31 wspaniałych, Leo i Roger
Moderator: Moderatorzy
31 wspaniałych, Leo i Roger
Trener Reprezentacji Polski w piłce nożnej, Leo Beenhakker, powołał 31 piłkarzy, z których wybierze 23 szczęśliwców, którzy pojadą na Euro. Do kadry dołączyć może też Roger, który jeszcze nie otrzymał obywatelstwa.
bramkarze: Artur Boruc (Celtic Glasgow), Tomasz Kuszczak (Manchester United), Łukasz Fabiański (Arsenal Londyn), Wojciech Kowalewski (Kolporter Korona Kielce)
obrońcy: Jacek Bąk, Arkadiusz Radomski(obaj Austria Wiedeń), Marcin Wasilewski (Anderlecht Bruksela), Paweł Golański (Steaua Bukareszt), Mariusz Jop (FK Moskwa), Adam Kokoszka (Wisła Kraków), Jakub Wawrzyniak (Legia Warszawa), Michał Żewłakow (Olympiakos Pireus), Grzegorz Bronowicki (Crvana Zvezda Belgrad)
pomocnicy: Dariusz Dudka, Wojciech Łobodziński (obaj Wisła Kraków), Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund), Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck), Rafał Murawski (Lech Poznań), Łukasz Garguła (PGE GKS Bełchatów), Jacek Krzynówek (VfL Wolfsburg), Euzebiusz Smolarek (Racing Santander), Radosław Majewski (Groclin Grodzisk Wlkp.), Michał Goliński (Zagłębie Lubin), Michał Pazdan (Górnik Zabrze).
napastnicy: Maciej Żurawski (AE Larissa), Tomasz Zahorski (Górnik Zabrze), Radosław Matusiak (Wisła Kraków), Łukasz Piszczek (Hertha Berlin), Marek Saganowski (FC Southampton), Artur Wichniarek (Arminia Bielefeld), Dawid Janczyk (CSKA Moskwa)
Kto według Was pojedzie na Mistrzostwa Europy? Ja swoje typy pogrubiłem. Zaznaczam! 23 piłkarzy. Roger nie dostanie obywatelstwa xD
bramkarze: Artur Boruc (Celtic Glasgow), Tomasz Kuszczak (Manchester United), Łukasz Fabiański (Arsenal Londyn), Wojciech Kowalewski (Kolporter Korona Kielce)
obrońcy: Jacek Bąk, Arkadiusz Radomski(obaj Austria Wiedeń), Marcin Wasilewski (Anderlecht Bruksela), Paweł Golański (Steaua Bukareszt), Mariusz Jop (FK Moskwa), Adam Kokoszka (Wisła Kraków), Jakub Wawrzyniak (Legia Warszawa), Michał Żewłakow (Olympiakos Pireus), Grzegorz Bronowicki (Crvana Zvezda Belgrad)
pomocnicy: Dariusz Dudka, Wojciech Łobodziński (obaj Wisła Kraków), Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund), Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck), Rafał Murawski (Lech Poznań), Łukasz Garguła (PGE GKS Bełchatów), Jacek Krzynówek (VfL Wolfsburg), Euzebiusz Smolarek (Racing Santander), Radosław Majewski (Groclin Grodzisk Wlkp.), Michał Goliński (Zagłębie Lubin), Michał Pazdan (Górnik Zabrze).
napastnicy: Maciej Żurawski (AE Larissa), Tomasz Zahorski (Górnik Zabrze), Radosław Matusiak (Wisła Kraków), Łukasz Piszczek (Hertha Berlin), Marek Saganowski (FC Southampton), Artur Wichniarek (Arminia Bielefeld), Dawid Janczyk (CSKA Moskwa)
Kto według Was pojedzie na Mistrzostwa Europy? Ja swoje typy pogrubiłem. Zaznaczam! 23 piłkarzy. Roger nie dostanie obywatelstwa xD

MeTeO* pisze:Mnie to gówno obchodzi. Wszyscy sie tak jarają tym, a i tak pewnie w grupach wszystko przesrają...
