Świadectwa
Moderator: Moderatorzy
Brawo Brawo Brawo ! spam spam spam Pitti/Krova/Acer i warn..
Jeżeli jeszcze raz się to powtórzy będe zmuszony niektórym zawiesić pisanie..bo inteligencja tego forum powoli słabnie lub ktoś uważa że jest fajny..
Jeżeli jeszcze raz się to powtórzy będe zmuszony niektórym zawiesić pisanie..bo inteligencja tego forum powoli słabnie lub ktoś uważa że jest fajny..
Ostatnio zmieniony ndz sty 27, 2008 9:24 pm przez Kris, łącznie zmieniany 1 raz.

1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
a Pepek nie dostanie ?? tak samo spam jak Krovy czy Kogokolwiek.Do tego obraził Krove.Kris pisze:Brawo Brawo Brawo ! spam spam spam Pitti/Krova/Acer i warn..
Drobny błąd ;p / Kris
Ostatnio zmieniony ndz sty 27, 2008 9:20 pm przez AnimKing, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak, 243. Sprawdziłem ile ma, zanim napisałem, że to Art. 347., żeby przypadkiem nie podać jakiegoś istniejącego.krova pisze:Tak btw: Ile nasza konstytucja ma artykułów? 243?Rav pisze:Pewnie miał na myśli, że zakazuje tego Art. 347. Konstytucji Rzeczypospolitej Polskiej...
...::: Keep Calm & Follow your Joy :::...
3,53...poprawię ! xD Więc jedziemy:
*Polski: 4, uczę się na 3, ale gość mnie lubi. Miał mnie przepytać na 4 z lektury, ale gdy zobaczył, że przeczytałem (zawsze czytałem streszczenia) to walnął tekst w stylu "wzruszyłem się" i wstawił ocenę dobrą.
*Matma: Chyba 4. Też się na 3 uczę, ale mnie lubi xD
*Biologia: 4...też się uczę na 3...nie wiem z jakiej paki mi dała 4.
*Geografia: 3...tutaj już widać, że uczę się na 3.
*Angielski: Wkurzyłem się za 3 na półrocze i zacząłem olewać testy. Jednak pod koniec wziąłem się w garść i może mi tą 4 wstawi xD
*WOS: Powinna być czwórka.
*Historia: 3/4...pytała mnie na 4...pisałem sprawdzian na 4...a teraz znowu miałem być pytany na 4...niestety skleroza+lenistwo=zapomniałem, że miałem do niej przyjść xD
*Fizyka: 3.
*Chemia: 2/3.
*Pseudo Informatyka aka TI: 5
*Plastyka: Może mi dać 4 za to, że na ostatnich lekcjach robiłem za modela XD
*Religia: 5
*WF: 6
Wliczają się jeszcze przedmioty z pierwszej i drugiej klasy, czyli:
*Muzyka: 5
*Technika: 5
Może 4.0 będzie.
*Polski: 4, uczę się na 3, ale gość mnie lubi. Miał mnie przepytać na 4 z lektury, ale gdy zobaczył, że przeczytałem (zawsze czytałem streszczenia) to walnął tekst w stylu "wzruszyłem się" i wstawił ocenę dobrą.
*Matma: Chyba 4. Też się na 3 uczę, ale mnie lubi xD
*Biologia: 4...też się uczę na 3...nie wiem z jakiej paki mi dała 4.
*Geografia: 3...tutaj już widać, że uczę się na 3.
*Angielski: Wkurzyłem się za 3 na półrocze i zacząłem olewać testy. Jednak pod koniec wziąłem się w garść i może mi tą 4 wstawi xD
*WOS: Powinna być czwórka.
*Historia: 3/4...pytała mnie na 4...pisałem sprawdzian na 4...a teraz znowu miałem być pytany na 4...niestety skleroza+lenistwo=zapomniałem, że miałem do niej przyjść xD
*Fizyka: 3.
*Chemia: 2/3.
*Pseudo Informatyka aka TI: 5
*Plastyka: Może mi dać 4 za to, że na ostatnich lekcjach robiłem za modela XD
*Religia: 5
*WF: 6
Wliczają się jeszcze przedmioty z pierwszej i drugiej klasy, czyli:
*Muzyka: 5
*Technika: 5
Może 4.0 będzie.

*Polski : 4, ucze się na 5, ale mówią, że uczę sie na 4 xD.
*Matma : 4 nic dodać nic ująć.
*Bilogia: 5 podobno wszystko umiem.
