Dragon Ball Z: Budokai 3

W tym dziale dyskutujemy na temat różnych gier, niekoniecznie o tematyce DB.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Pitti pisze:OŁNED! moze trzeba wszystkie kule miec?
1.Jakie znowu owned :? Doprawdy zrobiles sie dziwny Piotrek
2.Zbytnio nie (za pomoca kul zdobedziesz tylko : Breaktought , Memoeires of i zadka kapsule max popraiwoca twoja obrone , wiec to ci zbytnio nic nie da) , ale nie zbieraj smoczych kul w DU Uubem , bo natkasz sie na Ii Shinrona , a on jest koks

Nie wiem czy to na temat ale popatrzcie na to

http://youtube.com/watch?v=ilNwEf8yX8k

Remake B3 z postaciami takimi jak : Chaoz , Pan , #19 , Saiyawoman i San Shinron (co dziwne bo uzywa ataki swojego mlodszego brata)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Rozwalilem go na normalu nawet sie w ssj nie zamienil jak atak robil bo wyrzucilem all przemiany ;p
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Post autor: Dragon Fist »

To był Twój błąd właśnie, musisz mieć w ekwipunku przemianę w SSJ, ale nie wolno Ci się transformować. Tylko rzuć Spirit Bomb tak, by zabić, reszta pójdzie już dobrze. ;]
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Dragon Fist pisze:To był Twój błąd właśnie, musisz mieć w ekwipunku przemianę w SSJ, ale nie wolno Ci się transformować. Tylko rzuć Spirit Bomb tak, by zabić, reszta pójdzie już dobrze. ;]
aaaa taki bajer. powiedz mi jeszcze jak odblokowac gogete ssj4, bo cos mi wogle nie szlo...
Obrazek

Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

To cała kombinacja xD

Zanim polecisz do Vegety żeby się scalić w Buu Sadze, poszukaj Hercule'a tuż obok miejsca, w którym Buu zaabsorbował Gohana. Następnie, troszkę na południowy zachód od czerwonej kropki znajdziesz Tien'a, a potem lekko na południe od niego Supreme Kai'a. Po tych wszystkich zdarzeniach leć się scalić i pokonaj Buu. Tuż przed finałową walką, Vegeta wyśle Cię, byś walczył z Brolly'm- pokonaj go. Teraz Gotenks wyzwie Cię na pojedynek na World Tournament Arena. Ale zamiast tam lecieć, poszukaj lokalizacji "???" na wyspach na północny wschód od czerwonej kropki. Tam dostaniesz Goku SSJ4. Teraz leć do West City. Porozmawiasz z Bulmą. Teraz leć pokonaj Gotenksa. Po walce lecisz do Central City i pokonujesz Omega Shenrona. Dostajesz Gogetę SSJ4 i Omega Shenrona. ;]
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Zanim polecisz do Vegety żeby się scalić w Buu Sadze, poszukaj Hercule'a tuż obok miejsca, w którym Buu zaabsorbował Gohana. Następnie, troszkę na południowy zachód od czerwonej kropki znajdziesz Tien'a, a potem lekko na południe od niego Supreme Kai'a. Po tych wszystkich zdarzeniach leć się scalić i pokonaj Buu. Tuż przed finałową walką, Vegeta wyśle Cię, byś walczył z Brolly'm- pokonaj go. Teraz Gotenks wyzwie Cię na pojedynek na World Tournament Arena. Ale zamiast tam lecieć, poszukaj lokalizacji "???" na wyspach na północny wschód od czerwonej kropki. Tam dostaniesz Goku SSJ4. Teraz leć do West City. Porozmawiasz z Bulmą. Teraz leć pokonaj Gotenksa. Po walce lecisz do Central City i pokonujesz Omega Shenrona. Dostajesz Gogetę SSJ4 i Omega Shenrona. ;]
Tylko jest pare komplikacji. Zaczynam DU (tj. kontynuuje) i Brolly juz czeka :D, poza tym KKRT SSJ4 juz mam przez przypadek znalazlo sie kiedys xD. Hmm no ale ok moze jutro sprobujem :). Tnks :**
Obrazek

Awatar użytkownika
Dragon Fist
A True Dragon

Zacznij historię od nowa. :P Nieważne czy masz Goku SSJ4, przebieg musi być taki. ;]
Awatar użytkownika
MeTeO*
Xenomorph

Post autor: MeTeO* »

Jeżeli to temat nie tylko zadawania pytań, to uważam, że seria BT bije to na głowę :P
ODPOWIEDZ