"Tak samo jak Kris się rozwija, wy się zwijacie"
Moderator: Moderatorzy
Dobra. Rozumiem. Jest miejsce na śmiech, na poważny temat i na żenadę. Ważnym pytaniem jest co zakrawa już na żenadę. Jak krova zauważył posty typu: "lubie Barniego bo ma dużego", "wielbie Song Goku bo pocina na boku" zaliczają się już do żenady. Cóż mam pisać. Od dawana nikt tu nic mądrego nie napisał. Wszystko zamieniacie w żart.
Po za tym można dyskutować na poważne tematy na luzie, ale na odpowiednim poziomie. Rynsztok to ja mam w szkole i to wystarczy. Nie rajcuje mnie czytanie debilnych postów, i kłótni.
Co do BH to jest smieszny koleś chociaż. Zawsze się śmieje czytając jego posty, jest iście postacią tragiczno-komediową
Jego obsesja i nienawiść to taki jad, żę tylko skwitować to śmiechem. Co nie znaczy, że muszę wchodzić na forum by coś takiego zobaczyć. Jak powiedziałem do kolegi na zaczepkę:"Nie widziałeś mnie wczoraj, żałuj", "każdego dnia widzę idiotę, więc to nic nie zmienia".
Podsumuwując moją skromną analizę, nie ma co pisać, bo zabawa w pisanie idiotyzmów dawno przeszła z wiekiem, a na poważne tematy to z samym krovą nie będę dyskutować. Bo większość już dawno zrezygnowała. Idę wyprowadzić taboret na spacer.
@DF: tylko, że oni są w dużej materii tacy sami.
@Barnaba: Ssij Pałe jest bardzo adekwatna nazwą. Tak jest właśnie zawartość. Dzięki wam.
Po za tym można dyskutować na poważne tematy na luzie, ale na odpowiednim poziomie. Rynsztok to ja mam w szkole i to wystarczy. Nie rajcuje mnie czytanie debilnych postów, i kłótni.
Co do BH to jest smieszny koleś chociaż. Zawsze się śmieje czytając jego posty, jest iście postacią tragiczno-komediową
Podsumuwując moją skromną analizę, nie ma co pisać, bo zabawa w pisanie idiotyzmów dawno przeszła z wiekiem, a na poważne tematy to z samym krovą nie będę dyskutować. Bo większość już dawno zrezygnowała. Idę wyprowadzić taboret na spacer.
@DF: tylko, że oni są w dużej materii tacy sami.
@Barnaba: Ssij Pałe jest bardzo adekwatna nazwą. Tak jest właśnie zawartość. Dzięki wam.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Proszę bardzo, znajdź ciekawy temat to z chęcią w nim popiszę nie obracając go w żart.pp3088 pisze: Podsumuwując moją skromną analizę, nie ma co pisać, bo zabawa w pisanie idiotyzmów dawno przeszła z wiekiem, a na poważne tematy to z samym krovą nie będę dyskutować. Ide wyprowadzić taboret na spacer.
.
Dochodzisz do sedna. Wyczerpałem swoje pomysły. Tylko dlaczego tylko nieliczni potrafią go stworzyć.Barni pisze:Proszę bardzo, znajdź ciekawy temat to z chęcią w nim popiszę nie obracając go w żart.pp3088 pisze: Podsumuwując moją skromną analizę, nie ma co pisać, bo zabawa w pisanie idiotyzmów dawno przeszła z wiekiem, a na poważne tematy to z samym krovą nie będę dyskutować. Ide wyprowadzić taboret na spacer.
Może trochę nie na temat ale uważam że to forum umiera lub ma poważny kryzys, dlaczego? Jak większość ludzi zauważyła SSJP jest jedynie o DB które odeszło prawie w zapomnienie w wyniku czego nie przyciąga ludzi. Gdyby tak zmodernizowano strone i forum dodając działy o "Naruto" i "Bleach" (są to dwa najbardziej znane anime w Polsce = możliwość przyciągnięcia ludzi) czy też dodając na stronie news'y o jakiś nowych numerach czasopism typu "Otaku". Strona według mnie umarła, nikt nie dodaje żadnych news'ów a jak są to tylko z teledyskami Rav'a czy innymi badziewskimi życzeniami w związku z czym nic ciekawego się nie dzieje. Jest około 400 zarejestrowanych użytkowników z czego 20-25 wchodzi na forum obejrzeć co napisano a z 15 osób udziela się.