*Niemiecki: 3/4 oj tu już po ostatnim sprawdzianie nie jestem pewien... ale mam nadzieje że bedzie to 4.
*WOS: 5 : >.
*Historia: 5 : >.
*Fizyka: 3/4 da mi 4 da musi dać XD.
*Chemia: 3/4 od kilku tygodni mnie pyta z trzech lat gimnazjum... jak nie da 4 to zabije.
*Informatyka: 6 .... n/c
*Plastyka: 4 ^^'
*Religia: 5 ! XD
*Technika: 6
*Muzyka: 5 (skopałem sprawdzian na 6 przy pisaniu czegoś xd)
*Geografia : 3/4 nie lubi mnie tak jak brata xD
Średnia : W najlepszym wypadku 4,6
W najgorszym : 4,3
I tak źle x
*Matma : 4 nic dodać nic ująć.
*Bilogia: 5 podobno wszystko umiem.
*Niemiecki: 3/4 oj tu już po ostatnim sprawdzianie nie jestem pewien... ale mam nadzieje że bedzie to 4.
*WOS: 5 : >.
*Historia: 5 : >.
*Fizyka: 3/4 da mi 4 da musi dać XD.
*Chemia: 3/4 od kilku tygodni mnie pyta z trzech lat gimnazjum... jak nie da 4 to zabije.
*Informatyka: 6 .... n/c
*Plastyka: 4 ^^'
*Religia: 5 ! XD
*Technika: 6
*Muzyka: 5 (skopałem sprawdzian na 6 przy pisaniu czegoś xd)
*Geografia : 3/4 nie lubi mnie tak jak brata xD
Średnia : W najlepszym wypadku 4,6
W najgorszym : 4,3
I tak źle x

1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Religia: 6 - no spoko oko xD
Polski: 5 chyba, chociaż nie wiem. Będę musiał pobajerować. Ale myślę, że się da przekabacić xD
Historia: 5 - same piąteczki mam, pani mnie lubi, więc jest luz;p
Wos: 6 - byłaby 5 ale za ucznia z klasą +1 ocena.
Angielski: 5/6 - w pn. muszę pobajerowąć na 6 xD
Rosyjski: 5 - pikuś xD
Matma: 4 - umiem matmę, akurat na czwórkę.
Fizyka : 4 - umiem fizykę, nie umiem liczyć, więc przez błędy rachunkowe zawsze 4 dostjaę xD
Chemia: 5 - ostatnio mi isę pierdzieli, ale liczy się całość xD
Biologia: 5 - nie wiem jakim cudem @@
Geografia: 3 - pięta achillesa..
Plastyka: nie wiem 4 chyba
Muzyka: 4 , może 5. Nie pamiętam.
Technika: 5 - pss xD
Informatyka: 6 - pss ^2
WF: 5 - mniejsze pss, szczególnie jak mi dzisja powiedział, że za rok może 6 będzie oO Zawsze miałem 3/4 xD
Średnia myślę że na pasek xD
Polski: 5 chyba, chociaż nie wiem. Będę musiał pobajerować. Ale myślę, że się da przekabacić xD
Historia: 5 - same piąteczki mam, pani mnie lubi, więc jest luz;p
Wos: 6 - byłaby 5 ale za ucznia z klasą +1 ocena.
Angielski: 5/6 - w pn. muszę pobajerowąć na 6 xD
Rosyjski: 5 - pikuś xD
Matma: 4 - umiem matmę, akurat na czwórkę.
Fizyka : 4 - umiem fizykę, nie umiem liczyć, więc przez błędy rachunkowe zawsze 4 dostjaę xD
Chemia: 5 - ostatnio mi isę pierdzieli, ale liczy się całość xD
Biologia: 5 - nie wiem jakim cudem @@
Geografia: 3 - pięta achillesa..
Plastyka: nie wiem 4 chyba
Muzyka: 4 , może 5. Nie pamiętam.
Technika: 5 - pss xD
Informatyka: 6 - pss ^2
WF: 5 - mniejsze pss, szczególnie jak mi dzisja powiedział, że za rok może 6 będzie oO Zawsze miałem 3/4 xD
Średnia myślę że na pasek xD
.
Ze 3.3 bedzie. Pochwalic sie moge tylko jednym, no moze dwoma xd.
