MeTeO*kSg* pisze:mi te odcinki zatrzymuja sie po 1 min. i nie wiem co sie dzieje
Albo jak wolisz, jak ciągle ci się zacina wejdź na www.getvideo.pl, i jak jest takie okno, do wpisania linku to wpisz ten co właśnie jest ten film (np. http://kreskowka.pl/index.php?dzial=file&id=1614), i kliknij pobierz. Po kilku sekundach(po załadowaniu się strony) zjedź na dół i tam powinien być link Pobierz film 1 na dysk
Jak czegoś nie zrozumiałeś to na lewo masz linki Jak pobierać itp.
o.0 wczesniej nie bylo odcinkow beyblade na kreskowka.pl. Pewnie i tak dadza tylko I serie i to jeszcze z polskim dubbingiem ktora juz zdazylem na yotube ogladnac (bez dubbingu pol) ;p
Tapion pisze:nie o to chodzi one mi leca minute a potem konic juz dalej nie idzie
Sproboj przeczyscic dysk C. Np z katalogu temp. Przydatny program np. Easy Cleaner lub Ad-Aware (tutaj akurat bardziej do spyware ale tez przydatny). W Easy Cleaner'ze dajesz niepotrzebne pliki i zaznaczasz katalog temp i szukasz. Czasem usunie naprawde bardzo duzo miejsca. Mi sie tak zacinaly filmiki na stronach jak tobie, ale przeczyscilem dsyk C (z widowsem) i dzialaja...