Dragon Ball Z - Legenda Smoczych Kul
Moderator: Moderatorzy
- GokugetaSS6
- SSJ 4+
- BH Daimaouji
- SSJ 5
O To tez mi chodzi
BTW co do moich pytan
1.Czy bedzie mozna grac Panbukinem (tym grubym z drzuyny Bardocka?) Bo bardzo go lubie
2.Czy bedzie tak? Bardock special -> DB
Wiecej potem
BTW co do moich pytan
1.Czy bedzie mozna grac Panbukinem (tym grubym z drzuyny Bardocka?) Bo bardzo go lubie
2.Czy bedzie tak? Bardock special -> DB
Wiecej potem
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- GokugetaSS6
- SSJ 4+
I znowu sie zaczyna
1. Bedzie moc grac nim ale tylko w momencie gdzie Dedoria z nimi walczyl
2. Bardock special -> intro -> krotki epizod jak dziadek son gohan znalazl goku -> moment smierci dziadka -> filmik jak sobie goku radzil sam do momentu spotkania Bulmy -> i dopiero teraz DB
Moze i byly zielone ale zostawie moj pomysl. Co do BH.Hmm... nie pamiętam lasu w bardock special, ale na Nowej Vegecie w kinówce lasy były normalne (w sensie zielone).
1. Bedzie moc grac nim ale tylko w momencie gdzie Dedoria z nimi walczyl
2. Bardock special -> intro -> krotki epizod jak dziadek son gohan znalazl goku -> moment smierci dziadka -> filmik jak sobie goku radzil sam do momentu spotkania Bulmy -> i dopiero teraz DB
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.A bedzie mozna dac ze on go pokonuje?GokugetaSS6 pisze:1. Bedzie moc grac nim ale tylko w momencie gdzie Dedoria z nimi walczyl
2.Aha tez dobry pomysl , mi bylo wazne czy Bardock special bedzie pierwsze
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- GokugetaSS6
- SSJ 4+
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Lepiej zeby dolaczyli do walki z Freeza niz zgineli bo zaloga Bardocka wiec o tym ze Freeza chce ich zdradzic i zabic
BTW mowiac o tym beda co by bylo postacie? Np. on? Moglby byc w tym co dalem na gorze
BTW mowiac o tym beda co by bylo postacie? Np. on? Moglby byc w tym co dalem na gorze
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- GokugetaSS6
- SSJ 4+
No z freeza to bedzie dobry pomysl. Ale nie czaje o co chodzi z tymBH Daimaouji pisze:Lepiej zeby dolaczyli do walki z Freeza niz zgineli bo zaloga Bardocka wiec o tym ze Freeza chce ich zdradzic i zabic
Tutaj jest nowa mapka VegetyBTW mowiac o tym beda co by bylo postacie? Np. on? Moglby byc w tym co dalem na gorze

- BH Daimaouji
- SSJ 5
No ze np. Bardock i jego druzyna pokonuja Freeze a KKRT nie wali sie w glowe i jest inna rzeczywistoscGokugetaSS6 pisze:No z freeza to bedzie dobry pomysl. Ale nie czaje o co chodzi z tymBTW mowiac o tym beda co by bylo postacie? Np. on? Moglby byc w tym co dalem na gorze
Wow mimo iz to tylko test to wyglada to jakby mial wizje z jego synem
Ostatnio zmieniony pt lut 01, 2008 10:05 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- GokugetaSS6
- SSJ 4+
Nie to nie przejdzie :/ ale ewentualnie jezeli chcesz abym pozostawil cos zwiazane z Bardockiem i kompania moge potem zrobic ze tajemniczy mezczyzna zebral 7 krysztalowych kul przed naszymi bohaterami i wskrzesil w celu zla druzyne bardocka lecz ci sie mu sprzeciwiaja zabijajac go i dolaczajac do naszych ludzi (bedziesz mogl grac tym twoim ulubionym) lecz to na 100% jak bedzie to bedzie po skonczeniu sagi GT.
