Ulubieni wojownicy z forum SSJ POWER

Wszystkie sprawy, które dotyczą tego forum.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Bliz... foch z przydupem ssij ;p

Moi Ulubieni Fighterzy! (kolejnosc losowa raczej)

Beniu-nigdy nie zapomne tego damskiego.. ekhm... meskiego glosu przez telefon XD

Bliz-bo jedziemy do Krisa na wakacje XD

Gracjan (Drake)-fajna siostra no dobra Ty też jesteś fajny. Lubie Gracka bo jest fany! :P

Krova-muuuuuu no bo tego ee, nie wiem?? Krövcia jest spoko, mimo ze lubi wyzywac ludzi na powaznie a kazdy bierze to jako zart xD. ROXUJE!

Acer-:** pamietam te piekne rozmowy na gg, cos ostatnio stracilismy kontakt ale i tak jest zią spoko pro elo elo

PePuś!-moj mastah od php ;p no dobra html! xD. pomagal mi a poza tym to ciekawe rozmowy na gadu ostatnio na poziomie noworodkow :P

Adeq-stary dobry zią

Arti-ty żydzie! na pal z nim! powywieszac takich jak on. Poza tym to zawsze fajnie sie z nim poklocic i poprowadzil ciekawa sesje ;p

Astarot-ahh Ast to Ast nie ma porowania, brat braci ziom ziomow, stary dobry kox

Bobercik :*-dwa spotkania w rl :D + milosc :*****

Ciastuś!-ołni system totalnie, rozmowy przez skajpa rox xD

Dae-fanfik rox, pokazywal mi jak gra na ps2 przez kamerke na skype :D, ponadto ostatnio wyjefajne rozmowy, nie obwiniam oczywiscie ze teraz nie gadamy :)

Filo1-no moj kox, jego teledyski ownia, spoko ziom

Kayl-stary dobry znajomy :)

Kris-kropka kropka kropka duzeiksorazduzede i tak Cie lubie ;*

Rafał-lubie go :)

Sinjulinka :**-:**********************

Skibix-za bycie moim prawdziwym bratem, ziomem ziomow, frajerem, lamą, najlepszym kumplem, debilem, ciota, przyjacielem, lachowa osoba, koxem, ziomem, super omega czlowiekiem i wszystko co najlepsze ponadto brat blizniak pod prawie kazdym względem no i bractwo krwi

Piracki Barney xD-ołnimy system i tyle xD

Anim-brat :*

Damien-brat ziom kox, spotkanie w rl ^.- ;*

Hellion-lubie rozmawiac z Tomkiem ponadto lubie go wyganiac na deske :)

MeTeO-"co lach to lach lecial ;], polew czasem niezly na gg" oraz grafik ssjp xD zią

Sosek-latawiec ^.-

Son Gohan-fajnie sie gadalo

Didix-nasz ssjpowerski detektyw co nie wiem kim jest Mastah Ziomster xD, podpowiedz: Mastah Ziomster to Mastah Ziomster xD

RedKai-kto go zna kto go zna? ja go znam :P i go lubie ;)

Trey-spotkanie w rl, skejp, spoko zią

Patryq-w rl ołnimy co sie da XD, lach leci na maksa :)

Kogos pominelem? Ahh tak nowi xD

Taisuke-owni, super gadki na gg

Son Goku-pier..lłem jak sie ze Skibixem klocil xD, lubie go

O kur.. mac kogo przegapilem!!

