"Tak samo jak Kris się rozwija, wy się zwijacie"

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

"Tak samo jak Kris się rozwija, wy się zwijacie"

Post autor: Barni »

Proszę bardzo! Zróbmy poważne i drętwe forum, na którym piszą raz na ruski rok, nie chcąc pisać czegoś niepotrzebnego. O to wam chodzi? Żeby było pięć postów na miesiąc, ale za to szalenie mądre i inteligentne? Okej, jak dla mnie może tak być.
Mam nadzieję, że tak będzie. Chociaż w tym temacie Krovens i Pepson mogliby napisać częściej niż raz na cały szmat czasu.
Obrazek

.
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

Tutaj nie chodzi, o poważne i drętwę forum, z mojego przekonania, co do tego tekstu, wychodzi na to, iż szanownej dwójce, chodzi o sposób myślenia użytkowników, którzy tak naprawdę mimo, iż trzymają forum przy życiu to robią to źle.. pokazują tak naprawdę swoją głupia stronę tutaj odniosę się do dwóch, może trzech osób, pierwszy jest Pitti, gdzie często wyprowadza temat z jego toru i zmienia go na inny lub co gorsze napisze post dwu słowny np. ; No spoko .
Druga osoba : BH, gdzie człowiek (chłopak) kompletnie umie rozpier.... kogoś na powitaniu, zazwyczaj powoduje on kłótnie, gdy ktoś ma nie takie zdanie o nim..
Trzecia Barni .. no niestety sory, ale czasem również robisz to co Pitti...

Do reszty się nie odnoszę bo poprostu nie mam zamiaru, żeby mi wszyscy na gg pisali i się pluli.

Jeżeli kogoś uraziłęm to sory mam to gdzieś.. mówię to co myśle, i formuję to tak jak umiem.
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Kris pisze: Druga osoba : BH, gdzie chłopak kompletnie umie rozpier.... kogoś na powitaniu, zazwyczaj powoduje on kłótnie, gdy ktoś ma nie takie zdanie o nim..
Wybacz , ale mylisz mnie z son goku , ziomsterem , vegetassj2 i gokussj2 (i innymi draniami tego forum ktorych nie bede dawal)
pokazują tak naprawdę swoją głupia stronę
Jep kompletnie nie wiem czemu jestem jednym z 3 :?
Jeżeli kogoś uraziłęm to sory mam to gdzieś
:shock: 100% czlowiek!!!! :shock: DUN DUN DUN
Ostatnio zmieniony śr lut 06, 2008 5:19 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 3 razy.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

BH Daimaouji pisze:
Kris pisze: Druga osoba : BH, gdzie człowiek (chłopak) kompletnie umie rozpier.... kogoś na powitaniu, zazwyczaj powoduje on kłótnie, gdy ktoś ma nie takie zdanie o nim..
Wybacz , ale mylisz mnie z son goku , ziomsterem , vegetassj2 i gokussj2
Kris cię z nikim nie myli. Ty mylisz siebie z kimś, myśląc, że jesteś lepszy od każdego.
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

Post autor: AnimKing »

BH Daimaouji pisze:
Kris pisze: Druga osoba : BH, gdzie chłopak kompletnie umie rozpier.... kogoś na powitaniu, zazwyczaj powoduje on kłótnie, gdy ktoś ma nie takie zdanie o nim..
Wybacz , ale mylisz mnie z son goku , ziomsterem , vegetassj2 i gokussj2 (i innymi draniami tego forum ktorych nie bede dawal)
pokazują tak naprawdę swoją głupia stronę
Jep kompletnie nie wiem czemu jestem jednym z 3 :?
Jeżeli kogoś uraziłęm to sory mam to gdzieś
:shock: 100% czlowiek!!!! :shock: DUN DUN DUN
Chcielibyście mieć Fajne forum gdzie każdy się Lubi ?? To wywalcie mnie i Innych albo BH.

1.Według mnie Krisowi chodziło o Gokugete którego odrazu zjeb**** za to że Ma rpg Makera 2k PL

2.Może ma swoje powody

3.Widzisz Oo?? Chyba każdy jest tu człowiekiem.Nawet ty choć tego nie widzisz.Bardzo Jestem Ciekaw jak przebiega rozmowa z twoimi kumplami.

-Człowieku znów coś Zrąbałeś...
-NIE JESTEM CZŁOWIEKIEM! TYLKO CHOMIKIEM!

