Bliz... foch z przypupem ;p
Moi Ulubieni Fighterzy! (kolejnosc losowa raczej) bez miejsc bo nie lubie segregacji ludzi i przypadkowego badz specjalnego zapominania o kims
Beniu-nigdy nie zapomne tego damskiego.. ekhm... meskiego glosu przez telefon XD
Bliz-bo jedziemy do Krisa na wakacje XD
Gracjan (Drake)-fajna siostra, ale Gracuś jest fajnieszy!!
Krova-bo kumpel to kumpel, czasem powie cos fajnego, czasem madrego, jest spoko, no i jak dobrze pamietam i nie majacze to mam do niego wpasc xD
Acer-:** pamietam te piekne rozmowy na gg jest zią spoko pro elo elo, lubie z Nim gadac, bo wtedy czuje sie jeszcze glupszy niz jestem xD
PePuś!-nic tylko zaszczelic ;p, ale lubie go choc dawnosmy nie rozmawiali, bo o kumplach sie nie zapomina
Adeq-stary dobry zią, lubie go za to ze jest, i czuje sie w potrzebie wpier... mu no i jakiejs libacji alkoholowej i zjarania na tym spotkaniu ze Skibixem ktore bedzie mialo miejsce na innym swiecie, albo kiedys, ale bedzie mialo!
Arti-zaszczelic, lubie go za to ze mnie olewa xD
Astarot-ahh Ast to Ast nie ma porowania, brat braci ziom ziomow, stary dobry kox, mysle ze jest w czolowce xD
Bobercik :*-dwa spotkania w rl

+ milosc :*****, kiedys przyjade i rozperdzielimy wszystko i wszystkich, nastepnym razem na dluzej, zbieraj kase xD
Ciastuś!-ołni system totalnie, rozmowy przez skajpa rox xD, stary dobry Ciastuś
Dae-Dae to Dae
Filo1-no moj kox, jego teledyski ownia, spoko ziom, cos znikl z pola widzenia, ale czekam na Niego
Kayl-stary dobry znajomy
Kris-za pierwsze iks de, za kiedys, za teraz, za spotkanie ktore jeszcze sie nie odbylo ale odbedzie bo oto zapowiadam wielkie spotkania! (czyt. dol postu)
Rafał-lubie go
Sinjulinka :**-:***********************
Skibix-namber łan? Definitywnie moj brat blizniak chyba zasluguje na miejsce I, czekam na te wielkie spotkanie ^^
Piracki Barney xD-ołnimy system i tyle xD, brat blizniak od poczatku, tylko ja sie urodzilem 3 dni pozniej ;p, nigdy nie zapomne tych bezsensownych klotni o ktorych juz zapomnialem no i miszczuf od spamu ^.-
Anim-brat :*, czekam i sie predko nie doczekam xD
Damien-brat ziom kox, spotkanie w rl ^.- ;*, czekam na nast. spotkanie, musi byc koxiasto xD
Hellion-lubie rozmawiac z Tomkiem ponadto lubie go wyganiac na deske

, czekam i bedzie ciezko sie doczekac na spotkanie xD
MeTeO-"co lach to lach lecial ;], polew czasem niezly na gg" oraz grafik ssjp xD zią, lubie go xD
Sosek-latawiec ^.-m lata lata i nie moge go zlapac xD
Son Gohan-fajnie sie gadalo xD
Didix-nasz ssjpowerski detektyw co nie wie kim jest Mastah Ziomster xD, podpowiedz: Mastah Ziomster to Mastah Ziomster xD.
RedKai-kto go zna kto go zna? ja go znam

i go lubie
Trey-spotkanie w rl, skejp, spoko zią, rl spotkanie ^.- no i jedziem do USA do Treya!
Patryq-w rl ołnimy co sie da XD, lach leci na maksa

, gadam z nim przez fona wlasnie i z niego cisne lacha
Kogos pominelem? Ahh tak nowi xD
Taisuke-owni, super gadki na gg
NEALHON!-juz stracilem kontakt, ale sesje, wyrwanie ogona (cfel

), no i pare rozmow na gg, szkoda ze juz sie nie pokazuje
WIELKIE SPOTKANIA
PEWNE SPOTKANIA W TYM ROKU
1. Pitti & Skibix=te wakacje 99%
2. Pitti & Bob & Damien & moze Tommy ^.-=nie raz nie dwa xD, spotkamy sie w ty mroku pewnie pare razy

(no ja mysle ze tak xD) raz idziemy na piechote do Wrocka z kumplami xD(162km)
3. Pitti & Bliz & Kris=PiTuTi jedzie z Blizao do Krisao na wakacjach
SPOTKANIA NIE WIADOMO KIEDY
1. Pitti & Skibix & Adeq &moze Beniu=kiedys na pewno
2. Pitti & Barni itp. ;p czyli Pitti wpada do Goliny kiedys ^.- (w okolicach mam tam troche znajomych wiec kiedys wpadne na 1000000%)
3. Pitti & Krova=kiedys ^.- chce najebac sie z Krova a przynajmniej przy Nim xD zaszczyt! xD
4. Pitti & Hellion=jak ja emo skejt moglbym nie odwiedzic mojego elo skejta!
5. Pitti & moze Bob i Damien albo Skibix albo ktostam jeszcze xD & Trey=czyli lecimy do Treya kiedys na 10000000000%
6. Pitti & Gracek=by sie prawko Grackowi zrobic chcialo to bysmy sie na tych wakacjach zobaczyli raczej a tak to nie wiem kiedy, ale sie zobaczymy koty shinobi szykuj, a Barni na miot dla mnie!!
7. Pitti & Redkai=musze ten pysk zobaczyc kiedys ;p
8. Pitti & MeTeO*=basen fajny niby ma xD, kiedys odwiedze cyca

9. Pitti & Anim King=no to spotkanie musi sie kiedys odbyc koniecznie, mieszka ciul daleko, ale damy rade kiedys
10. Pitti & Astarot!=koniecznie, koniecznie! Umowieni na sparing na rekawice, poza tym takiego brata nie odwiedzic grzech :*
11. Pitti & Acer & Bob albo Kris albo ktos=jak Acer bedzie w podrozy po Polsce to ma mi dac znac jak bedzie we Wrocku jakis czas wczesniej to ja tez tam jade ^.-
12. Pitti & PP/Sinju=obydwoch kiedys odwiedzic trza choc daleko to trza, przy okazji moze Rav? xD i mozee Arti? ale on nie lubi szczeniakow :/ xD
13. Pitti & Taisuke=musimy potracerowac kiedys (zaraz to na pewno Ty pk cwiczysz? xD)
Ponadto chcialbym ujrzec Nealhona i wpieprzyc mu za to ze mi wyrwal ogon, no i tak w ogole to kiedys wyruszam w podroz po userach z ssjp xD (kto sie pisze?

uwaga podroz nie po torach z namiotami ale jakims samochodem nie rozsypujacym sie! xD)
Mielimy jechac do Bartusia, ale nie wiem co to bedzie

piedziele ide na deske xD
[ Dodano: Czw Sty 24, 2008 2:37 pm ]
Bliz, to sie ugada, moge Ci za paliwko czesc zwrocic, a Anim w te wakacje tak na 50% a nastepne na 100%, a Barni, jak ja zrobie prawko to ja robie rundke po ssijpałerach xD, wiec moge Cie zabrac nie ma sprawy xD