NEALHON!-juz stracilem kontakt, ale sesje, wyrwanie ogona (cfel :P), no i pare rozmow na gg, szkoda ze juz sie nie pokazuje :)
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

1.Maciek (Macix) > - Maciek kun ciagle jest na 1 miejscu!!!!
2.Tomek (Dragon Fist) > - Kiedys byly niezle akcje z nim na Ziomstera :roll: Ponadto nie zapomnial o mnie , fajny mod!
3.Piotrek (Dae) > - Ostatnio rozmawialem z nim
4.Maciek (Didix) > - Byly kiedys z nim niezle akcje na Ziomstera i wrocil by go skopac
5.Piotrek/Jacek (Thales) > - Przemiana z Kakarotta na Thalesa (doslownie) fajny kolega o fajnym charakterze , tylko szkoda ze juz nie wchodzi
6.Kamil (AnimKing) > - Nie lubi Kakarotta i jest tez fanem Tronka z przyszlosci (jak i Bardocka) , ponadto mlodszy brat Broli'ego w swiecie DB
7.Adrian > - Fajny kolega , teraz czekam jak wroci
8.Maciek (Krova) > - Ktos losowy , ponadto ma fajne fanarty
9.Kasia > - Lubie ja , a skoro nie dalem jej w + i - to dam ja tutaj
10.Robert (Vegetto/Wego) > - Zmienil sie i ostatnio z soba nie rozmawiamy
Ostatnio zmieniony pt sty 18, 2008 10:35 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Son Goku
SSJ

Post autor: Son Goku »

Ja lubie BH-fajny ziom
Nielubie-Srabixa czy Krabixa czy coś brata pittiego bo to taki vegeciarz jest frajer
Lubie jescze bulme300
pittiego tak sobie
barniego lubie :grin:
Obrazek
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

Son Goku pisze:Ja lubie BH-fajny ziom
Nielubie-Srabixa czy Krabixa czy coś brata pittiego bo to taki vegeciarz jest frajer
Lubie jescze bulme300
pittiego tak sobie
barniego lubie :grin:
Ja nie lubię dzieci które dostają neostrade na gwiazdkę, wchodzą na pierwszą lepszą stroną i piszą pierwsze lepsze zdanie które im do głowy przyjdzie. Powiedz mi lepiej, co na to forum wniosłeś (oprócz spamu :lol: ) ?
- Son Goku - za jego nie mające sensu wypowiedzi (czytaj lepiej słownik zanim posta napiszesz :lol: )

Edit: Frajer to do twojego starego mówią za to że cie zrobił i urodził :mad:

Edit2: A co do twojego nicku : Son to się zgodzę ale co do reszty to powinno być "kradzieja chleba" :twisted:

P.S - wnoszę o ostrzeżenie dla użytkownika Son Kradzieja chleba za prowokowanie do kłótni i obrażania mojej osoby :mad:

Hmm.. niby tobie też powinienem dać za obraze jego rodziny XD / KRIS

Edit4 - ale to on zaczął <płacze jak małe dziecko> :razz:

hahahahah hahah..skibix, gdybym był nauczycielem biologi usadził bym Cię za taki txt, od kiedy to mężczyźni rodzą dzieci? / Kris
Edit3 - to było zamierzone XD
Ostatnio zmieniony sob sty 19, 2008 12:05 am przez skibix, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Son Goku powiedz mi kto Cie splodzil pomszcze Cie. Wpienil mnie gostek juz troche xd, zeby mi na brata tak skakac xd, nie zyjesz, wolam BH.

-Son Goku-ŻAL!
Obrazek

Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

1.Maciek (Macix) > - Maciek kun ciagle jest na 1 miejscu!!!! I Chyba zostanie tam na dluuuuuugo :twisted:
2.Tomek (Dragon Fist) > - Kiedys byly niezle akcje z nim na Ziomstera :roll: Ponadto nie zapomnial o mnie , fajny mod!
4.Maciek (Didix) > - Byly kiedys z nim niezle akcje na Ziomstera i wrocil by go skopac
5.Piotrek/Jacek (Thales) > - Przemiana z Kakarotta na Thalesa (doslownie) fajny kolega o fajnym charakterze , tylko szkoda ze juz nie wchodzi
6.Kamil (AnimKing) > - Nie lubi Kakarotta i jest tez fanem Tronka z przyszlosci (jak i Bardocka) , ponadto mlodszy brat Broli'ego w swiecie DB
7.Adrian > - Fajny kolega , teraz czekam jak wroci
8.Maciek (Krova) > - Ktos losowy , ponadto ma fajne fanarty
9.Kasia > - Lubie ja , a skoro nie dalem jej w + i - to dam ja tutaj
10.Patrycja (Bulma) $ - Fajna dziewczyna rozmawiamy ze soba czesciej , lubi Pieski
od kiedy to mężczyźni rodzą dzieci?
Od wtedy kiedy Pan Akira wymyslil Nameczanow :roll:

Dobry txt Maciek kun
Srabixa czy Krabixa
www.songokugotowned.pl
bo to taki vegeciarz jest (cenzura)
1.A ty gokuciarz :P
2.Nie no glupia (nie) cenzura , IQ tego forum przeraza mnie
nie zyjesz, wolam BH.
Ta wolisz meczyc BH , dobre -_-

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

Dzisiaj nadszedł czas abym wytyczył pierwszą trójkę moich wojaków. A więc:

1.Pepson - to chyba z nim przeprowadzałem najciekawsze rozmowy na gg, jest szczery, inteligentny i co ciekawe normalny (a myślałem, że ten typ ludzi wyginął). Mamy podobne zdanie na wiele tematów i chyba na równie wiele różne. Zajął pierwsze miejsce, które przez długi czas grzał Kris, ale jakoś Pepson sprawił, że jest dla mnie najlepszym kumplem na forum. Chyba za jego wahania pomiędzy całkowitą powagą a idiotycznym rozchichotaniem. :>

2.Kris (w sumie to 1,5 bo jest niedaleko za Szeryfem) - wybuchowy, wiecznie narzekający i wiecznie zadowolony (zwykle niewiadomo z czego), zaksydowany i ogólnie pozytywny Krys. Jestem pewny, że z nikim od kiedy mam neta nie przegadałem tyle co z nim. Swój człowiek. ;]

W tym miejscu miałem poważny dylemat, bo naprawdę nie wiedziałem kto ma być nr.3 ale zdecydowałem się na:

3.Barney ex aequo z Treysonem - nie mogłem się zdecydować do końca. Obu bardzo lubię Barni dostał się tu za poczucie humoru, inteligencje (czasami jej brak) i po prostu jest sympatyczny. Treya zaś uwielbiam za duet Trey-sama, Acer-dono: po prostu kocham te rozmowy. Piczek jest dość oryginalny ponieważ często wydaję mi się że jest on mądrzejszy niż wygląda. A Barney to koczek, i za to tu jest.

Reszta moich fryców w porządku alfabetycznym:

Bob - po usłyszeniu jego piosenki nie mógłbym go tu nie umieścić. Lubię go za kompletny brak powagi i patrzenie na świat w pedalskich różowych okularach. Ogromny plus to marynarzyk. ;]

Dae - najbardziej emocjonalny fryc ze wszystkich. Czasem pogodny i wesoły jakby złote kalesony znalazł, a czasem przygnębiony jakby był na dnie i ktoś mu jeszcze łopatę rzucał. Jest najbardziej przyjacielski z nich, nigdy nie odmówi jeśli czegoś potrzebujesz.

Drejk - swój człowiek choć chorowity xd dostał ode mnie niedawno Gracusiowego taga. Miły, pewny swojego można z nim pogadać o rzeczach poważnych (czego nie można powiedzieć o pewnym panu z tej listy, którego nick zaczyna się na b, kończy na b z o w środku) a także pośmiać z głupot.

Pitti - zadziwia mnie jego skłonność do zmieniania zdania 15 razy na godzinę oraz czasem kompletny brak kontaktu z mózgiem połączony z ogromną dawką humoru. Aż mi czasami brak słów na niego. ;]
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

1.Dragon Fist - największy ziomek na forum. Wiele wspólnych problemów i wzajemne udzielanie pomocy. Przyjaźń przeżyła już prawie wszystko. Wspaniałe chwile, poważny kryzys, nieporozumienia. Brakuje tylko jednego - spotkania na żywo. Nie miałem żadnego problemu z wybraniem pierwszego miejsca.

