Temat ogólny o tej rasie, jednak ja zrobiłem go z dwóch powodów:
1) chcę się dowiedzieć jednej rzeczy
2) Pepao ;*
Więc tak: Najstarszy wspomniał że Nail jest jedynym na planecie Nameczaninem-Wojownikiem. Ale wyraźnie widzimy na początku sagi Namek, że z żołnierzami
Frezera walczy trójka "zielonych", który wyraźnie są wojownikami! Więc...co wy na to?!?! xD
Jeszcze chciałbym wspomnieć że bezsensowna jest umiejętność Dende'go (czyt. uleczanie dotykiem aka ręce które leczą). Dlaczego? Nameczanin-Wojownik nie posiada takiego daru, ale jakby taki Dende zaczął trenować to nagle by go stracił?
Nameczanie
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Re: Nameczanie
Pewnie mu chodzilo ze ostatnim z ocalalych jestBobercik pisze:Więc tak: Najstarszy wspomniał że Nail jest jedynym na planecie Nameczaninem-Wojownikiem. Ale wyraźnie widzimy na początku sagi Namek, że z żołnierzami Frezera walczy trójka "zielonych", który wyraźnie są wojownikami! Więc...co wy na to?!?!
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
Rodzisz się albo z umiejętnością uleczania albo walki. Tak mi się wydaje, po mojemu to jak wacek. Albo rodzisz się z nim albo bez niego i bez poważnych ingerencji w organizm (sprzecznych z naturą zresztą) tego się nie zmieni.
W ogóle możliwa jest kompletna zmiana płci? xd
W ogóle możliwa jest kompletna zmiana płci? xd
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
E nie , Nameczanie RODZA sie z takim darem , wiec Dende NIGDY by sie nie nauczyl walczyc gdyz jest typem leczenia , podobnie z Nailem , nigdy by sie nie nauczyl leczycJeszcze chciałbym wspomnieć że bezsensowna jest umiejętność Dende'go (czyt. uleczanie dotykiem aka ręce które leczą). Dlaczego? Nameczanin-Wojownik nie posiada takiego daru, ale jakby taki Dende zaczął trenować to nagle by go stracił?
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- GokugetaSS6
- SSJ 4+
W 100% sie zgadzamBarni pisze:Tyle, że nauka jakiś tam cwaniackich ciosów jest o wiele łatwiejsza, od nagłego pozyskania "Healu"xd
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Dziwne , ciekawe czemu tworcy LoTSS na to nie wpadliKakarottogetaSS6 pisze:W 100% sie zgadzamBarni pisze:Tyle, że nauka jakiś tam cwaniackich ciosów jest o wiele łatwiejsza, od nagłego pozyskania "Healu"xdJa bic sie nauczylem a leczyc nie dam rady chyba ze pojde na studia medyczne
Ale i tak to nie bedzie to samo
A tak wogole dalo by sie zeby byl i leczniczy i wojownik. Pamietacie co Szatan Serduszko zrobil z Nailem?? Tak samo mogl Nail albo Szatan połączyć się z Dendym. Prawda ze proste?
Albo ewentualnie scalenie to by wyszlo to samo
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019