Niemiecki - 5 <3
Angielski - nikomu w calej swojej nauczycielskiej karierze nie dala piec, a dzis mi wyskoczyla, ze mnie na 5 bedzie pytac :DDDDDD, jak dla mnie moze mnie nawet z gimnazjum pytac, na 90% mysle, ze ta piatke bede mial, a jesli nie to nie bede sie plakal i tak nie liczylem na 5
w-f - z dwojki chyba wskocze na 4, chyba ze da mi na polrocze 4 a na koniec 3 to bedzie gorzej xd
religia - 3 na pewno, moze wylize tj. cos nawkrecam na 4
kultura - bede walczyl o 4, raczej wywalcze
biologia - jutro bede walczyl o 3... xd
matma - na I polrocze mialem 3, wiec moze mi da jakims cudem 3 na koniec... oceny mam takie miedzy 2-3 na to polrocze, ale bylem trzeci na cala szkole w konk. matematycznym i II w pierwszych klasach, moze wezmie to pod uwage i da mi 3 ; d(i tak jej nienawidze)
fizyka - bronie sie zeby 1 nie miec na koniec xd, w poniedzialek kartkowka ktora roztrzygnie czy zdam, czy bede mial 2 czy 3 czy mu wpieprze
PO - w poniedzialek poprawie sprawdzian i mzoe m ida 4, na I polrocze mialem 4, a spoko ziom jest
hista- mialem oceny 4,3 zapytala mnie dala mi 2 bo cos nawkrecalem wystawila proponowana 3, ostatnio mnie zapytala nie zdazylem sie odezwac dostalem 1 xd, pojde moze do odpowiedzi i 3 bedzie...
techn. ifn.- da mi buc 4 chyba
opr. biur.-4/5 kij wie
chemia-2/3 ehh na I polrocye mialem 3, ale teraz wychodzi mi z ocen 2... kurde, chcialbym miec 3 xd
geografia-2/3 proponowana mialem 2, dzis byla kartkowka ktora zawalilem strasznie... moze jak pojde do odpowiedzi 3 bedzie...
s. oper. i siec. komp.-3/4 sadze, ze 4 bo na I polrocze mialem 4 teraz proponowana 3 oceny mam prawie na 4 xD
polak-ze 3 bedzie...xD zlamilem xd
Niemiecki - 5 <3
Angielski - nikomu w calej swojej nauczycielskiej karierze nie dala piec, a dzis mi wyskoczyla, ze mnie na 5 bedzie pytac :DDDDDD, jak dla mnie moze mnie nawet z gimnazjum pytac, na 90% mysle, ze ta piatke bede mial, a jesli nie to nie bede sie plakal i tak nie liczylem na 5
w-f - z dwojki chyba wskocze na 4, chyba ze da mi na polrocze 4 a na koniec 3 to bedzie gorzej xd
religia - 3 na pewno, moze wylize tj. cos nawkrecam na 4
kultura - bede walczyl o 4, raczej wywalcze
biologia - jutro bede walczyl o 3... xd
matma - na I polrocze mialem 3, wiec moze mi da jakims cudem 3 na koniec... oceny mam takie miedzy 2-3 na to polrocze, ale bylem trzeci na cala szkole w konk. matematycznym i II w pierwszych klasach, moze wezmie to pod uwage i da mi 3 ; d(i tak jej nienawidze)
fizyka - bronie sie zeby 1 nie miec na koniec xd, w poniedzialek kartkowka ktora roztrzygnie czy zdam, czy bede mial 2 czy 3 czy mu wpieprze
PO - w poniedzialek poprawie sprawdzian i mzoe m ida 4, na I polrocze mialem 4, a spoko ziom jest
hista- mialem oceny 4,3 zapytala mnie dala mi 2 bo cos nawkrecalem wystawila proponowana 3, ostatnio mnie zapytala nie zdazylem sie odezwac dostalem 1 xd, pojde moze do odpowiedzi i 3 bedzie...
techn. ifn.- da mi buc 4 chyba
opr. biur.-4/5 kij wie
chemia-2/3 ehh na I polrocye mialem 3, ale teraz wychodzi mi z ocen 2... kurde, chcialbym miec 3 xd
geografia-2/3 proponowana mialem 2, dzis byla kartkowka ktora zawalilem strasznie... moze jak pojde do odpowiedzi 3 bedzie...
s. oper. i siec. komp.-3/4 sadze, ze 4 bo na I polrocze mialem 4 teraz proponowana 3 oceny mam prawie na 4 xD
polak-ze 3 bedzie...xD zlamilem xd

I'll become The King of Pirates!
