1. Acer. Cenię w nim szczerość i poczucie humoru. Dodatkowo niemała inteligencja, pomysłowość i teksty zwalające z nóg. No i zdobędziemy świat. Dodatkowo spadają na mnie ochłapy jego chwały! I pisze genialnego fanficka xP Co poza tym? Jego posty są tak dobitne, że aż miło je czytać.
2. Bobercik. My wcale GO nie bluzgamy Bob jest pierwszą osobą tutaj, z którą złapałem kontakt. "Twoja stara" przez telefon, stwierdzenie, że Egipt wygrał, ponieważ ON jest Egipcjaninem.. Bobercik jest ziomem, którego loffciam :* (Pitti, ciebie też xD)
3. Pitti. Pittitutituti .. kto zna, ten wie.
4. AnimKing. Ostatnio gadamy. I fajnie się gada. Naprawdę fajnie. I fajnie się GO jeździ. Ale to nie to samo co Bob. Ale i tak go lubię. Zią!
5. Kris. Lame ;f
To tacy najfrycniejsi. Z resztą za bardzo nie gadam, więc nie wymienię ;d
Pitti pisze:Bob, Kris, Sinju, Acer, Adeq, Astarot, Bob
Miotę xD
1.Dragon Fist - brat, przyjaciel - wszystko. Wspaniały gość, z którym mogę porozmawiać o wszystkim. Czegoś więcej do szczęścia potrzeba?
2.Barni - bardzo przyjemny gość. Do pogadania i do pośmiania. Mój ziom. Uwielbiam z nim rozmawiać. Egipcjanin ;*
3.Anim, Pitti, Krova, Pepao, Kris, Acer, Treyu, Bart, Dae, Drake, Rav, Dyakou, Wolak, Kostek, Gokugeta - tamta dwójka się wyróżnia, reszta na tym samym miejscu. Oczywiście takiego Kris'a lubię bardziej od takiego Gokugety, bo znam go dłużej i lepiej. Ale uznajmy że wszyscy są namba fri.
Ostatnio zmieniony ndz lut 10, 2008 9:06 pm przez Bobercik, łącznie zmieniany 2 razy.
Pitti Pitti chyba najlepszy kumpel z Forum ^^ Można pogadać z nim i poważnie i na żarty i ogólnie i fajnie i spoko itd.
Barni ^^ Za to Bleacha xD za wyśmiewanie się z tego którego nicku nie lubię wymawiać ;p I za to że ostatnio z nim najwięcej gadam -.- I za Kutafona
Bobercik Za kilka słów :
stanę jak co w Twojej obronie
Bobek r0x
KrisTylko za jedno xD za zdjęcie mi osta i zgadzanie się zemną w jednej opinii ;]
Skibix Kalamburowy ziomek którego usunąłem z gg za wkurzający opis
^^Było tak Teraz jest Tak :
Pitti Pitti chyba najlepszy kumpel z Forum ^^ Można pogadać z nim i poważnie i na żarty i ogólnie i fajnie i spoko itd.
Barni ^^ Za to Bleacha xD za wyśmiewanie się z tego którego nicku nie lubię wymawiać ;p I za to że ostatnio z nim najwięcej gadam -.- I za Kutafona
KrisTylko za jedno xD za zdjęcie mi osta i zgadzanie się zemną w jednej opinii ;]
Skibix Kalamburowy ziomek którego usunąłem z gg za wkurzający opis
BH Bu$$ki ;* i za to że lubi piesko a ja wolę kotki ;p
Taisukeza ciekawe rozmowy (trawała 5 min xD ) i za wymienianie się fajnymi (czyt.Hentai xD ) obrazkami
Bobercik pfa xD Bob r0x xD Pierwsza osoba z którą się za kumplowałem na forum.( to było za czasów bobercik ball 2 xD ).Bobek jest po prostu kochany ;* <sex> ;*
No to teraz ja xD za dużo was tu nie znam ale coś tam wyskrobie Skibix - Mój lasek :*:* xD Chyba najlepszy fąfel z tego forum Pitti - cenzura ziom xD uwielbiam z nim gadać... szczególnie o Ciulach xD AnimKing - gadaliśmy (poprawka) 47 minut i 23 sekundy... no i lubie go za... powiedzmy Wspólne zainteresowania Barni - nie gadałem z nim, ale uwielbiam już go za PW xD Reszta SSJP - niedługo was poznam xD
w kolejności randomizowanej
Ostatnio zmieniony ndz lut 17, 2008 5:19 pm przez Taisuke, łącznie zmieniany 1 raz.
