Harry Potter
Moderator: Moderatorzy
No mniej więcej mi też to tyle zabrało czasu. Moim zdaniem ta część jest najnudniejszą częścią HPArti pisze:Przeczytałem w półtora dnia ;]
Przeczytaj sobie w całości Rolanda. On umiera przez całą książkę :p Flaki na wierzchu, mózg wypływa, a ten jeszcze wolną ręką zabija wrogów.skibix pisze:Głupie zakończenie i śmierć Samie Wiecie Kogo(2) jest po prostu śmieszna. Autorka napisała jego śmierć w 2 zdaniach
Opisanie śmierci Riddle'a w dwóch zdaniach jest dobrym zabiegiem. Gdy doszedłem do tego momentu dosłownie słyszałem tą ciszę i ten szok, który musiał towarzyszyć ludziom w Wielkiej Sali.
Akcja rzeczywiście momentami się przeciąga, aczkolwiek czytało mi się miło. Były absurdy, złe tłumaczenia, niektóre zdania niegramatyczne, ale książkę i tak oceniam wysoko.
Ronald Wesley umiera ?? zepsułeś już mi całą zabawę ...
Nie komentuję... Czytaj ze zrozumieniem. Jeśli nie potrafisz to po co kupowałeś książkę? / Arti
Nie komentuję... Czytaj ze zrozumieniem. Jeśli nie potrafisz to po co kupowałeś książkę? / Arti
Ostatnio zmieniony wt sty 29, 2008 1:49 pm przez AnimKing, łącznie zmieniany 1 raz.
Barni pisze:Ta ;/
A Epilog? Dramatyczny T_T
Napiszcie lepsze, chętnie przeczytam.skibix pisze:Głupie zakończenie i śmierć Samie Wiecie Kogo(2) jest po prostu śmieszna. Autorka napisała jego śmierć w 2 zdaniach.
Ale po części muszę się z wami zgodzić, bo przy czytaniu ostatniego rozdziału (no i kawałka przedostatniego) odniosłem wrażenie, że autorka bardzo spieszyła się z napisaniem ich jakby za wszelkę cenę chciała już wydać książkę.
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy