Głupoty z dziecinstwa

Sprawy na zupełnie inne tematy - nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Beniu
SSJ 4

Głupoty z dziecinstwa

Post autor: Beniu »

Co głupiego robiliście jak byliście dziećmi? W końcu każdy kiedyś był dzieckiem :D . Ja na przykład patrzyłem na zegarek i czekałem aż minie godzina, puszczałem rower, który potem wpadał na samochód i rózne takie. Ogólnie byłem głupim dzieckiem (nadal jestem :p ) i zawsze jak coś sie stało to było na mnie. A jak było z wami ?
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

Beniu pisze:byliście dziećmi?
Ciekawe, ciekawe ^^

No, ale z takich głupot to, tak jak ty, sobie jechałem na rowerze i go rozpieprzałem zeskakując z niego i wypuszczając w mur xd Ale się fajnie rozlatywał.. :D
Hm. Tego to ja nie pamiętam, ale mama mi kiedyś mówiła, że jak miałem 2-3 lata to na targu jak kiedyś usłyszałem muzykę to sobie stanąłem i tańczyć zacząłem xd W sumie, to ja musiałem mieć niezłe jazdy. ^^
Obrazek

.
Awatar użytkownika
MeTeO*
Xenomorph

Post autor: MeTeO* »

Ja jak miałem 3 lata to szedłem z opiekunką na spacer i sie wywaliłem i głową o krawężnik walnąłęm i miałem wiele szwów...Na drugi dzień skakałem po łóżku i tak się wybiłem ze walnąłęm głową o ścianę i mi wszystkie szwy wypadły :D Blizne mam do dziś a jescze lepsze jest to ze jest ogromna i jest na środku czoła :D
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Ja pamietam ze jak sie a siostre wkur... to ja gonilem, ona weszla do pokoju i sie zamknela. W dzrzwiach sa takie szybki wieksze od calej wyprostowanej dloni. Jak w nia przypieprz.l.e.m to krew lecial uuuu. Jeszcze mam blizny na rece, ale naszczescie malo widoczne. Mialem nad tylkiem strupa kiedys jak w Libercu na leju z 2 godziny ponad jezdzilem xD i teraz zostala mi taka kropka jakbym mial ogon i mi wyrwali xD.
Wlasciwie to nie pamietam co robilem jak mlody bylem za bardzo. Tak troche pamietam ze takie jazdy z kumplami mielsmy ze szok xD. Kiedys sie w tibie bawilismy xDD lol pilka do kosza to byl SD xD. Albo jeszcze wczesniej to wogle w jakies druzyny calymi ulicami i sie lalismy tak na niby, lach byl niezly. To byly czasy. Beztroskie zycie. Zero klopotow. Duzo rzeczy sie zapomnialo...
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
Dyakou
SSJ 3

Post autor: Dyakou »

Mało mam takich przeżyć, ale jedno pamiętam doskonale.

Zdarzenie miało miejsce, podczas gdy miałem... na oko 5- 6 lat.

Wyszedłem z kolegami na pobliskie jeziorko, zaczerpnąć trochę chloru i pobawić się na piasku, jak to robią dzieci.

Kiedy wynurzyliśmy się z wody, zauważyliśmy pewno nieznaną nam kobietę. -Co się stało?
Zdjęliśmy jej biustonosz, który miał posłużyć do zabawy.

Gdy ona spała, wokół niej zbierał się coraz większy tłum młodzieży :lol: , a my lepiliśmy jej biustonoszem babki. Gdy się obudziła, wstała, huśtając swymi nieodzianymi balonami,
zobaczyła nas - i to co miałem w ręku.

Z początku było śmiesznie, ale gdy zaczęła na nas wyklinać, oddaliśmy jej biustonosz i co rusz pobiegliśmy do domów.
Obrazek
Awatar użytkownika
Drake
Golden Oozaru
Kontakt:

Post autor: Drake »

Ech z moich odpałow z dzeciństwa to najbardziej pamięta hm.....ah przypomniałem zsobie otóż obok płotu mojego kumpla stoi wyoski orzec a za tym płotem znajduje sięośrodek turystyczny Banderoza obok jest stadnina z kucykami które często podchodża pod płot kucyki nie były duże jednak w wieku 9 lat bnyłem małym brzdącem.Nie weim co mi wlaneło w kaczana ale założyłem się z kumple że z drzewa wsiadę na oklep na kucyka.Jak powiedizałem tak zrobiłem niestety kucykowi to się nie spodobalo i szybko zrucił mnie z siebie pech chciałże obk była dziura po starych garażach(wiecie garaże mają zawsze takie dziury gdzie można wjśc i sprawdzić samochód)upadłem na precy i w ryk najgorsze było jednak to że nie było żadnych schodków po których mógłbym wejśc.A ani moich rodziców ani rodziców kumpla nie było w domu to oni sz płaczem pobiegli na ulice i porosili kogoś żeby mniee wyjął zadzwonili tez na pogotowie ale na szczeście tylko lekko się potłukłem
http://www.mist-village.zobacz.com.pl/ fajna stronka anime(duży download)polecam
http://www.otwieramy.pl/?p=140130 kliknij to mi pomoże:Pp
Awatar użytkownika
bulma300
SSJ 3

Post autor: bulma300 »

Ja zobaczyłam reklame MANGO w tv i zamówiłam zestaw noży za 250zł i nie zapomne miny mojej mamy jak sie dowiedziała,że musi za to zapłacić.
A poza tym raz stanełam na środku sklepu i krzyczałam do wszystkich : "Ludzie podążajcie za synem dawidowskim!Alleluja!" heheh
Awatar użytkownika
Marej71
SSJ

Post autor: Marej71 »

Ja walnelem czołem w doniczke jak mialem z 3-4 lata (do dzisiaj mam slad). I jeszcze palilo sie ognisko i bylo takie puste plastikowe pudelko chyba po maśle i podpalalem je tak sie fajnie skurczało jakby i tam gdzie podpalalem to bylo gorace i dotknełem to środkowym palcem u lewej reki i do dzisiaj mam taki ślad xD .
Obrazek
Awatar użytkownika
Kozak
Silniejszy Saiya-jin

Post autor: Kozak »

Dawno, dawno temu gdy byłem jeszcze małym chłopcem (początki podstawówki), wraz z kolegą zaczęliśmy straszyć jakiegoś innego gówniarza. Trzymając go nad za barierką balkonu i my się wychylaliśmy, by nie spadł i tak go straszyliśmy, że go puścimy. Nagle przyszła nauczycielka i krzyknęła coś w stylu "Jezus Maryja! Co wy robicie?!". Tak się przestraszyliśmy, że aż podskoczyliśmy i... wypadliśmy wraz z tamtym kolesiem. Na nasze szczęście było to w miarę nisko, a na dole była trawa. Ale potem był hardcore. xD
Quicquid Latine dictum sit, altum videtur.

Obrazek
ODPOWIEDZ