Son Goku aka Kakarotto Versus Rock Lee

Wszystko, co nie dotyczy DB, ale ma związek z Anime.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Son Goku aka Kakarotto Versus Rock Lee

Post autor: Pitti »

Jak myslicie kto wygralby w takim pojedynku z dwoch roznych anime? Tylko bez zadnych faworyzacji typu:"Rock Lee bo fajnie wyglada" lub "Goku bo go bardziej lubie".

Moim zdaniem pomimo szybkosci Rocka Lee Goku przy SSJ4 przerosl by go predkoscia i pokonal.
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

W obu tych anime siła polega na czym innym. W Naruto, żeby być określanym silnym, nie trzeba niszczyć planet jednym palcem. A Goku to potrafił. Więc Goku by wygral.
Obrazek

.
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Ale temat :lol: xDDDDDDDDD

Pewnie Gokuchna by wygrała. Mimo iż Rock Lee jest szybki, zauważmy że Goku zna teleportacje i myślę że nie jest wolniejszy od bohatera "Naruto". A dodając do tego "Kamehameha!!!", "Genki-Dama!!!" itp...Goku! xD
Obrazek
Awatar użytkownika
mac402
Game Maker

Post autor: mac402 »

Moim zdaniem pomimo szybkosci Rocka Lee

Nie czytałem Naruto a odcinków widziałem niewiele. Są jakieś momenty obiektywizujące jego prędkość, siłę itd.? Np. Goku pokonuje odległość 1 mln km w niecałe 2 dni. I z tego co wiem to Rock Lee używa tylko technik fizycznych (taijutsu). I czy jest w stanie przeżyć atak niszczący całe miasto, bo tego co najmniej można by się spodziewać po Goku. No chyba, że mówimy o Goku w jakimś wcześniejszym momencie jak walka z Piccolo Jr, albo jeszcze wcześniej.
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

mac402 pisze:
Moim zdaniem pomimo szybkosci Rocka Lee

Nie czytałem Naruto a odcinków widziałem niewiele. Są jakieś momenty obiektywizujące jego prędkość, siłę itd.? Np. Goku pokonuje odległość 1 mln km w niecałe 2 dni. I z tego co wiem to Rock Lee używa tylko technik fizycznych (taijutsu). I czy jest w stanie przeżyć atak niszczący całe miasto, bo tego co najmniej można by się spodziewać po Goku. No chyba, że mówimy o Goku w jakimś wcześniejszym momencie jak walka z Piccolo Jr, albo jeszcze wcześniej.
Rock Lee-najszybszy czlowiek na Ziemi w naruto? Skarćcie mnie jesli sie myle.

A temat mnie taki dziwny naszedl, poniewaz na lekcji angielskiego trwala zacieta dyskusja czy lepszy jest "Songo" czy Rock Lee xD
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

Nie no Lee jest dość szybki a po otworzeniu 4 bram ma już niezłego kopa. Ale i tak Naruto używający nawet 1 ogona Kyuubiego jest szybszy :razz: . Wygra Lee bo jak KKRT dostanie atak super brewką ...... :lol: .
ODPOWIEDZ