Mam pytanie: Kto moglby mi zrobic CMS taki jak w LoG2-3 ? Albo chociaz podac adres gdzie moge owy opis zrobienia znalesc
Dragon Ball Z - Legenda Smoczych Kul
Moderator: Moderatorzy
- GokugetaSS6
- SSJ 4+
Bo jak bedzie zly kakarotto to nie bedzie dobrego kakarotto , a ja zrobie ze beda oboje bo ten 2 to jest klon ktorego kod dna trzymano na vegecie ale po wybuchu wpadl w spiaczke i wyladowal na nieznanej planecie gdzie znalazl go doktor who i go reaktywowal. Czyli bedziemy mieli 2 kakarotto w grze tylko jeden bedzie zly a drugi dobry.
Mam pytanie: Kto moglby mi zrobic CMS taki jak w LoG2-3 ? Albo chociaz podac adres gdzie moge owy opis zrobienia znalesc
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Moze byc przeciez , inny wymiar nie?kakarottogetaSS6 pisze:Bo jak bedzie zly kakarotto to nie bedzie dobrego kakarotta , a ja zrobie ze beda oboje bo ten 2 to jest klon ktorego kod dna trzymano na vegecie ale po wybuchu wpadl w spiaczke i wyladowal na nieznanej planecie gdzie znalazl go doktor who i go reaktywowal. Czyli bedziemy mieli 2 kakarottow w grze tylko jeden bedzie zly a drugi dobry.
2.Czyli co? Bo juz nie rozumiem , wg tego opisu , Bio-KKRT nie byl gotowy , albo byl gotowy ale wiadomo co zrobil
3.Ten Dr. Who?
4.(Poprawione)
5.Pelno klonow tego cioty kreci sie po swiecie DB (ale nie az tak jak w jednej fan mandze)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- GokugetaSS6
- SSJ 4+
1. No tak
2. Bio-KKRT nie byl ani gotowy ani nie gotowy. To byl kod genetyczny do zmieszania z innymi wojownikami do zrobienia super wojownika ( takiego jak brolly ) lecz nie mial nikt czasu aby zmieszac jego gen z innymi i gdy Vegeta explodowala to on sie przetrzymal bo byl dobrze zapakowany i go nie rozerwalo ( przypominam ze ten kod dna byl zly bo byl pobrany przed uderzeniem sie songa na ziemi ) a gdy sobie wyladowal na pewnej planecie...
3. ... to jakis doktor ( napisalem Dr. Who bo rymowalo sie z Myu lecz moze byc inny )
5. Tego nie rozumiem
2. Bio-KKRT nie byl ani gotowy ani nie gotowy. To byl kod genetyczny do zmieszania z innymi wojownikami do zrobienia super wojownika ( takiego jak brolly ) lecz nie mial nikt czasu aby zmieszac jego gen z innymi i gdy Vegeta explodowala to on sie przetrzymal bo byl dobrze zapakowany i go nie rozerwalo ( przypominam ze ten kod dna byl zly bo byl pobrany przed uderzeniem sie songa na ziemi ) a gdy sobie wyladowal na pewnej planecie...
3. ... to jakis doktor ( napisalem Dr. Who bo rymowalo sie z Myu lecz moze byc inny )
5. Tego nie rozumiem
- GokugetaSS6
- SSJ 4+
- BH Daimaouji
- SSJ 5
LOL? To chyba dobrze ze go klonuja , bedzie wiecej tumanowBarni pisze:5. BH nie lubi Goku i się użala nad tym, że ludzie go w swoich fanowskich dziełach klonują.
Genialny pomyslto w takim razie moge tez Vegete sklonowac
Jak znajde to o czym mysle , to dam ci link5. Tego nie rozumiem
Ostatnio zmieniony sob lut 02, 2008 1:55 am przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- GokugetaSS6
- SSJ 4+
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.3. ... to jakis doktor ( napisalem Dr. Who bo rymowalo sie z Myu lecz moze byc inny )
2.Jak to moze?! Nie ogladasz Dr. Who?
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- GokugetaSS6
- SSJ 4+
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Hu (who) , Miu (Myu) mi nie , chyba zle rymujeszGokugetaSS6 pisze:whu(who) myu(myu) mi sie rymuje
Nie rozumiem pytaniaCzy jest mozliwosc, zeby gra wyszla w *.exe , do ktorego odpalania nie jest potrzebny RPGmaker?
A to? No to musi on zrobic tak samo jak w grze Maca , ktora dziala bez rpg makera (ja np. gram w jego gre , Weird Mission i moja BEZ RPG Makera i RTP)Zrob to tak, zeby nie trzeba bylo miec NIC do odpalenia gry. Bez sensu, ze trzeba miec rpgmakery to odpalania tego szmelcu.
A wiec ma nadal ogon? Fajnie(przypominam ze ten kod dna byl zly bo byl pobrany przed uderzeniem sie "songa" na Ziemii)
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- GokugetaSS6
- SSJ 4+
Do krova:
Mam pobrany charset save pointu ale jak go wkladam na mapke to sie uklada inaczej niz ja chce :/ Czy moglby ktos mi tak poskladac aby jak go zloze pokazywal takie jak w LoG'u??
http://www.speedyshare.com/858617195.html
Tutaj daje filmik z wyboru postaci na TB
Budokai Tenkaichi
A tu prosba :3. Hmm co do gry bez RTP ... chyba da rade bez bo jak wyslalem instalke do kumpla zeby ocenil ABS'a to wyslalo sie i zainstalowal bez dodanego RTP'a.
Mam pobrany charset save pointu ale jak go wkladam na mapke to sie uklada inaczej niz ja chce :/ Czy moglby ktos mi tak poskladac aby jak go zloze pokazywal takie jak w LoG'u??
http://www.speedyshare.com/858617195.html
Tutaj daje filmik z wyboru postaci na TB
Budokai Tenkaichi
- GokugetaSS6
- SSJ 4+
Ja nie moge
Tutaj jest nowsza wersja TB ale i tak wielu postaci jeszcze brakuje
http://www.wrzuta.pl/film/o3MNxuKqM8/clip0003
U kumpla instalka dzialala bez dodanego RTP i dal rade grac :/ Naprawde tak to trudno zrozumiec?chyba da rade bez bo jak wyslalem instalke do kumpla zeby ocenil ABS'a to wyslalo sie i zainstalowal bez dodanego RTP'a.
Tutaj jest nowsza wersja TB ale i tak wielu postaci jeszcze brakuje
http://www.wrzuta.pl/film/o3MNxuKqM8/clip0003