Liczylem na Turcje
!!! Euro 2008 !!!
Moderator: Moderatorzy
Kurna mac!
Liczylem na Turcje

Liczylem na Turcje

http://www.skarbonka.net/pages/index.php?refid=kamcio71
kliknijcie plisss... to nic was nie kosztuje xD
Dokładnie. Stare, piłkarskie przysłowie. A co do meczu...Turcy nie mieli nic do stracenia, byli znacznie osłabieni (przede wszystkim brak Nihata). Zagrali rezerwowym składem i na swój sposób wygrali, ponieważ udowodnili wszystkim, że mają serce do walki jak żadna inna drużyna. Szkoda wyniku. Przy golu na 3:2 jakiegoś urazu doznał Kazim...pewnie to on miał biegać na szybkim Lahmem i dlatego powstała dziura w obronie...każdy wie jak to się skończyło. Wynik zdecydowanie nie odzwierciedla tego, co działo się na boisku.Graja wszyscy, wygrywają Niemcy.
A co do dzisiejszego meczu...bardzo trudno wskazać faworyta. Rosja wspaniałą piłkę, Arszawin , Pavluchenko, Zhirkov to nowe gwiazdy europejskiej piłki. Ale kogo mamy po drugiej stronie? Villa, Torres, Xavi...na pewno nie są to gorsi piłkarze. Kluczem do zwycięstwa będzie Senna. Jeśli zagra tak, jak w innych meczach - Hiszpania wygra. Defensywny pomocnik Hiszpanów będzie potrafił odciąć Arszawina od gry na całe 90 minut. Obstawiam: 2:1 Hiszpania.

Wczoraj byl I mecz w calym euro, kotry ogladalem (caly)...
Powkurzalem sie troche, bylem za Turcja choc na poczatku sadzilem, ze na 90% wygraja Niemcy, po I bramce Turcji bylem juz calym sercem z nia xD. Jak Niemcy strzelili ta trzecia bramke to sie zalamalem i poszedlem spac...
Powkurzalem sie troche, bylem za Turcja choc na poczatku sadzilem, ze na 90% wygraja Niemcy, po I bramce Turcji bylem juz calym sercem z nia xD. Jak Niemcy strzelili ta trzecia bramke to sie zalamalem i poszedlem spac...

I'll become The King of Pirates!
Dzisiejszy mecz? Ruski wygrają. To, co oni pokazują na tym Euro.. no wygrają. 3:1 dla Rosji będzie.
Wolałbym Hiszpanię, ale nie będę smutny jak Rosjanie wygrają. Bo pomimo, że ich nie lubię, to myślę, że są jedyną drużyną, która jest w stanie okopać Niemców. Tak więc jest mi obojętne, bardziej lubię Hiszpanię, ale jak Rosja wygra to nic się nie stanie.
[ Dodano: Czw Cze 26, 2008 12:33 pm ]
http://www.maxior.pl/film/106207/Polski ... eenhakkera
Jeszcze odnośnie Euro -.-' Słabią mnie tacy ludzie, jakbyśmy wygrali, to Leo byłby kochany, nawet by mu wybaczyli, że umiejąc 5 języków (bo tyle umie) nie chciał już się uczyć Polskiego. Znaczy chciał, ale nie dał rady. A, że przegraliśmy.. xD Wolę Niemców od Polaków.
Wolałbym Hiszpanię, ale nie będę smutny jak Rosjanie wygrają. Bo pomimo, że ich nie lubię, to myślę, że są jedyną drużyną, która jest w stanie okopać Niemców. Tak więc jest mi obojętne, bardziej lubię Hiszpanię, ale jak Rosja wygra to nic się nie stanie.
[ Dodano: Czw Cze 26, 2008 12:33 pm ]
http://www.maxior.pl/film/106207/Polski ... eenhakkera
Jeszcze odnośnie Euro -.-' Słabią mnie tacy ludzie, jakbyśmy wygrali, to Leo byłby kochany, nawet by mu wybaczyli, że umiejąc 5 języków (bo tyle umie) nie chciał już się uczyć Polskiego. Znaczy chciał, ale nie dał rady. A, że przegraliśmy.. xD Wolę Niemców od Polaków.
.
Jesli kazdy pisze tutaj mniej o pilce a bardziej o tym ktora narodowosc lubi, to wtrace, ze najgorzej ze wszystkich nacji na swiecie nienawidze rosjan. Jestem bardzo tolerancyjny i to w ogole dziwne, ze zdobylem sie na slowo 'nienawidze' w tak stereotypowy sposob, a jednak.
Po probach kilku rozmow z rosjanami stwierdzam, ze kazdy z nich uwaza sie za pana swiata, co drugie jego zdanie brzmi lub przekazuje sens "rus > all", uwaza polakow za parobkow, nie zna sytuacji na swiecie bo jest zamroczony przez rosyjskie media (obficie cenzurowane przez polityke) i na koniec dodam, ze kazdy wplotl do swojej wypowiedzi tez:
"you are from poland, you were born to be owned".
Wiec nie pomidorzcie mi tu, ze wolicie ruskich niz hiszpanie, czy nawet niemcy.
Po probach kilku rozmow z rosjanami stwierdzam, ze kazdy z nich uwaza sie za pana swiata, co drugie jego zdanie brzmi lub przekazuje sens "rus > all", uwaza polakow za parobkow, nie zna sytuacji na swiecie bo jest zamroczony przez rosyjskie media (obficie cenzurowane przez polityke) i na koniec dodam, ze kazdy wplotl do swojej wypowiedzi tez:
"you are from poland, you were born to be owned".
Wiec nie pomidorzcie mi tu, ze wolicie ruskich niz hiszpanie, czy nawet niemcy.

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Kiedy ja naprawdę wolę, żeby Ruscy wygrali z Niemcami xP Od Hiszpanii ich nie wolę, ale wiem, że Hiszpania nie ma szans z Niemcami, więc .. No właśnie. A Rosjanina żadnego nie miałem 'przyjemności' poznać, więc nie wiem xPkrova pisze:Wiec nie pomidorzcie mi tu, ze wolicie ruskich niz hiszpanie, czy nawet niemcy.
.
Prosze:Barni pisze:A Rosjanina żadnego nie miałem 'przyjemności' poznać, więc nie wiem xP
http://forums.d2jsp.org/index.php?showt ... f=100&st=0

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Część Niemiaszków nie jest lepsza. Oba narody to jedno wielkie gówno, obu nie lubią w Europie(choć niemców bardziej). Też nie rozumiem poparcia dla rusków...krova pisze:Prosze:Barni pisze:A Rosjanina żadnego nie miałem 'przyjemności' poznać, więc nie wiem xP
http://forums.d2jsp.org/index.php?showt ... f=100&st=0
Zresztą Polacy wcale lepsi nie są, więc o czym mu tu gadamy? Uwzględniając generalizacje, oczywiście.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*