Dziękuje za przeczytanie moich wypocin.
Dziękuje za przeczytanie moich wypocin.
Ooohhh Gunther you're so sexy!
Ja i tak nigdy nie przestanę uważać, że najlepszy czas dla forum był w wakacje. Nie te ostatnie, tylko w te jeszcze wcześniejsze. Ja, Kris, Dae, Wolak i inni pisaliśmy wiele fajnych postów, może nie jakiś super intelektualnych, ale na temat. Były ciekawe dyskusje na temat DB i Anime, także kilka ciekawych tematów w Hyde Parku i Zupełnie Innych. A teraz?
W DB już każdy temat został obalony. Anime to samo. W gry nie gram. RPG Maker? Nawet nie wiem zbytnio co to jest. Ficki, mimo wspaniałej pracy Barniego i Aca, też były kiedyś lepsze. Dlaczego? Było ich więcej i każdy z chęcią je czytał. Pepao, czepiasz się że nie ma inteligentnych tematów? Rozumiem Cię. Jestem na tym forum długo i jeszcze nie spotkałem osoby, z którą mógłbym podyskutować o sporcie (oprócz Didix-kuna, drugiego fana kolarstwa ;*). Ratowanie tego forum od totalnej nudy i pisanie na siłę tematów już mi się znudziło. Nie mam weny na ficki, nie chce mi się robić Turnieju Userów. "Tak samo jak Kris się rozwija, wy się zwijacie" - przepraszam a dzięki czemu mają się "rozwinąć"?
Zakończę post tak, jak kiedyś robił to Pepao:
Pozdro.
W DB już każdy temat został obalony. Anime to samo. W gry nie gram. RPG Maker? Nawet nie wiem zbytnio co to jest. Ficki, mimo wspaniałej pracy Barniego i Aca, też były kiedyś lepsze. Dlaczego? Było ich więcej i każdy z chęcią je czytał. Pepao, czepiasz się że nie ma inteligentnych tematów? Rozumiem Cię. Jestem na tym forum długo i jeszcze nie spotkałem osoby, z którą mógłbym podyskutować o sporcie (oprócz Didix-kuna, drugiego fana kolarstwa ;*). Ratowanie tego forum od totalnej nudy i pisanie na siłę tematów już mi się znudziło. Nie mam weny na ficki, nie chce mi się robić Turnieju Userów. "Tak samo jak Kris się rozwija, wy się zwijacie" - przepraszam a dzięki czemu mają się "rozwinąć"?
Zakończę post tak, jak kiedyś robił to Pepao:
Pozdro.

- BH Daimaouji
- SSJ 5
Rozwija? Wybacz ze cie zmartwie Barni ale to jest nie prawda , na GG kiedys mu dalem link o pewnym analfabecie co go ponizylem (jak to kazdy z forum z kim rozmawialem , takze na GG) a on mi napisal tak (dun dun dun) "Nudzi ci sie"?"Tak samo jak Kris się rozwija"
Tak wiem co sobie myslicie
"Kris odbilo ci czy co?! O_o"
"Czy temu Krisowi doprawdy brakuje 7 klepek?!"
"Ale z tego Krisa dziwak"
"Hahaha Krisgotowned
Wiec Kris co do twojego postu tutaj o mnie mam tylko to do powiedzenia
"Czemu widzisz drzazge w oku brata a w swoim oku nie dostrzegasz"
A co do postu Tomka , to chyba tylko 3 "wladcow" tego forum utrzymuje forum , sa to Rafal , Piotrek i Tomek , Arti i Kris tylko ponizaja uzytkownikow forum ale i tak forum juz dawno zeszedl na ludzi , gdyz poza spambotami doszli tez anafalbeci i uciekinierzy z wariatkowa (son goku)
Ostatnio zmieniony czw lut 07, 2008 4:32 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Bardzo dziękuję BH za porównanie mnie do Artiego ! zawsze marzyłem, żeby dorosnąć do takiego ideału jakim jest Arti ! (iks de - -').
