Hmmm..... to ja teraz powiem tak xD . Ja miałem wakacje przez 11 miesięcy więc się nie dziwić proszę xD :
Polski - 3
Matematyka - 1/2 (mam poprawke xD)
Technika - 4
Geografia - 2
Historia - 2
Wos - 2
Religia - 2
Chemia - 3
Fizyka - 2
Angielski - 3
Wf - 4
Niemiecki - 1 (lol z 2 razy byłem i sie kłóciłem ze szmatą o nkl ... już sobie myśle że mi wstawi a tu 1 ;/ xD)
Biologia - 3
Informatyka - 2 (stałem się mistrzem sapera chyba xD)
Muzyka - 2 (JUPIII !!!!)
Czyli jak na 11 miesięcy wakacji to nieźle .
Gratuluję, nie chce mi się wypisywać ocen. Średnia ze 3,4; dwie dwóje, zachowanie dobre chyba, miałbym wzorowe za działalność na rzecz szkoły, reprezentowanie itp. ale za godziny mam obniżone. Zdałem, czego chcieć więcej?
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Jeśli wolno mi się pochwalić: niedawno (środa 18.06 - dyplom, czwartek 19.06 - pieniądze) dostałem 900 zł Nagrody Prezydenta Miasta Szczecina za osiągnięcia w tym roku szkolnym
Ale jest wystarczająco związane ze świadectwem, choćby dlatego, że na świadectwie jest napisane w osiągnięciach czasem: Nagroda Prezydenta Szczecina. Z tym, że w tym roku dostałem świadectwo wcześniej. Przecież nie będę zakładał nowego tematu na forum, żeby się pochwalić
Zazdrość? Kujoństwem? Pff.. zwykły kujon z niego i tyle. Pewnie ciągle przed książkami siedzi. No i na pewno jest wazeliniarz.. Ts... <powiedział WCAAALEEe nie zazdrosny Barney> xD
tak dziwnego roku to ja jeszcze nie mialem ...
Polski - 2(imbaaa)
Matematyka - 4
Technika - 4
Geografia - 4
Historia - 4
Wos - 5
Religia - 4
Chemia - 3
Fizyka - 3
Angielski - 6
Wf - 5
Biologia - 4