Jak Cię to gówno obchodzi to nie pisz, tylko siedź cicho. Mnie też gówno obchodzi, że się nie znasz. Wszystko przesrają? Jak zdobędą przynajmniej jeden punkt, to oficjalnie zostaniesz największym naaaabem forum łosiu. Przepraszam za zdenerwowanie, ale już BH by się lepiej wypowiedział.
Co do tematu, wkurza mnie, że nie powołał Jelenia i Meteo. Ten pierwszy robiłby sporo zamieszania na skrzydle, a ten drugi to w ogóle ołni system.

Za bardzo sie podniecasz piłką nozną.Bobercik pisze:MeTeO* pisze:Mnie to gówno obchodzi. Wszyscy sie tak jarają tym, a i tak pewnie w grupach wszystko przesrają...
Jak Cię to gówno obchodzi to nie pisz, tylko siedź cicho. Mnie też gówno obchodzi, że się nie znasz. Wszystko przesrają? Jak zdobędą przynajmniej jeden punkt, to oficjalnie zostaniesz największym naaaabem forum łosiu. Przepraszam za zdenerwowanie, ale już BH by się lepiej wypowiedział.
Co do tematu, wkurza mnie, że nie powołał Jelenia i Meteo. Ten pierwszy robiłby sporo zamieszania na skrzydle, a ten drugi to w ogóle ołni system.
Oglądając mecz trzepiesz konia pewno.
Powiedz, jak było na mundialu ?
Atmosfera cud, a sam występ, okazał się totalną porażką.
- GokugetaSS6
- SSJ 4+
1.Dobry pojazd. Nie podniosę się po nim :<MeTeO* pisze:Za bardzo sie podniecasz piłką nozną.Bobercik pisze:MeTeO* pisze:Mnie to gówno obchodzi. Wszyscy sie tak jarają tym, a i tak pewnie w grupach wszystko przesrają...
Oglądając mecz trzepiesz konia pewno.
Powiedz, jak było na mundialu ?
Atmosfera cud, a sam występ, okazał się totalną porażką.
2.Za bardzo podniecasz się trzepaniem konia.
3.Okej, mundial zdupiliśmy, więc każdą następną imprezę też. Rozumiem. Ciekawe podejście do sprawy.
4.Zastanawia mnie co Ty robisz gdy oglądasz Blicza...
5.Skibix, ja tam wolę BH.
6.Pitti ;* Gokugeta ;*
BTW. Ciekawi mnie sprawa Rogera...ciekawe czy pojedzie...chciałbym, żeby Majewski pojechał, ale pewnie Leo w niego nie uwierzy :<
Ostatnio zmieniony śr kwie 16, 2008 9:23 pm przez Bobercik, łącznie zmieniany 1 raz.