2.Krova, Barni - było bardzo ciężko, ale na samym końcu zdecydowało "żadne" oraz "żadna". Ogółem jajcarskie rozmowy, jedna naprawdę poważna no i oczywiście Appa. Właśnie on wyprowadził Krovensa na pierwsze miesjce. Za to Barni to najbardziej jajcarska osoba na tym forum, która pewnie już niedługo dołączy do Dragusia.

3.Pitti, Kris, Acer, Skibx, Pepao - próbowałem, ale nie mogłem wyróżnić żadnego z tej czwórki. Pitti to dwa spotkania w realu, Kris to klon, Acer to fryc ponad fryce, Skibix to Lord Macix a Pepao to jąderkowy gejograf. Nie muszę dodawać więcej.

Reszta:
- Bart - cuś go nie ma :|

- Dae - Urith zawsze będzie miał wyjątkowe miejsce w moim sercu xD Potrafi pomóc w każdej
sytuacji. Jest szalenie inteligentny, ale przy tym zabawny.

- Drake - pan Generał jest...jest...jest...panem Generałem!!!

- Dyakou - nikt go nie przebije. Nie macie żadnych szans.

- Wolak - autorytet.
Ostatnio zmieniony pn sty 21, 2008 7:33 pm przez Bobercik, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

Cóż..
Acer 19:17:14
ty też możesz napisać ładną listę
Bobercik 19:17:23
i tez daj

Wysłane niemal w tym samym momencie, moblizizuje do działania xD

A więc, moja lista, ma się następująco. Nie jestem pewien, czy umieszczę ludzi na właściwych miejscach, bo właściwie teraz wszyscy jesteście super.

1a. ON!

1b. Acer: Śupelniastyy Krejzoollekkk! Acusia można skomentować krótko: Fryc. I to wystarczy, żeby go kochać xD

2. Bobi: Bobowiec jest bombowy. Miś.. i bez skojarzeń!

3.Kris, Pitti: Obaj inni, Pitti ma problemy z głową, Kris ma problemy ze sobą xD Kris byłby niżej, ale mam nadzieję, że w Poznaniu coś mi kupi, wtedy bez żadnych ale będzie tutaj xD

4.Oj reszta xD
Obrazek

.
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Bliz... foch z przypupem ;p

Moi Ulubieni Fighterzy! (kolejnosc losowa raczej) bez miejsc bo nie lubie segregacji ludzi i przypadkowego badz specjalnego zapominania o kims

Beniu-nigdy nie zapomne tego damskiego.. ekhm... meskiego glosu przez telefon XD

Bliz-bo jedziemy do Krisa na wakacje XD

Gracjan (Drake)-fajna siostra, ale Gracuś jest fajnieszy!!

Krova-bo kumpel to kumpel, czasem powie cos fajnego, czasem madrego, jest spoko, no i jak dobrze pamietam i nie majacze to mam do niego wpasc xD

Acer-:** pamietam te piekne rozmowy na gg jest zią spoko pro elo elo, lubie z Nim gadac, bo wtedy czuje sie jeszcze glupszy niz jestem xD

PePuś!-nic tylko zaszczelic ;p, ale lubie go choc dawnosmy nie rozmawiali, bo o kumplach sie nie zapomina ;)

Adeq-stary dobry zią, lubie go za to ze jest, i czuje sie w potrzebie wpier... mu no i jakiejs libacji alkoholowej i zjarania na tym spotkaniu ze Skibixem ktore bedzie mialo miejsce na innym swiecie, albo kiedys, ale bedzie mialo!