Barni koxiasty av i sygna ^.-
Napisze o tych ocenach co juz wystawili ;x
Mnie wkopal jakis frajer z klasy z biologi i dostalem 2 na koniec, teraz tylko sie zastanawiam czy bedzie jakas "sprawa" z pobiciem xd
Z fizyki mam 2 \o/
Z histy troche ja porobilem jakby xd. Bo wszystkich pytala czy proponowana ocena pasuje, ja po tym jak mi dala proponowana ocene 3 dostalem przepiekne oceny 2 i 1, sie mnie pyta czy chce proponowana to mowie ze chce, co prawda zastanawiala sie z 5 minut ale mi wpisala ;p
PO mam 3 ;x
Kultura 4 nawet mnie nie pytala jeszcze mi piatke z aktywnosci dala za nic ^.^ (nie no moze za czasem udzielanie sie na lekcji ;]), ta ocena juz idzie na swiadecwo 4 klasy ;x
Religia, cham mi dal 3 ;x, ale olac
Jutro bedzie mnie z anglika chyba pytac, chyba nawet ksiazke otworze w szkole, bo w domu mi sie nie chcialo ;s
Napisze o tych ocenach co juz wystawili ;x
Mnie wkopal jakis frajer z klasy z biologi i dostalem 2 na koniec, teraz tylko sie zastanawiam czy bedzie jakas "sprawa" z pobiciem xd
Z fizyki mam 2 \o/
Z histy troche ja porobilem jakby xd. Bo wszystkich pytala czy proponowana ocena pasuje, ja po tym jak mi dala proponowana ocene 3 dostalem przepiekne oceny 2 i 1, sie mnie pyta czy chce proponowana to mowie ze chce, co prawda zastanawiala sie z 5 minut ale mi wpisala ;p
PO mam 3 ;x
Kultura 4 nawet mnie nie pytala jeszcze mi piatke z aktywnosci dala za nic ^.^ (nie no moze za czasem udzielanie sie na lekcji ;]), ta ocena juz idzie na swiadecwo 4 klasy ;x
Religia, cham mi dal 3 ;x, ale olac
Jutro bedzie mnie z anglika chyba pytac, chyba nawet ksiazke otworze w szkole, bo w domu mi sie nie chcialo ;s

I'll become The King of Pirates!
Pitti koks ;].
j. Polski : 3 << ahh
Matematyka : 2 <<<< Głupi szmaciarz ale mam już adresy :]
Fizyka : 2 <<<<<< To ten sam debil co wyżej.
Historia : 5 <<<<<< Tutaj jestem koks :]
W-F : 5 <<<<<<<< jak wyżej
Chemia : 3 <<<<< to przez te doświadczenia
Muzyka : 4 <<< za ściąganie mi dała
informatyka : 5 <<< koozak ;D
Angielski : 2/3 <<<<<<Jutro Będę Pytany
Niemiecki : 3/4 <<<< Dzisiaj Pytany
to na razie wszystko co wiem
j. Polski : 3 << ahh
Matematyka : 2 <<<< Głupi szmaciarz ale mam już adresy :]
Fizyka : 2 <<<<<< To ten sam debil co wyżej.
Historia : 5 <<<<<< Tutaj jestem koks :]
W-F : 5 <<<<<<<< jak wyżej
Chemia : 3 <<<<< to przez te doświadczenia
Muzyka : 4 <<< za ściąganie mi dała
informatyka : 5 <<< koozak ;D
Angielski : 2/3 <<<<<<Jutro Będę Pytany
Niemiecki : 3/4 <<<< Dzisiaj Pytany
to na razie wszystko co wiem
To u mnie tak:
J. Polski - 4
J. Angielski - Tu to mi niewyszło w tym roku tylko 3
Przyroda - 3
Historia - 4
WF - 5 lub 6
Infotmatyka - 6
Religia - 4
Muzyka - 4
Technika - w tym roku niemiałem ale liczy sie tez poprzedni rok w niektorych ocenach czyli dostane 5
Plastyka - tak jak wyżej 5
Matematyka - 4.
No to chyba wszystko.
J. Polski - 4
J. Angielski - Tu to mi niewyszło w tym roku tylko 3
Przyroda - 3
Historia - 4
WF - 5 lub 6
Infotmatyka - 6
Religia - 4
Muzyka - 4
Technika - w tym roku niemiałem ale liczy sie tez poprzedni rok w niektorych ocenach czyli dostane 5
Plastyka - tak jak wyżej 5
Matematyka - 4.
No to chyba wszystko.