Aha tak ps. może faktycznie jesteś chomidianinem.. jeżeli znasz ideologie tego słowa oczywiście ;].
A to, że ty lubisz poniżać ludzi, nie znaczy, że ktoś też to lubi i wtedy może zacząć poniżać ciebie..
Noo ba, nie 9 mi starczy ;p , no ba ;]"Kris odbilo ci czy co? O_o"
"Czy temu Krisowi doprawdy brakuje 7 klepek?!"
"Ale z tego Krisa dziwak"
Człowieku, nie znasz mnie... bo jeżeli byś mnie znał wiedziałbyś, iż zawsze się krytykuje, a że stawiam komuś wysoko poprzeczki i tego nie widzisz to wybacz..nie mam zamiaru cię podnosić.."Czemu widzisz drzazge w oku brata a w swoim oku nie dostrzegasz"
Aha tak ps. może faktycznie jesteś chomidianinem.. jeżeli znasz ideologie tego słowa oczywiście ;].
A to, że ty lubisz poniżać ludzi, nie znaczy, że ktoś też to lubi i wtedy może zacząć poniżać ciebie..

1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
BH Daimaouji pisze: Arti i Kris tylko ponizaja uzytkownikow forum ale i tak forum juz dawno zeszedl na ludzi , gdyz poza spambotami doszli tez anafalbeci i uciekinierzy z wariatkowa (son goku)
Ej, ej, ej, jeszcze się nie zdarzyła sytuacja, w której Kris "poniżał' usera. A jeśli mówisz o sobie, to przecież nie jesteś człowiekiem, a użytkownikiem może być tylko człowiek! Więc co się wkurzasz? Arti też nie poniża userów, jest tylko bardziej surowy. I po prostu umarłem, gdy przeczytałem tą Twoją "mondrom" opinię. Pozdro.

Człowieku ogarnij się. Zabawa w super bohaterów i udawania złych rzezimieszków, skończyła się po podstawówce wraz z rozwojem intelektualnym i rozbudzeniem na wyzszym stadium wyższych czynności psychicznych. To, że takie działanie nie jest twoja częścią, nie jest powodem do dumy i powinieneś się wstydzić, a tym bardziej Twoi rodzice, żę wychowali takiego niedorozwoja.BH Daimaouji pisze:Rozwija? Wybacz ze cie zmartwie Barni ale to jest nie prawda , na GG kiedys mu dalem link o pewnym analfabecie co go ponizylem (jak to kazdy z forum z kim rozmawialem , takze na GG) a on mi napisal tak (dun dun dun) "Nudzi ci sie"?"Tak samo jak Kris się rozwija"
A co do postu Tomka , to chyba tylko 3 "wladcow" tego forum utrzymuje forum , sa to Rafal , Piotrek i Tomek , Arti i Kris tylko ponizaja uzytkownikow forum ale i tak forum juz dawno zeszedl na ludzi , gdyz poza spambotami doszli tez anafalbeci i uciekinierzy z wariatkowa (son goku)
ANALfabetą to ty jesteś. Jak widze jak wypisujesz na gg to mnie skręca identycznie jak gdy widzę idiotów piszących bradź. Jesteś niedorozwinięty umysłowo, psychiczne oraz ortograficznie.
Poniżanie użytkowników to Twoja dola, pamiętam świetego "robaka", i inne wulgarne rzeczy. Teraz udajesz niewiniątko i myślisz, że mają obsesje(obsesje to ty masz na punkcie ziomstera i innych idiotów, których nicków nawet nie pamiętam), a obsesją nie jest wytykanie błędów człowiekowi, który robi publicznie z siebie pośmiewisko, jak to mawiają: Kończ waść, wstydu oszczędź.
I po co wklejasz cytat nieodnoszący się do tematu?