Jak myslicie kto wygralby w takim pojedynku z dwoch roznych anime? Tylko bez zadnych faworyzacji typu:"Rock Lee bo fajnie wyglada" lub "Goku bo go bardziej lubie".
Moim zdaniem pomimo szybkosci Rocka Lee Goku przy SSJ4 przerosl by go predkoscia i pokonal.
Son Goku aka Kakarotto Versus Rock Lee
Moderator: Moderatorzy
Son Goku aka Kakarotto Versus Rock Lee

I'll become The King of Pirates!
Moim zdaniem pomimo szybkosci Rocka Lee
Nie czytałem Naruto a odcinków widziałem niewiele. Są jakieś momenty obiektywizujące jego prędkość, siłę itd.? Np. Goku pokonuje odległość 1 mln km w niecałe 2 dni. I z tego co wiem to Rock Lee używa tylko technik fizycznych (taijutsu). I czy jest w stanie przeżyć atak niszczący całe miasto, bo tego co najmniej można by się spodziewać po Goku. No chyba, że mówimy o Goku w jakimś wcześniejszym momencie jak walka z Piccolo Jr, albo jeszcze wcześniej.
Rock Lee-najszybszy czlowiek na Ziemi w naruto? Skarćcie mnie jesli sie myle.mac402 pisze:Moim zdaniem pomimo szybkosci Rocka Lee
Nie czytałem Naruto a odcinków widziałem niewiele. Są jakieś momenty obiektywizujące jego prędkość, siłę itd.? Np. Goku pokonuje odległość 1 mln km w niecałe 2 dni. I z tego co wiem to Rock Lee używa tylko technik fizycznych (taijutsu). I czy jest w stanie przeżyć atak niszczący całe miasto, bo tego co najmniej można by się spodziewać po Goku. No chyba, że mówimy o Goku w jakimś wcześniejszym momencie jak walka z Piccolo Jr, albo jeszcze wcześniej.
A temat mnie taki dziwny naszedl, poniewaz na lekcji angielskiego trwala zacieta dyskusja czy lepszy jest "Songo" czy Rock Lee xD

I'll become The King of Pirates!