[Opis] Green Green

Wszystko, co nie dotyczy DB, ale ma związek z Anime.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Taisuke
USSJ

[Opis] Green Green

Post autor: Taisuke »

Hanaoka Gakuen to ulokowana w mieście szkoła dla dziewcząt. Kanenone Gakuen to ulokowana na wsi szkoła dla chłopców. Obie placówki planują przekształcenie w zwykłe szkoły koedukacyjne, być może poprzez połączenie. W ramach pilotażu latem do Kanenone Gakuen przyjeżdża na miesięczny „test” autokar pełny dziewcząt z Hanaoka Gakuen. Niestety, rzeczywistość odbiega od ich wyobrażeń: wprawdzie położona wśród gór, w lesie, szkoła to z pozoru sielskie miejsce, jednak jej uczniowie to bardziej banda zboczeńców, niż grupka łagodnych bishonenów… Na dodatek tuż po przyjeździe w autobusie tajemniczo pojawia się żywiołowa Midori Chitose i z miejsca rzuca się na szyję wydelegowanego do powitania gości Yuusuke Takazakiego, krzycząc „Wreszcie cię odnalazłam!”. Spośród dziewcząt tylko Reika Morimura wydaje się wiedzieć, kim jest przybyszka, w której karcie – nie wiedzieć czemu – jako datę urodzenia wpisano… 14 sierpnia 3003 roku! Jednak w jakiś dziwny sposób wszystkie dziewczęta po kolei (poza Reiką) „przypominają sobie” o Midori jako o koleżance z klasy. Anime posiada 12 odcinków.
To oczywiście też taka komedia/hentai :P
Wszystkie odcinki możesz znaleść tutaj: http://www.greengreen.wbijam.pl/
UWAGA!!! WCHODZICIE TU NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ!!!
Zapomniałem wcześniej screena dać xD here:
Obrazek
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

Musze dostać koniecznie twoje gg bo mamy wspólne zainteresowanie :P . Ale już to kiedyś oglądałem i nie jest takie zboczone xD
Awatar użytkownika
Taisuke
USSJ

Post autor: Taisuke »

Musze dostać koniecznie twoje gg bo mamy wspólne zainteresowanie
Chyba widać GG na dole :P a jak nie to: 7669427 :cool:
Obrazek
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

Green Green jest dobre xD
skibix pisze:Ale już to kiedyś oglądałem i nie jest takie zboczone xD
Bo tu nie chodzi o zboczeństwo, tylko o humor 'lekko' przesiąknięty owym zboczeństwem.
Obrazek

.
ODPOWIEDZ