Arti-zaszczelic, lubie go za to ze mnie olewa xD

Astarot-ahh Ast to Ast nie ma porowania, brat braci ziom ziomow, stary dobry kox, mysle ze jest w czolowce xD

Bobercik :*-dwa spotkania w rl :D + milosc :*****, kiedys przyjade i rozperdzielimy wszystko i wszystkich, nastepnym razem na dluzej, zbieraj kase xD

Ciastuś!-ołni system totalnie, rozmowy przez skajpa rox xD, stary dobry Ciastuś

Dae-Dae to Dae

Filo1-no moj kox, jego teledyski ownia, spoko ziom, cos znikl z pola widzenia, ale czekam na Niego

Kayl-stary dobry znajomy :)

Kris-za pierwsze iks de, za kiedys, za teraz, za spotkanie ktore jeszcze sie nie odbylo ale odbedzie bo oto zapowiadam wielkie spotkania! (czyt. dol postu)

Rafał-lubie go :)

Sinjulinka :**-:***********************

Skibix-namber łan? Definitywnie moj brat blizniak chyba zasluguje na miejsce I, czekam na te wielkie spotkanie ^^

Piracki Barney xD-ołnimy system i tyle xD, brat blizniak od poczatku, tylko ja sie urodzilem 3 dni pozniej ;p, nigdy nie zapomne tych bezsensownych klotni o ktorych juz zapomnialem no i miszczuf od spamu ^.-

Anim-brat :*, czekam i sie predko nie doczekam xD

Damien-brat ziom kox, spotkanie w rl ^.- ;*, czekam na nast. spotkanie, musi byc koxiasto xD

Hellion-lubie rozmawiac z Tomkiem ponadto lubie go wyganiac na deske :), czekam i bedzie ciezko sie doczekac na spotkanie xD

MeTeO-"co lach to lach lecial ;], polew czasem niezly na gg" oraz grafik ssjp xD zią, lubie go xD

Sosek-latawiec ^.-m lata lata i nie moge go zlapac xD

Son Gohan-fajnie sie gadalo xD

Didix-nasz ssjpowerski detektyw co nie wie kim jest Mastah Ziomster xD, podpowiedz: Mastah Ziomster to Mastah Ziomster xD.

RedKai-kto go zna kto go zna? ja go znam :P i go lubie ;)

Trey-spotkanie w rl, skejp, spoko zią, rl spotkanie ^.- no i jedziem do USA do Treya!

Patryq-w rl ołnimy co sie da XD, lach leci na maksa :), gadam z nim przez fona wlasnie i z niego cisne lacha

Kogos pominelem? Ahh tak nowi xD

Taisuke-owni, super gadki na gg

NEALHON!-juz stracilem kontakt, ale sesje, wyrwanie ogona (cfel :P), no i pare rozmow na gg, szkoda ze juz sie nie pokazuje :)

WIELKIE SPOTKANIA
PEWNE SPOTKANIA W TYM ROKU
1. Pitti & Skibix=te wakacje 99%
2. Pitti & Bob & Damien & moze Tommy ^.-=nie raz nie dwa xD, spotkamy sie w ty mroku pewnie pare razy ;) (no ja mysle ze tak xD) raz idziemy na piechote do Wrocka z kumplami xD(162km)
3. Pitti & Bliz & Kris=PiTuTi jedzie z Blizao do Krisao na wakacjach