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.SzkodaGokugetaSS6 pisze:Nie to nie przejdzie :/ ale ewentualnie jezeli chcesz abym pozostawil cos zwiazane z Bardockiem i kompania moge potem zrobic ze tajemniczy mezczyzna zebral 7 krysztalowych kul przed naszymi bohaterami i wskrzesil w celu zla druzyne bardocka lecz ci sie mu sprzeciwiaja zabijajac go i dolaczajac do naszych ludzi (bedziesz mogl grac tym twoim ulubionym) lecz to na 100% jak bedzie to bedzie po skonczeniu sagi GT.
2.Ta , ale mowiac sczerze bardziej lubie Bardocka od Panbukina (patrz sygniatura) jakby co dzieki za info
3.A co z F.Gohanem? On tez bedzie?
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- GokugetaSS6
- SSJ 4+
No to tez nie ma sie co zamartwiac dodam cala druzyne do wyboru po tej serii GT i bedziesz mogl grac kim chcesz z Bardock Team. A tak apropo moglby ktos podpowiedziec jak zrobic hp dla eventu w ABS'ie?
Hmm F. Gohan? Mozliwe ze bedziesz mogl sobie go wybrac w mini grze Tenkaichi Budokai (jako jeden zawodnik) No i jeszcze w czesci z kinowki ( History of Future Trunks )
A i jeszcze cos czy moglbys poszukac gdzies abs characterow bardock teamu>?
Hmm F. Gohan? Mozliwe ze bedziesz mogl sobie go wybrac w mini grze Tenkaichi Budokai (jako jeden zawodnik) No i jeszcze w czesci z kinowki ( History of Future Trunks )
A i jeszcze cos czy moglbys poszukac gdzies abs characterow bardock teamu>?
- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Mi chodzilo o postac (zlego) KakarottaGokugetaSS6 pisze:No to tez nie ma sie co zamartwiac dodam cala druzyne do wyboru po tej serii GT i bedziesz mogl grac kim chcesz z Bardock Team.
2.TB? A bedzie tryb all stars czyli ze wybierasz postacie z CALEJ gry ktorymi sterujesz
3.Raczej specjalu
Wiec wg twojego opisu te postacie beda sterowane?
Bardock
Panbukin
Seripa
Toma
Toteppo
Vegeta (Dziecko)
KKRT (Dziecko)
Bulma
Yamcha
Krilan
Tenshinhan
Chaoz
KKRT ("dorosly")
Gohan (Dziecko)
Piccolo jr
Nail
Vegeta (Dorosly)
F.Gohan
F.Trunks
Gohan (Pre Nastolatek)
Gohan (Nastolatek)
P.Trunks (Dziecko)
Goten
Majin Vegeta
Gotenks
Buu
Paikuhan
Gogeta
Vegetto
Tapion
KKRT (DBGT)
Vegeta (DBGT)
Pan (DBGT)
P.Trunks (DBGT)
Suu Shinron
Super Gogeta
Goku jr
Ostatnio zmieniony pt lut 01, 2008 10:50 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- GokugetaSS6
- SSJ 4+
1. Zly Kakarotto ? Nie bedzie
Tylko bedzie zly klon Kakarotto xD .
2. co do TB to jezeli mi sie uda osiagnac efekt jaki chce to tak bedzie mozna wybierac ze wszystkich postaci w grze (+oczywiscie cell buu i reszta)
3. No masz racje Specialu
4. Tak tymi charakterami bedzie mozna kierowac ale tylko kilka z nich bedziesz mogl sobie wybierac kiedy chcesz nia grac ( reszta bedzie dostepna tylko w specialnych zadaniach )
2. co do TB to jezeli mi sie uda osiagnac efekt jaki chce to tak bedzie mozna wybierac ze wszystkich postaci w grze (+oczywiscie cell buu i reszta)
3. No masz racje Specialu
4. Tak tymi charakterami bedzie mozna kierowac ale tylko kilka z nich bedziesz mogl sobie wybierac kiedy chcesz nia grac ( reszta bedzie dostepna tylko w specialnych zadaniach )
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Czyli? Nie rozumiemGokugetaSS6 pisze:1. Zly Kakarotto ? Nie bedzie. Tylko bedzie zly klon Kakarotto
Ahem4. Tak tymi charakterami bedzie mozna kierowac ale tylko kilka z nich bedziesz mogl sobie wybierac kiedy chcesz nia grac ( reszta bedzie dostepna tylko w specialnych zadaniach)
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019