Dałem przykład ^^
Awatar użytkownika
GokugetaSS6
SSJ 4+

Post autor: GokugetaSS6 »

To ja sie udziele tez :D Nikt mnie nie z....l za to ze mam RPG Maker 2k PL :P Bo ja uzywam RPG Maker 2k3 ENG :D

Co do tych osob co wymienil Kris. No coz jak ich nie bedzie to na 100% forum straci troche humoru. Ze obraza kazdego ? Musi miec swoje powody a po drugie czlowiek mysli sam. Mysli ale jakosc moze byc rozna. To tyle.
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

GokugetaSS6 pisze:To ja sie udziele tez :D Nikt mnie nie z....l za to ze mam RPG Maker 2k PL :P Bo ja uzywam RPG Maker 2k3 ENG :D
Sorka xD MackaGohana zjebiadolił ^^
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

@ Barni

Powazne tematy (np. przyjazn, samobujstwo, kosciol) byly jednymi z najpopularniejszych na forum. Pisalo w nich mnostwo osob i to wlasnie tam przybywalo po kilkadziesiat postow na godzine.
Najbardziej mnie denerwuja posty, ktore nic nie wnosza. Nie chodzi o offtopic. Dobry offtopic nie jest zly. Rowniez smieszne posty maja czesto duza wartosc. Ale niestety rodzi sie tu coraz wiecej postow, ktore nawet jesli na temat, to sa beznadziejne.
Kiedys zawsze klikalem "zobacz nowe posty" i czytalem wszystko. Teraz szkoda mi czasu na posty typu:
"+ dla xxx, za yyy"
"pokemony, bo sa fajne"
"ichigo, za szerokie uda"
"iks de"

Taka wymiana zdan mnie nie interesuje i mi nie odpowiada. Nawet jesli glosuje w tych ankietach, rzadko o tym pisze, bo nie mam nic do powiedzenia.
Niczego ci nie nakazuje (bo nie mam do tego prawa), a wyrazajac moja opinie daje znak, ze ja sie do was nie przylacze.
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Hmmm....powiem tylko, że Wy tworzycie to forum :) Myślę, że dalszy komentarz jest zbędny...
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Ileż to ja czasu powtarzałem, że "Server tworzą gracze"... Arti, lubię cię. xD

Czyli Krovo brak ci tematów fajnych? Okej. Masz puchar narodów RPA xD (jk)

Jeszcze czekam, aż Pepson coś napisze.
Obrazek

.
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Moim zdaniem kazdy nadaje jakis sens/styl forum, kazdy jest inny i to jest najpiekniejsze, aczkolwiek wiekszosc juz pula na forum, zauwazcie jak bylo kiedys, nie wchodzilem tydzien na forum bo nie mialem czasu komunikat:"posty nieprzeczytane przekroczyly 3500 (czy ile tam) wiec nie mozesz juz ich zobaczyc jako oznakowanych jako nieprzeczytanych" czy cos w ten desen, a teraz zazwyczaj po tygodniu bedzie 7 postow xD. Choc dzis rekord w tym roku chyba mialem, Zobacz posty nieprzeczytane [59]. Teksty BH rzadza, jego obsesje na punkcie ziomstera i "ludzi" sa żałosne. Podam cos co Was wszystkich wy.... w kosmos "BH: ej Piotrek, ale nie mow do Skibixa, ze jest czlowiekiem bo one tego nie lubi!!". Uswiadamiam Cie wlasnie Skibixie, ze jestes czlowiekiem. XDDDDDDDDD

Dzis jest najlepszy dzien w karierze tego forum pod jednym wzgledem, nigdy w zyciu tak sie nie usmialem, wszystkie posty ownia system totalnie.

<ON MODE ON>HA HA HA HA HA BARNI JESTES ODE MNIE SUABSZY HA HA HA<ON MODE OFF>

hahahahahah Barni suaby suaby suaby!!! jestem lepszy! xD
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Hm. Gdyby na tym forum najważniejsze byłoby pisanie postów podobnych do piątkowych wypracowań z polskiego, byłoby drętwo i pusto. A my przecież mamy się bawić, śmiać, dzielić wiedzą, zainteresowaniami, itd. ;] To właśnie jest piękne, że każdy jest inny, ma własny styl, inaczej pisze i ma inne poglądy. ;)
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

A jak do 'wlasnego stylu' ma sie to co ja pisalem wczesniej? :>
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Można mieć lakoniczny styl xD
Obrazek

.
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

Mogło być gorzej.Mi się podoba tak jak jest teraz jeśli komuś się nie podoba to są jeszcze inne strony DB.
ODPOWIEDZ