SPOTKANIA NIE WIADOMO KIEDY
1. Pitti & Skibix & Adeq &moze Beniu=kiedys na pewno
2. Pitti & Barni itp. ;p czyli Pitti wpada do Goliny kiedys ^.- (w okolicach mam tam troche znajomych wiec kiedys wpadne na 1000000%)
3. Pitti & Krova=kiedys ^.- chce najebac sie z Krova a przynajmniej przy Nim xD zaszczyt! xD
4. Pitti & Hellion=jak ja emo skejt moglbym nie odwiedzic mojego elo skejta!
5. Pitti & moze Bob i Damien albo Skibix albo ktostam jeszcze xD & Trey=czyli lecimy do Treya kiedys na 10000000000%
6. Pitti & Gracek=by sie prawko Grackowi zrobic chcialo to bysmy sie na tych wakacjach zobaczyli raczej a tak to nie wiem kiedy, ale sie zobaczymy koty shinobi szykuj, a Barni na miot dla mnie!!
7. Pitti & Redkai=musze ten pysk zobaczyc kiedys ;p
8. Pitti & MeTeO*=basen fajny niby ma xD, kiedys odwiedze cyca ;)
9. Pitti & Anim King=no to spotkanie musi sie kiedys odbyc koniecznie, mieszka ciul daleko, ale damy rade kiedys
10. Pitti & Astarot!=koniecznie, koniecznie! Umowieni na sparing na rekawice, poza tym takiego brata nie odwiedzic grzech :*
11. Pitti & Acer & Bob albo Kris albo ktos=jak Acer bedzie w podrozy po Polsce to ma mi dac znac jak bedzie we Wrocku jakis czas wczesniej to ja tez tam jade ^.-
12. Pitti & PP/Sinju=obydwoch kiedys odwiedzic trza choc daleko to trza, przy okazji moze Rav? xD i mozee Arti? ale on nie lubi szczeniakow :/ xD
13. Pitti & Taisuke=musimy potracerowac kiedys (zaraz to na pewno Ty pk cwiczysz? xD)

Ponadto chcialbym ujrzec Nealhona i wpieprzyc mu za to ze mi wyrwal ogon, no i tak w ogole to kiedys wyruszam w podroz po userach z ssjp xD (kto sie pisze? :P uwaga podroz nie po torach z namiotami ale jakims samochodem nie rozsypujacym sie! xD)

Mielimy jechac do Bartusia, ale nie wiem co to bedzie :| piedziele ide na deske xD

[ Dodano: Czw Sty 24, 2008 2:37 pm ]
Bliz, to sie ugada, moge Ci za paliwko czesc zwrocic, a Anim w te wakacje tak na 50% a nastepne na 100%, a Barni, jak ja zrobie prawko to ja robie rundke po ssijpałerach xD, wiec moge Cie zabrac nie ma sprawy xD
Obrazek

Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

Jedną osobę chciałem wyróżnić w szczególności, właściwie dwie. Co nie znaczy, że małą sympatią pałam do pozostałych.

:arrow: Bobercik- ta znajomość to jak ratunek przed śmiercią, ratunek przed złym światem, który zamyka mnie samego w ciemnym pokoju. najlepszy przyjaciel, mimo, że wielu z Was uważa, że taka więź nie może mieć miejsca między dwoma osobami siędzącymi przed monitorami setki kilometrów od siebie. empatia.

:arrow: Dae- rozumiemy się doskonale w znaczeniu "paranormalnym"... można by powiedzieć że jesteśmy w stanie nawzajem przeniknąć swoje dusze i wygrzebać z nich wszystko... ;) czyż nie? dlatego dziękuję, za pomoc, za wszystko. za to, że jesteś.

Reszta. (kolejność alfabetyczna)

:arrow: Arti- Ogólnie rzecz biorąc, jeden z lepszych ziomków na forum...

:arrow: Bart- równy gość... wiele wspólnych zainteresowań i wiele tematów do rozmów... szkoda byłoby przegapić taką znajomość... :)

:arrow: BH Daimaouji- Bartek jest dobrym kolegą, posiada szeroką wiedzę na temat DB i wielu innych Anime, czasem tylko wskazana jest mniejsza impulsywność.

:arrow: Bliz- ciekawy człowiek. odnoszę wrażenie, że po prostu wierzy w to, co mówi. to właśnie czyni jego zdanie ważnym. ma dobre serce, wiele ciekawych rzeczy dowiedziałem się właśnie od niego.

:arrow: Kris- zawsze forumowy brat, pierwszy bliski znajomy na tym forum... ongiś rozmawialiśmy długie godziny każdego dnia, teraz zaś tego braknie... brak czasu? w końcu szkoła średnia odpoczynku mi nie daje.