skibix pisze:AdeQ - za wspólne rozmowy z nim i Pittim na temat Sami Wiecie Kogo
cżyż by (cenzura bo to durny spam)
AdeQ
kiedys zaierzam wrócić
1. PRZESTAN TAK PISAC!!!!
2.Lepiej nie wracaj , gdyz na forum juz jest pieklo , nie potrzebnie bys wrocil obrazajac WIELKIEGO mnie (ryzykujac przy tym zycie) i kazdego na forum (ktorego temat z tym zostal skasowany)........ziomster
3.Phi mam nadzieje ze nie o mnie , rozmawiam z Mackiem na GG i watpie zeby mnie obrazal
ok lista
1.Piotrek (Dae) ^ - CZesto zn im rozmawiam przez GG i to nadal fajna osoba
2.Piotrek/Jacek (Thales) ^ - Przemiana z Kakarotta na Thalesa (doslownie) fajny kolega o fajnym charakterze , tylko szkoda ze juz nie wchodzi
3.Patrycja (Bulma) ^ - Fajna dziewczyna rozmawiamy ze soba czesciej , lubi Pieski
4.Kasia > - Bardziej ja polubilem po zobaczeniu jej "kanalu" you tube
5.Mac > - Zrobil fajna gre DB i zna sie na RPG Makerze , ponadto przesyla muzyki ktorych chyba ciezko znalesc w internecie
6.Tomek (Dragon Fist) / - Nie rozmawiam z nim ostatnio
7.Adrian ^ - Fajny kolega , teraz czekam jak wroci
8.Maciek (Didix) / - Byly kiedys z nim niezle akcje na Ziomstera i wrocil by go skopac , ale ostatnio jakos ignoruje mnie
9-10.(Pozniej kogos znajde)
Ostatnio zmieniony pn mar 31, 2008 6:22 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 2 razy.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
skibix pisze:AdeQ - za wspólne rozmowy z nim i Pittim na temat Sami Wiecie Kogo
cżyż by (cenzura bo to durny spam)
AdeQ
kiedys zaierzam wrócić
1. PRZESTAN TAK PISAC!!!!
2.Lepiej nie wracaj , gdyz na forum juz jest pieklo , nie potrzebnie bys wrocil obrazajac WIELKIEGO mnie (ryzykujac przy tym zycie) i kazdego na forum (ktorego temat z tym zostal skasowany)........ziomster
3.Phi mam nadzieje ze nie o mnie , rozmawiam z Mackiem na GG i watpie zeby mnie obrazal
Ziomster pisze:
Ciebie? Niby kto?
