Pytanie 1. Jak moge zrobic swoje zdarzenie??
Pytanie 2. Jak zrobic ze zza ekranu przychodzi 2 bohater??
Pytanie 3. Czy da sie zrobic tak ze kilkam ustawiony klawisz i przychodzi 2 bohater? [JAK?]
Moderator: Moderatorzy
1.A dodac bohatera zeby byl w jednym? Czy jako fuzja? Bo jak pisalem NAPEWNO tego nie da sie zrobic w RPG Makerze 2000 , nie wiem czy da sie to zrobic w RPG Makerze XP a jakby dalo to chyba tylko jako technike (w kazdych wersjach) Update Nom chodzi , chyba sobie to zachowamTiSs pisze:Chodzi mi o to ze przylatuje bohater i sie zamieniamy np w 1
Ja need pomocy w XP a nie w Twoim BH
Jak się znasz, to się wypowiadaj, nigdy odwrotnie. Sprawdziłeś w ogóle RPG Makera 2000? Ja uważam go za najlepszego, bo ma swoje opracowane patenty. Jak chcesz robić jakieś zdarzenia, większość jest do wykonania. Wystarczy tylko pokorzystać z przełączników. Ja właśnie pracuję w rmk2000 i poza wyjątkiem czcionki, nie mam do niego żadnych zastrzeżeń.TiSs pisze:Nie bo XP lepsza
Nie , i tak nie masz racji , sprobuj znalesc charsety z DB do RPG Makera XP , nie znajdziesz takich duzo (bo mi o to chodzilo)TiSs pisze:Nie bo XP lepsza
Slyszales go nie?Sprawdziłeś w ogóle RPG Makera 2000? Ja uważam go za najlepszego, bo ma swoje opracowane patenty.
Maciek na Papieza!To idz na lepsze forum szukac pomocy
1. http://www.tsukuru.pl/index.php?link=programy/RM2000 , nie sciagaj tylko PL "wersji" , jest beznadziejna (a nie ma jej tam , masz szczescie)TiSs pisze:Skad moge pobrac ten rpg maker co ty masz BH? To jest RM2k?
A BH Dasz swoje gg?
To jest sarkazm zapewnie , gdyz nie widze tego programu tamna moje oko to mozesz isc do sklepu i kupic za 0.50 zlotego. ja znalazlem oferte na allegro za 40 groszy wiec poszukac nie zaszkodzi moze znajdziesz za darmo
Zapewnie tak. Aczkolwiek może to być również ironia.BH Daimaouji pisze: To jest sarkazm zapewnie , gdyz nie widze tego programu tam