Dragon Ball Buu's fury!!! POMOCY!!!!
Moderator: Moderatorzy
Dragon Ball Buu's fury!!! POMOCY!!!!
Cześc
Chciałbym prosic o pomoc w pewnej misji w grze Dragon Ball buu's fury jest to misja w poszukiwaniu smozych kul i doszlem do takich dwóch bandytow i oni mowia ze musze miec czarna hustę (bandanę) skąd ją wziąc?? PROSZE O POMOC
Chciałbym prosic o pomoc w pewnej misji w grze Dragon Ball buu's fury jest to misja w poszukiwaniu smozych kul i doszlem do takich dwóch bandytow i oni mowia ze musze miec czarna hustę (bandanę) skąd ją wziąc?? PROSZE O POMOC
Re: Dragon Ball Buu's fury!!! POMOCY!!!!
Wypada z bandytow. Najlepiej "polowac" na nia na latajacych statkachAruel90 pisze:Cześc
I'll become The King of Pirates!
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Chodzi ci o to? Jak tak to krec sie kolo Yajirobe 3 razy , potem on to opusci i spadnie kolo tego "czlowieka w garniturze" (Jesli nie rozumiesz angielskiego , a jak rozumiesz to patrz na gorze)Z-Fighter Exhibit 12 (Yajarobe's Sword) - Spin around Yajarobe 3
times in an anti-clockwise direction, he will drop the exhibit
in the Southwest forest, it will drop next to a man in a blue suit.
Now it's time to go and claim your exhibit
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
LOL , kolejny co nie umie czytac uwaznie?nie po prostu nie wiem co zrobić żeby mieć Z-fighter exihibit 12
Raczej mi powineines podziekowac , przeciez pierwszy ci napisalem co masz robicT0m3r pisze:thx no bo wcześniej okrążałem go w przeciwną strone bo w solucji źle przeczytałem ale teraz już dobrze
(bo niby po co mialem ci napisac ze Yajirobe mieszka w wiezy Karina? Przeciez to normalne , mieszka tam po skonczeniu DB przeciez)
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Ta ale pisz z nickiem ("BH") , choc i tak dzieki ze dales sam tytul (ale i tak to brzmialo jakbys napisal do mnie po nazwisku)T0m3r pisze:ok ok Daimaouji spokojnie mówiłem do kogo dziękuje może do ciebie co?
Spokojnie? LOL myslales ze ja sie wsciekam za takie male cos?
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
Juz Ci piana z pyska leciala prawie.BH Daimaouji pisze:Ta ale pisz z nickiem ("BH") , choc i tak dzieki ze dales sam tytul (ale i tak to brzmialo jakbys napisal do mnie po nazwisku)T0m3r pisze:ok ok Daimaouji spokojnie mówiłem do kogo dziękuje może do ciebie co?
Spokojnie? LOL myslales ze ja sie wsciekam za takie male cos?
Se dziekuje komu chce, a Ty nie potrzebnie spamujesz, a spam rodzi spam Ty spamujesz on spamuje Ty spamujesz ja spamuje i tak to leci non-stop xD
SPAM POST do kasacji
I'll become The King of Pirates!