Ziomster pisze:
3.Piotrek (Dae) > - Ostatnio rozmawialem z nim
graty
1.Dawid - diabeł
2.Izydor - jedyny, prawdziwy Vegeta na tym forum
3.Mieczysław - kiedyś były z nim niezłe akcje na Ziomstera
4.Zygmunt - lubi pieski
5.Adam - umie mówic
3 Frycków głównych:
Acer - ortodoksyjny przykład frycka, a zarazem osoba skłonna do ciekawszych przemyśleń jak i bezmyślnego gadania. Zna się na większości tematów i w każdym ma coś do przekazania. Mimo wielkiej różności charakterów potrafimy się dogadać. Niestety nie potrafię wyczuć kiedy ironizuje, przez co jego wypowiedzi są ambiwalentne, tak więc kij mu w oko. Śmiałą tezą, którą postawie jest to, że jest turpistą, gdyż nie lubi porządku, a znamiona upokorzenia łączy ze znamionami koprofilii. Fryc :*
Kris-jednotorowy człowiek polewkowy. Uwielbia udowadniać swój intelekt, a zarazem grozić obiciem pysk. Cierpi na nadmiar czasu, gdyż wciąż ma czas na gadanie i zarywanie do każdego dostępnego nieszczęśnika na gadu ^^ No i połowę rozmowy wypełnia cytatami, przez co nie trzeba myśleć xD.
Drake-gadamy rzadko, mimo wszystko bardzo cenię Gracka, za humor i wiele pogadanek.
Frycki pomniejsze:
-Pittie-pozytywnie poj&^%$any, nie znający pojęcia powagi, wprowadza elementy komiczne na forum. Pisze rozbudowane zdania" P3WNED ZAL OWNED". Ma swój urok.
-Bliz-ta pała nie napisała do mnie na gg. Chamstwo !
-Bobercik- pomniejszy przedstawiciel różowego trójkąta na forum. Zabawny i ma swój urok, niestety nie gadam z nim za często, a szkoda.
-krova-mimo wielu kłótni, nadal go cenię. Uwielbia ironizować, niestety nie kupił mojego żartu ze statkiem :< Minus za to, że jedzie mnie w Dotę.
-Dae-mało gadam z Jogurtem, strasznie pesymistyczny człowiek, który wreszcie odnalazł miłość(mam nadzieję, że już pozostanie to konstansem).
-DF- fajne rozmowy, ale za mało. Cóż zrobić, gdy czasu brak. Strasznie nad tym ubolewam.... DF ma naprawdę ciekawe spojrzenie na świat, bardzo bliskie mojemu.
-Bart-wracaj...
-AnimKing-bo spamuje pod moim postem.
I faworyt. tam tam tadam dun dun dun
BYCZY CHOMIŚ :*
Ostatnio zmieniony ndz lut 24, 2008 9:46 am przez pp3088, łącznie zmieniany 1 raz.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
1.Pepała - no bo to pała. Nie ma co tu się rozwodzić. On jest kupa ja jestem cenzura i jakoś to się kręci, choć nie powiem, żeby mi się podobało, że on jest w środku.
2.Krys - zdurniał ostatnio ale to nadal fryc.
3.Pyta - bardzo ostatnio polubiłem Pyte. Ma swoje napady, ale jest naprawdę spoko. Rozdziewiczył mnie na skype.
Reszta:
Barni - nie pisze ostatnio do mnie, to niech wypieprza z Polski.
Bob - Bob to Bob. Nic więcej nie mam na ten temat do powiedzenia. Każdy go bardzo dobrze zna. xd
Dae - mamy rubaszne zabawy na gg.
Gracek - generałuje sobie. xd
Trey - nie mam z nim kontaktu ostatnio to tak samo jak Barney. Niech spieprza.
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
1.Dragon Fist - wspaniały gość. Nie muszę nic więcej mówić. Na zawsze nr. 1 w moim sercu <sex> loff kis kis ;* ;* ;*
2.Barni - drugi brat. Gość jak moja kość <tani żart namer łan>
3.Pepała - bo już nie tylko gej, ale i fajnie się gada xD
4.Pitti, Krova, Kris, Acer, Drake, Wolak, Skibix, Bliz - do Pittiego się nie odzywam. Krova ma Lidke. Kris to żarty, które wszystkich śmieszą - Barni potwierdzi. Ac'a nie lubię. Drake to generał. Wolak to zero kontaktu, ale wielka miłość. Skibix to diabeł. O baskecie zapomniałem! Blizao ;*