Ulubiony Kapitan - Bleach
Moderator: Moderatorzy
Ulubiony Kapitan - Bleach
Jak w temacie.
Ja lubię większość więc dam listę :
1. Kuchiki Byakuya - kamienna twarz, fajny głos w japońskim dubingu oraz fajny Zanpakutou,
2. Zaraki Kenpachi - lubię go za osobowość i za to, że bez znania imienia swojego Zanpakutou został kapitanem.
3. Kurotsuchi Mayuri - szalony naukowiec, lubię go za wygląd, głos oraz za to, że walczy uchem xD
Ja lubię większość więc dam listę :
1. Kuchiki Byakuya - kamienna twarz, fajny głos w japońskim dubingu oraz fajny Zanpakutou,
2. Zaraki Kenpachi - lubię go za osobowość i za to, że bez znania imienia swojego Zanpakutou został kapitanem.
3. Kurotsuchi Mayuri - szalony naukowiec, lubię go za wygląd, głos oraz za to, że walczy uchem xD
Zaraki Kenpachi za to że jest niezniszczalny (jak ja xD) . Ma niezłe walki (no chyba najlepsze xD). I jak byli kapitanowie się również liczą to ja jeszcze dokładam ojca Ichigo xD . Ten to ma dopiero jazdy
. Napewno fajnie było w jego oddziale
.
Ostatnio zmieniony pt kwie 18, 2008 10:52 pm przez skibix, łącznie zmieniany 1 raz.
Jego tata był kapitanem ?? Oo. Chyba znowu zacznę oglądać bleachaskibix pisze:Zaraki Kenpachi za to że jest niezniszczalny (jak ja xD) . Ma niezłe walki (no chyba najlepsze xD). I jak byli kapitanowie się również liczą to ja jeszcze dokładam ojca Ichigo xD . Ten to ma dopiero jazdy. Napewno fajnie to w jego oddziale
.
AnimKing pisze:Jego tata był kapitanem ?? Oo. Chyba znowu zacznę oglądać bleachaskibix pisze:Zaraki Kenpachi za to że jest niezniszczalny (jak ja xD) . Ma niezłe walki (no chyba najlepsze xD). I jak byli kapitanowie się również liczą to ja jeszcze dokładam ojca Ichigo xD . Ten to ma dopiero jazdy. Napewno fajnie to w jego oddziale
.
moj ulubiony kapitan Zaaaaaaaarakiiiiiiiiii Keeeeeeeenpachiiii, uwielbiam go, pod kazdym wzgledem xD, jego umilowanie walki, sila, niezniszczalnosc, ahh... prawie jak ja... xD

I'll become The King of Pirates!
Teraz uporzadkowana lista, przy okazji przypomnialo mi sie pare fajnych kapitankow ; d
Kenpachi-siła, uwielbienie walki
Urahara-moze i nawet ulubiona postac bleach, szkoda, ze tak malo go ; d, lubie jego sposob bycia w bleachu, jego styl, fajne wlosy owniasty kapelusz...
Isshin-uwielbiam jego powitanie syna XD
Yourichi-fajna dupcia <3 :*
Fong-fajna dupcia <3 :*
w sensie kobieta ; d
Kenpachi-siła, uwielbienie walki
Urahara-moze i nawet ulubiona postac bleach, szkoda, ze tak malo go ; d, lubie jego sposob bycia w bleachu, jego styl, fajne wlosy owniasty kapelusz...
Isshin-uwielbiam jego powitanie syna XD
Yourichi-fajna dupcia <3 :*
Fong-fajna dupcia <3 :*
w sensie kobieta ; d

I'll become The King of Pirates!