Jakie byś wymyślił sagi, jakbyś miał stworzyć DB AF?

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
MeTeO*
Xenomorph

Post autor: MeTeO* »

Pitti pisze:Vegeta Saga-Vegeta osiaga normalnie na legalu SSJ3 i SSJ4 bez zadnych fali Bulmy, rozwala wszystko i wszystkich bedac kluczowa postacia DB (nie chce mi sie pisac z kim walczy etc. xD)
Jaki spam, zal xD

Kolejna saga, nie ma ona nic wspólnego z wcześniejszymimoimi sagami.

Changeling Saga - King Cold, Cooler i Freeza przylatują na Ziemie. Walczą z KKRT SSJ5. Najpierw walczy Freeza. Zamienia się po kolei w 6, 7, 8, 9 i 10 forme. KKRT jednak daje sobie z nim rade. Potem walczy Cooler, zamienia się w 11 formę. KKRT nie daje sobie rady. Nadlatuje Gohan i zmienia się w SSJ4. Atakują Father Son Kamehameha i pokonują Coolera. Do akcji wkracza King Cold. Ten jednak zostaje na 2 formie. Bez problemu daje sobie rade z KKRT i Gohanem. Nadlatuje Vegeta. Zamienia się w SSJ5 i jakimś nowym super atakiem ( nie wiem jak on wygląda ) zabija Colda.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Najpierw walczy Freeza. Zamienia się po kolei w 6, 7, 8, 9 i 10 forme
A gdzie jego 5 forma?
Król Vegeta osiąga SSJ4. Nikt nie może go pokonać.
Wow!!! :shock: Ciekawy pomysl

Gdyby tylko Bardock osiagnal tez SSJ4 wtedy by sie scalili w Super Bagete i walczyl by ze swoim synem Super Gogeta

BTW kazdy sajan ssj2? Dobry pomysl Hubert
Unicestwia Vegete.
A jednak i nie
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
MeTeO*
Xenomorph

BH, musisz pamietac tym, ze to Goku jest głównym bohaterem DB i to on jest silniejszy...
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

MeTeO* pisze:BH, musisz pamietac tym, ze to Goku jest głównym bohaterem DB i to on jest silniejszy...
Ale NIGDY by nie zabil nikogo (no z wyjatkami)

Ta ale co z 5 forma Freezy i pomyslem ze Bardock tez ma osiagnac SSJ4?

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
MeTeO*
Xenomorph

Bardock, to ( nie oszukujmy się ) zwykły saiyan niskiego poziomu. Akira Toriyama opisał jego historia, gdyż to ojciec Goku...
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

MeTeO* pisze:Bardock, to ( nie oszukujmy się ) zwykły saiyan niskiego poziomu. Akira Toriyama opisał jego historie, gdyż to ojciec Goku...
1.Ta ale KKRT to takze (a nawet nizej) , i jakos przescinal Ksiecia
2.Nie opisal jej , tylko dal designy postaci

Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

DEVIL KKRT SAGA-KKRT uderza sie w glowe i znow staje sie zly. Vegeta walczy z Nim dla przyjemnosci i unicestwiaja Ziemie i coraz to dalsze planety. KKRT osiaga Evil Form podczas bycia w ssj4 jego futro staje sie czarne. Vegeta scala sie z Bardockiem i osiagaja poziom Vegeta ssj7 i rozwalaja wszechwymiar w momencie utowrzenia fuzji.
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
MeTeO*
Xenomorph

Pitti pisze:DEVIL KKRT SAGA-KKRT uderza sie w glowe i znow staje sie zly. Vegeta walczy z Nim dla przyjemnosci i unicestwiaja Ziemie i coraz to dalsze planety. KKRT osiaga Evil Form podczas bycia w ssj4 jego futro staje sie czarne. Vegeta scala sie z Bardockiem i osiagaja poziom Vegeta ssj7 i rozwalaja wszechwymiar w momencie utowrzenia fuzji.
Gdyby nie dołączenie do dobrych, Vegeta nigdy nie osiągnąłby SSJ, a co dopiero SSj7...
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

KKRT uderza sie w glowe i znow staje sie zly.
No nie on musi byc doprawdy taaaaaaaaaaaaki madry zeby to zrobic
Gdyby nie dołączenie do dobrych, Vegeta nigdy nie osiągnąłby SSJ, a co dopiero SSj7...
Ale Vegeta nie przylaczyl sie do nich , stal sie SSJ bez ich pomocy , byl poprostu wnierwiony

Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