trzecia bramke to sie zalamalem i poszedlem spac...
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Dzisiejszy mecz? Ruski wygrają. To, co oni pokazują na tym Euro.. no wygrają. 3:1 dla Rosji będzie.
Wolałbym Hiszpanię, ale nie będę smutny jak Rosjanie wygrają. Bo pomimo, że ich nie lubię, to myślę, że są jedyną drużyną, która jest w stanie okopać Niemców. Tak więc jest mi obojętne, bardziej lubię Hiszpanię, ale jak Rosja wygra to nic się nie stanie.

[ Dodano: Czw Cze 26, 2008 12:33 pm ]
http://www.maxior.pl/film/106207/Polski ... eenhakkera

Jeszcze odnośnie Euro -.-' Słabią mnie tacy ludzie, jakbyśmy wygrali, to Leo byłby kochany, nawet by mu wybaczyli, że umiejąc 5 języków (bo tyle umie) nie chciał już się uczyć Polskiego. Znaczy chciał, ale nie dał rady. A, że przegraliśmy.. xD Wolę Niemców od Polaków.
Obrazek

.
Bliz
SSJ 5

Post autor: Bliz »

Moje kochane Ruskie wygraja :*
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

Jesli kazdy pisze tutaj mniej o pilce a bardziej o tym ktora narodowosc lubi, to wtrace, ze najgorzej ze wszystkich nacji na swiecie nienawidze rosjan. Jestem bardzo tolerancyjny i to w ogole dziwne, ze zdobylem sie na slowo 'nienawidze' w tak stereotypowy sposob, a jednak.

Po probach kilku rozmow z rosjanami stwierdzam, ze kazdy z nich uwaza sie za pana swiata, co drugie jego zdanie brzmi lub przekazuje sens "rus > all", uwaza polakow za parobkow, nie zna sytuacji na swiecie bo jest zamroczony przez rosyjskie media (obficie cenzurowane przez polityke) i na koniec dodam, ze kazdy wplotl do swojej wypowiedzi tez:
"you are from poland, you were born to be owned".

Wiec nie pomidorzcie mi tu, ze wolicie ruskich niz hiszpanie, czy nawet niemcy.
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

krova pisze:Wiec nie pomidorzcie mi tu, ze wolicie ruskich niz hiszpanie, czy nawet niemcy.
Kiedy ja naprawdę wolę, żeby Ruscy wygrali z Niemcami xP Od Hiszpanii ich nie wolę, ale wiem, że Hiszpania nie ma szans z Niemcami, więc .. No właśnie. A Rosjanina żadnego nie miałem 'przyjemności' poznać, więc nie wiem xP
Obrazek

.
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Barni pisze:A Rosjanina żadnego nie miałem 'przyjemności' poznać, więc nie wiem xP
Prosze:

http://forums.d2jsp.org/index.php?showt ... f=100&st=0
Obrazek

-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

krova pisze:
Barni pisze:A Rosjanina żadnego nie miałem 'przyjemności' poznać, więc nie wiem xP
Prosze:

http://forums.d2jsp.org/index.php?showt ... f=100&st=0
Część Niemiaszków nie jest lepsza. Oba narody to jedno wielkie gówno, obu nie lubią w Europie(choć niemców bardziej). Też nie rozumiem poparcia dla rusków...

Zresztą Polacy wcale lepsi nie są, więc o czym mu tu gadamy? Uwzględniając generalizacje, oczywiście.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

krova pisze:"rus > all"
[quote="cytat z linka ktory zapodal krovens :>]Polish playa > all :)[/quote] (czytalem tylko I strone jak cos ;p)
Obrazek

Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Pitti pisze:(czytalem tylko I strone jak cos ;p)
To po co sie w ogole odzywasz? :(
Obrazek

-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Pobawię się w Krovę:

Nie spamujcie.
Obrazek

.
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Pobawie sie w krove i pospamuje

Bo jestes debilem cenzura xd
Obrazek

Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Gadajcie o piłce nożnej w tym temacie...

Hiszpania prowadzi 1:0. I bardzo dobrze. Z Niemcami też wygrają, Villa będzie wkurzony, że dzisiaj złapał kontuzję i wbije im z 3 gole.
Obrazek
ODPOWIEDZ