Gimnazjum

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

Z McDonaldów.
Obrazek

.
Bliz
SSJ 5

Post autor: Bliz »

A nie z MCDrive'ow?

A Czemu mi nikt nie wspolczuje, ze musialem byc najemnym zabojca w gimnazjum? :(
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Bo kazdy nim byl xP
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
Dae
Zasłużony

Post autor: Dae »

Eh...
Gimnazjum - mimo wszystko właśnie tam ukształtował mi się charakter. Ciężko w to uwierzyć, ale wśród tej chołoty przestawałem powoli być ślepcem na wiele spraw, otwierałem powoli oczy.
Po pedałówie byłem strasznie dziwny, dopiero w pierwszej klasie zacząłem być takim sobą, jakiego przypominam teraz. Niewiele się od tamtego czasu zmieniło w charakterze.

Straszne jest nie samo gimnazjum, ale ludzie. Cfaniaki, pustaki, szpanerzy, pozerzy etc. etc...
Większość naszego społeczeństwa jest taka. Wiele ludzi im ulega przez słabą psychikę, dlatego samo gimnazjum jest dosyć bezsensowną instytucją.

50 godzin i wylot ze szkoły? Bardzo piękna rzecz. Ja bym się na to w 100% godził. Może być nawet u mnie w szkole. I tak nie opuszczam zajęć, skoro mam je za darmo. Racja, państwo pozwala nam się uczyć, nie zróbmy z siebie durniów gorszych niż jesteśmy teraz.

Teraz chodzę do technikum i jak myślę o tych ułomach z gimnazjum to śmiać mi się chce. Pozerów wielu było, wiele egocentryków, chamów to całe stado XD
Dobrze, że teraz jest nieco lepiej. Jednak szkoła średnia to całkiem inny poziom. Jeszcze jak się trafi do porządnej szkoły ;]

Gimnazjum nie jest złe. Ale nie jest też dobre.
W końcu ludziom nigdy się nie dogodzi ^^

Ja mimo wszystko nie żałuję. Bo przebywając w towarzystwie jakim przebywałem stałem się taki jaki jestem. A to że ucierpiała na tym moja psychika i poziom IQ to już drugorzędna sprawa. Bo wolę być ułomem i niedorozwojem niż być ślepy na sprawy społeczne i cierpienie, etc. etc...
Obrazek

Obrazek
Dołącz do gry! Naruto-Arena.com

Obrazek

http://www.daegurth.blog.onet.pl

Słowo "siła" ma wiele znaczeń.
ODPOWIEDZ