Dragon Ball Z - Legenda Smoczych Kul

Wszystko o RPG Makerze.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
GokugetaSS6
SSJ 4+

Post autor: GokugetaSS6 »

Bo jak bedzie zly kakarotto to nie bedzie dobrego kakarotto , a ja zrobie ze beda oboje bo ten 2 to jest klon ktorego kod dna trzymano na vegecie ale po wybuchu wpadl w spiaczke i wyladowal na nieznanej planecie gdzie znalazl go doktor who i go reaktywowal. Czyli bedziemy mieli 2 kakarotto w grze tylko jeden bedzie zly a drugi dobry.

Mam pytanie: Kto moglby mi zrobic CMS taki jak w LoG2-3 ? Albo chociaz podac adres gdzie moge owy opis zrobienia znalesc :D
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

kakarottogetaSS6 pisze:Bo jak bedzie zly kakarotto to nie bedzie dobrego kakarotta , a ja zrobie ze beda oboje bo ten 2 to jest klon ktorego kod dna trzymano na vegecie ale po wybuchu wpadl w spiaczke i wyladowal na nieznanej planecie gdzie znalazl go doktor who i go reaktywowal. Czyli bedziemy mieli 2 kakarottow w grze tylko jeden bedzie zly a drugi dobry.
1.Moze byc przeciez , inny wymiar nie?
2.Czyli co? Bo juz nie rozumiem , wg tego opisu , Bio-KKRT nie byl gotowy , albo byl gotowy ale wiadomo co zrobil
3.Ten Dr. Who?
4.(Poprawione)
5.Pelno klonow tego cioty kreci sie po swiecie DB (ale nie az tak jak w jednej fan mandze)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
GokugetaSS6
SSJ 4+

1. No tak
2. Bio-KKRT nie byl ani gotowy ani nie gotowy. To byl kod genetyczny do zmieszania z innymi wojownikami do zrobienia super wojownika ( takiego jak brolly ) lecz nie mial nikt czasu aby zmieszac jego gen z innymi i gdy Vegeta explodowala to on sie przetrzymal bo byl dobrze zapakowany i go nie rozerwalo ( przypominam ze ten kod dna byl zly bo byl pobrany przed uderzeniem sie songa na ziemi ) a gdy sobie wyladowal na pewnej planecie...
3. ... to jakis doktor ( napisalem Dr. Who bo rymowalo sie z Myu lecz moze byc inny )
5. Tego nie rozumiem :D
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

5. BH nie lubi Goku i się użala nad tym, że ludzie go w swoich fanowskich dziełach klonują.
Obrazek

.
Awatar użytkownika
GokugetaSS6
SSJ 4+

:D Rozumiem :D to w takim razie moge tez Vegete sklonowac :P
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Barni pisze:5. BH nie lubi Goku i się użala nad tym, że ludzie go w swoich fanowskich dziełach klonują.
LOL? To chyba dobrze ze go klonuja , bedzie wiecej tumanow :twisted:
to w takim razie moge tez Vegete sklonowac
Genialny pomysl
5. Tego nie rozumiem
Jak znajde to o czym mysle , to dam ci link
Ostatnio zmieniony sob lut 02, 2008 1:55 am przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
GokugetaSS6
SSJ 4+

:P no to bedzie taka sama historia jak z goku bo oni mieli byc razem zrobieni ale nie bylo czasu i dr who zrobil 2 :D A tak apropo moglbys gdzies znalesc bardock team abs? bo szukam ale nie znalazlem
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

3. ... to jakis doktor ( napisalem Dr. Who bo rymowalo sie z Myu lecz moze byc inny )
1. :shock: co ty piszesz to nie sa rymy wogle
2.Jak to moze?! Nie ogladasz Dr. Who?

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
GokugetaSS6
SSJ 4+

whu(who) myu(myu) mi sie rymuje :P
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

Ja mam tylko jedno pytanie (ktore juz tu zadalem):

Czy jest mozliwosc, zeby gra wyszla w *.exe , do ktorego odpalania nie jest potrzebny RPGmaker?
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

GokugetaSS6 pisze:whu(who) myu(myu) mi sie rymuje :P
Hu (who) , Miu (Myu) mi nie , chyba zle rymujesz
Czy jest mozliwosc, zeby gra wyszla w *.exe , do ktorego odpalania nie jest potrzebny RPGmaker?
Nie rozumiem pytania
Zrob to tak, zeby nie trzeba bylo miec NIC do odpalenia gry. Bez sensu, ze trzeba miec rpgmakery to odpalania tego szmelcu.
A to? No to musi on zrobic tak samo jak w grze Maca , ktora dziala bez rpg makera (ja np. gram w jego gre , Weird Mission i moja BEZ RPG Makera i RTP)
(przypominam ze ten kod dna byl zly bo byl pobrany przed uderzeniem sie "songa" na Ziemii)
A wiec ma nadal ogon? Fajnie

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
GokugetaSS6
SSJ 4+

Do krova:
3. Hmm co do gry bez RTP ... chyba da rade bez bo jak wyslalem instalke do kumpla zeby ocenil ABS'a to wyslalo sie i zainstalowal bez dodanego RTP'a.
A tu prosba :

Mam pobrany charset save pointu ale jak go wkladam na mapke to sie uklada inaczej niz ja chce :/ Czy moglby ktos mi tak poskladac aby jak go zloze pokazywal takie jak w LoG'u??

http://www.speedyshare.com/858617195.html

Tutaj daje filmik z wyboru postaci na TB
Budokai Tenkaichi
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

BH Daimaouji pisze:
Nie rozumiem pytania
Ale z Ciebie dziwny czlowiek. Dolaczam sie do pytania Krovy bo nie widze jasnej odpowiedzi...
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
GokugetaSS6
SSJ 4+

Ja nie moge
chyba da rade bez bo jak wyslalem instalke do kumpla zeby ocenil ABS'a to wyslalo sie i zainstalowal bez dodanego RTP'a.
U kumpla instalka dzialala bez dodanego RTP i dal rade grac :/ Naprawde tak to trudno zrozumiec?

Tutaj jest nowsza wersja TB ale i tak wielu postaci jeszcze brakuje

http://www.wrzuta.pl/film/o3MNxuKqM8/clip0003
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

Trudno zrozumiec, bo ja nie wiem co to RTP :)
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
ODPOWIEDZ