:arrow: Krova- dwuzłotówki, ekhem. podnieś się człowieku i walcz o swoje! taki wyciągnąłem morał z rozmów z Maciusiem. ;p w końcu nie po to Bóg dał mi życie, żebym je marnował. ;] "i wielkie dzięki dla rodziny i panienki". XD

:arrow: PP3088- ciekawa historia- dawno temu, było między nami dość nieprzyjemnie... teraz spośród nie tylko użytkowników SSJPOWER, ale wszystkich znajomych, jest to jedna z najbliższych mi osób... ;) Bo rozumie ludzi i potrafi pomóc. Ponad to jest człowiekiem o niezmierzonych zasobach wiedzy i bogatym słownictwie... ;)

:arrow: Rav- jednak nic nie zastąpi spotkania na żywo... ;) Rafał wywarł na mnie bardzo pozytywne wrażenie od samego początku i jest tak do teraz... jest osobą bardzo pracowitą i sumienną, ponad to doskonale radzi sobie z prowadzeniem forum i strony... ;) Hmm... Deefo-Rafało Meeting znów w Chojnicach latem 2008? ;]

:arrow: Wolak- nie rozmawiałem z nim od dawien dawna, ale były to najzabawniejsze i najciekawsze rozmowy jakie pamiętam... ;] wiele bym dał, by mieć znów okazję z nim porozmawiać... ;)
Ostatnio zmieniony ndz sty 27, 2008 11:48 am przez Dragon Fist, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

df, a moje dwuzłotówki? :<

juz tylko takie grzyby jak piti mnie lubiO ;(

O fuck! Nie ma Cię na liście? :/ Sklerotyk jestem. ;]
DF
Ostatnio zmieniony ndz sty 27, 2008 11:46 am przez krova, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Dragon Fist pisze:Deefo-Rafało Meeting znów w Chojnicach latem 2008? ;]
Wpadam
krova pisze:juz tylko takie grzyby jak piti mnie lubiO ;(
Wszystkie grzyby łączą się z Tobą

Zapomnialem o DF'ie i Barcie :D. Bart to swietne songi i interesujace rozmowy, a DF malo rozmow, ale swoj czlowiek ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

Post autor: AnimKing »

Pitti Pitti chyba najlepszy kumpel z Forum ^^ Można pogadać z nim i poważnie i na żarty i ogólnie i fajnie i spoko itd.

Barni ^^ Za to Bleacha xD za wyśmiewanie się z tego którego nicku nie lubię wymawiać ;p I za to że ostatnio z nim najwięcej gadam -.- I za Kutafona :lol:

Bobercik Za kilka słów :
stanę jak co w Twojej obronie
Bobek r0x

KrisTylko za jedno xD za zdjęcie mi osta i zgadzanie się zemną w jednej opinii ;]

Skibix Kalamburowy ziomek którego usunąłem z gg za wkurzający opis :lol:
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Dragon Fist pisze: :arrow: BH Daimaouji- Bartek jest dobrym kolegą, posiada szeroką wiedzę na temat DB i wielu innych Anime, czasem tylko wskazana jest mniejsza impulsywność.
Ta , ale jak to zrobic w stosunku do tych przekletych ludzi?

1.Maciek (Macix) > - Maciek kun ciagle jest na 1 miejscu!!!! I Chyba zostanie tam na dluuuuuugo :twisted:
6.Patrycja (Bulma) ^ - Fajna dziewczyna rozmawiamy ze soba czesciej , lubi Pieski
7.Kasia ^ - Bardziej ja polubilem po zobaczeniu jej "kanalu" you tube
8.Mac @ - Zrobil fajna gre DB i zna sie na RPG Makerze , ponadto przesyla muzyki ktorych chyba ciezko znalesc w internecie
9.Maciek (Krova) / - Ktos losowy , ponadto ma fajne fanarty i zrobil mi niedawno title do mojej gry na RPG Makera
10.Adrian / - Fajny kolega , teraz czekam jak wroci

Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