- GokugetaSS6
- SSJ 4+
Hmm co do Rogera.. nie chcial bym zeby pojechal. Polak to Polak i w Polskiej reprezentacji ma przywilej grac a nie ze bedziemy z zagranicy sciagac :/ Chcieli z Austrii, Szwajcarii , Wloch i USA sciagac :/ Tylko pytanie po co? Mamy sklad zgrany (nie patrz na mecz z USA)
i nie widze potrzeby ingerencji osob ktore z reprezentacja maja 1 raz stycznosc bo to dla nas bylo by zgubne. A po drugie Roger nie poradzi sobie z presja i przedoopimy jak bedzie gral. A jeszcze inna sprawa to to ze nie cierpie Leg(ł)ej. ;p
i nie widze potrzeby ingerencji osob ktore z reprezentacja maja 1 raz stycznosc bo to dla nas bylo by zgubne. A po drugie Roger nie poradzi sobie z presja i przedoopimy jak bedzie gral. A jeszcze inna sprawa to to ze nie cierpie Leg(ł)ej. ;p
- GokugetaSS6
- SSJ 4+
Bo to komunistyczny klub. A po drugie jestem za Wisla Krakow. A jeszcze inna sprawa ze kibice Legii to sa zwierzeta. W Krakowie to 2 razy noz tylko rzucono. A na Legii to nawet za granica burdy robia :/
Hmm tak dopisze bo nie bede spamowal postem...Hmm kraków też swoje robił jako kibice, poza tym jak każdy klub... Do legi nic nie mam pomimo ze jestem z poznania zawodnikow maja dobrych graja też w miare, tylko że hmm kibice za każdym razem jak jest w poznaniu mecz i jestem na ulicy to legijczycy proszą sie o wpier.. mało osób reaguje, a czesto widziałem, że to oni zaczynają... no i ostatnie mecze... Poznaniacy musza na stadionie cicho siedzieć bo bedzimy mieli chyba zamkniety stadion czy coś, nie znam do końca tej histori XD /Kris
Hmm tak dopisze bo nie bede spamowal postem...Hmm kraków też swoje robił jako kibice, poza tym jak każdy klub... Do legi nic nie mam pomimo ze jestem z poznania zawodnikow maja dobrych graja też w miare, tylko że hmm kibice za każdym razem jak jest w poznaniu mecz i jestem na ulicy to legijczycy proszą sie o wpier.. mało osób reaguje, a czesto widziałem, że to oni zaczynają... no i ostatnie mecze... Poznaniacy musza na stadionie cicho siedzieć bo bedzimy mieli chyba zamkniety stadion czy coś, nie znam do końca tej histori XD /Kris
Ostatnio zmieniony czw kwie 17, 2008 10:00 am przez GokugetaSS6, łącznie zmieniany 1 raz.
KOLEEEJORZZ KOLEEEJOOORZZ KOLEEJOOORZZZ 
Ja nie jestem na bieżąco, połowy z tych wymienionych przez Boba nie znam. Nie mam też pojęcia kto jak gra. Moja interesingowanina piłką ogranicza się do Ligi Mistrzów, Euro i Mundialu xP Aczkolwiek LM i tak nie ogladalem z 2 lata xP
Ale Bob jest znawca, więc nie pozostaje mi nic innego, jak zgodzić się z jego typami.
Ja nie jestem na bieżąco, połowy z tych wymienionych przez Boba nie znam. Nie mam też pojęcia kto jak gra. Moja interesingowanina piłką ogranicza się do Ligi Mistrzów, Euro i Mundialu xP Aczkolwiek LM i tak nie ogladalem z 2 lata xP
Ale Bob jest znawca, więc nie pozostaje mi nic innego, jak zgodzić się z jego typami.
.
Acer, zrób se temat o klubach a nie tu spamisz miszczu. Albo nie. Spamuj. Będzie przynajmniej dyskusja.
BTW. Nie Szymon Majewski. Choć hooy wie jak on ma na imię? Rafał chyba xD
Roger dostał obywatelstwo. Więc pewnie pojedzie.
I tak przy okazji. Nie Legia, nie Wisła tylko WKS !!!
hooy tam tylko F.C. SSJP !
BTW. Nie Szymon Majewski. Choć hooy wie jak on ma na imię? Rafał chyba xD
Roger dostał obywatelstwo. Więc pewnie pojedzie.
I tak przy okazji. Nie Legia, nie Wisła tylko WKS !!!
hooy tam tylko F.C. SSJP !
Ostatnio zmieniony czw kwie 17, 2008 2:12 pm przez Bobercik, łącznie zmieniany 1 raz.

CWKS chyba. ;]Bobercik pisze:I tak przy okazji. Nie Legia, nie Wisła tylko WKS !!!
Imo Roger w reprezentacji to drugi Olisadebe. Nie widzi mi się wpychanie go do naszej reprezentacji, ale jeśli pokaże, że czarnuch potrafi, to może grać. Choć wolałbym na jego miejscu Brożka. xd
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy