Policja a Wy.
Moderator: Moderatorzy
Policja a Wy.
Witam was serdecznie, drodzy użytkownicy forum Ssjpower.net.
Zainspirował mnie opis koleżanki.
"Piłka jest jedna, bramki są dwie, powiem ci jedno - HWDP!"
Spytałem co ma do policji.. nie umiała odpowiedzieć jednoznacznie.
Ja do policji mam tylko to za złe, że nic nie robią. Ale bluzganie ich co krok, głównie dlatego, że nie pozwalają 12nastolatkom pić piwa pod klatkami, imo jest głupotą.
Jaki macie stosunek do policji ?
Zainspirował mnie opis koleżanki.
"Piłka jest jedna, bramki są dwie, powiem ci jedno - HWDP!"
Spytałem co ma do policji.. nie umiała odpowiedzieć jednoznacznie.
Ja do policji mam tylko to za złe, że nic nie robią. Ale bluzganie ich co krok, głównie dlatego, że nie pozwalają 12nastolatkom pić piwa pod klatkami, imo jest głupotą.
Jaki macie stosunek do policji ?
.
- GokugetaSS6
- SSJ 4+
Coz Polska policyja to jest dno. Kiedys szedlem sobie z psem na spacer i widze jak 2 gosci sie na... bije. Obok przechodzil policjant. I co zrobil? Zaczepil jakas dziewczyne i powiedzial ze palenie w jej wieku jest nie dozwolone. A co z tamtymi dwoma? Jeden : ofiara , zostal z ciezkimi obrazeniami przewieziony do szpitala. A drugi : agresor , uciekl. A kto mi powie co ten policyjant zrobil w tej sprawie? NIC! To wlasnie jest glowny powod dlaczego policyja w Polsce jest czyms dyskryminowanym. Strach i obawa o wlasne zycie (zdrowie) goruja nad potrzeba obywatela.
Ja tam bardzo lubię panów policjantów
. Kiedyś na pasażu moi koledzy zielsko palili . Zaraz jakiś konfident strzelił, podjeżdża radjowóz i pełna kulturka : Ja do policjanta " Dobry panie władzo , co pana dzisiaj sprowadza ?" policjant pogadał z nami chwile i powiedział że jak następnym razem to sie powtórzy to będziemy notowani
. Więc nie wszyscy panowie policjanci są źli ! 
Dokladnie to samoArti pisze:Ja odczuwam obecność policjantów. Byłem spisywany (za piwko na boisku) i przeszukiwany. Wszystko odbywało się w kulturalnej atmosferzeGeneralnie dobrze, że są ale odczuwam dziwny dyskomfort przechodząc obok nich...
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDKrova pisze:A czasem nawet policjant jest emo.
Ostatnio zmieniony wt lut 12, 2008 11:04 am przez Pitti, łącznie zmieniany 1 raz.

I'll become The King of Pirates!
- janka_uderza
- Wojownik z Kaioukenem
Hahaha Arti dobre!!! <dead>
Policja jest mila, jezdzilismy na deskach w 4 osoby na opuszczonym dworcu i przyjechali, spisali dwoch, mnie nie ;p, i powiedzieli ze mozemy jezdzic dalej, ze oni nam nic nie zrobia, ale po jakis tam ciuli beda musieli zadzwoni i bedziemy mieli przej... Ogolnie lajtowo ;]
Policja jest mila, jezdzilismy na deskach w 4 osoby na opuszczonym dworcu i przyjechali, spisali dwoch, mnie nie ;p, i powiedzieli ze mozemy jezdzic dalej, ze oni nam nic nie zrobia, ale po jakis tam ciuli beda musieli zadzwoni i bedziemy mieli przej... Ogolnie lajtowo ;]

I'll become The King of Pirates!