Nameczanie

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Nameczanie

Post autor: Bobercik »

Temat ogólny o tej rasie, jednak ja zrobiłem go z dwóch powodów:

1) chcę się dowiedzieć jednej rzeczy
2) Pepao ;*

Więc tak: Najstarszy wspomniał że Nail jest jedynym na planecie Nameczaninem-Wojownikiem. Ale wyraźnie widzimy na początku sagi Namek, że z żołnierzami
Frezera walczy trójka "zielonych", który wyraźnie są wojownikami! Więc...co wy na to?!?! xD

Jeszcze chciałbym wspomnieć że bezsensowna jest umiejętność Dende'go (czyt. uleczanie dotykiem aka ręce które leczą). Dlaczego? Nameczanin-Wojownik nie posiada takiego daru, ale jakby taki Dende zaczął trenować to nagle by go stracił?
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Re: Nameczanie

Post autor: BH Daimaouji »

Bobercik pisze:Więc tak: Najstarszy wspomniał że Nail jest jedynym na planecie Nameczaninem-Wojownikiem. Ale wyraźnie widzimy na początku sagi Namek, że z żołnierzami Frezera walczy trójka "zielonych", który wyraźnie są wojownikami! Więc...co wy na to?!?!
Pewnie mu chodzilo ze ostatnim z ocalalych jest
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

Rodzisz się albo z umiejętnością uleczania albo walki. Tak mi się wydaje, po mojemu to jak wacek. Albo rodzisz się z nim albo bez niego i bez poważnych ingerencji w organizm (sprzecznych z naturą zresztą) tego się nie zmieni.

W ogóle możliwa jest kompletna zmiana płci? xd
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Jeszcze chciałbym wspomnieć że bezsensowna jest umiejętność Dende'go (czyt. uleczanie dotykiem aka ręce które leczą). Dlaczego? Nameczanin-Wojownik nie posiada takiego daru, ale jakby taki Dende zaczął trenować to nagle by go stracił?
E nie , Nameczanie RODZA sie z takim darem , wiec Dende NIGDY by sie nie nauczyl walczyc gdyz jest typem leczenia , podobnie z Nailem , nigdy by sie nie nauczyl leczyc

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

Tyle, że nauka jakiś tam cwaniackich ciosów jest o wiele łatwiejsza, od nagłego pozyskania "Healu"xd
Obrazek

.
Awatar użytkownika
GokugetaSS6
SSJ 4+

Post autor: GokugetaSS6 »

Barni pisze:Tyle, że nauka jakiś tam cwaniackich ciosów jest o wiele łatwiejsza, od nagłego pozyskania "Healu"xd
W 100% sie zgadzam :D Ja bic sie nauczylem a leczyc nie dam rady chyba ze pojde na studia medyczne :P Ale i tak to nie bedzie to samo :P A tak wogole dalo by sie zeby byl i leczniczy i wojownik. Pamietacie co Szatan Serduszko zrobil z Nailem?? Tak samo mogl Nail albo Szatan połączyć się z Dendym. Prawda ze proste?:D Albo ewentualnie scalenie to by wyszlo to samo :D
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

KakarottogetaSS6 pisze:
Barni pisze:Tyle, że nauka jakiś tam cwaniackich ciosów jest o wiele łatwiejsza, od nagłego pozyskania "Healu"xd
W 100% sie zgadzam :D Ja bic sie nauczylem a leczyc nie dam rady chyba ze pojde na studia medyczne :P Ale i tak to nie bedzie to samo :P A tak wogole dalo by sie zeby byl i leczniczy i wojownik. Pamietacie co Szatan Serduszko zrobil z Nailem?? Tak samo mogl Nail albo Szatan połączyć się z Dendym. Prawda ze proste? :D Albo ewentualnie scalenie to by wyszlo to samo :D
Dziwne , ciekawe czemu tworcy LoTSS na to nie wpadli :? (zeby Piccolo jr mial zdolnosci regenaracyjnie dla innych osob rzecz jasna , bo w tej grze moze sie scalic nie tylko z Dendim , ale i ze WSZYSTKIMI Nameczanami)

Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