Chyba mi sie wydaje, że niektórzy zmyślają troche. Ja u dyrektora byłem pare razy, ale nie w sprawie zachowania. A tak to u nas chodzi sie do pedałoga . W podstawówce tak samo było. U pedagoga byłem często przez jedną osobe . No raz to prawie sprawe w sądzie mieliśmy za maksymalnie błahą sprawe.
To bylo w tamtym rokujak zalapalem kibla przez nauczyciela od fizyki to przeklinalem do niego no musialem isc do dyrektora a ten mi nagane wystawil na papierze.Mialem zakaz uczestniczenia w imprezach szkoly
Sinju pisze:nie ma co się dziwić, gdy chodziłem do gimnazjum w mojej klasie około 40% to były osoby pełnoletnie...
Jest czym sie dziwic. W calym moim gimnazjum byly moze 2-3 takie przypadki, a w Szczytnie sa tylko dwa gimnazja, wiec nie jest to gimnazjum z 'wyzszej polki'.
pitti ja na szkole klade lache i tyle
Nie wiem komu chcesz ZAIMPONIĆ, ale ja moge ci tylko tyle powiedziec: HEELOOOŁ!! JESTEM DALEKA OD TEGOO!!
U mnie w klasie z samej fizyki na razie jest zagrożonych koło 8 osób. w 1 klasie nie zdało tylko 2 osoby i jest tylko 21. A teraz będzie z 15 ( o ile nikt nie dojdzie)
Haha ! Tylko 2 osoby u ciebie w 1 klasie nie zdały ?U mnie 6 xD . Teraz mam fajnych kolegów co po 17 lat mają i w tym roku juz po 11 nie klasyfikacji zaliczyli co jest jednoznaczne że w następnym roku znów powtarzają (w 2 gimnazjum jestem)
Na początku liceum zostałem wezwany do p. Dyrektora. Porozmawialiśmy o moich osiągnięciach, itp. Powiedział, że jeśli będę czegoś potrzebował, to żebym śmiało mówił.
Wiele razy byłem w sumie w podobnych sytuacjach, gratulował mi wyników w konkursach, jakieś formalności związane z wyjazdami na olimpiady, itp. (choć już potem załatwiałem takie sprawy z panią Wice-Dyrektor - np. prosiłem o zwolnienie na parę tygodni ze szkoły, w związku z olimpiadami i przygotwaniami do nich). Też o brata przy okazji pytał, gdzie na studia zamierzam iść, itp.
hehe w życiu z żadnym moim dyrektorem nawet słowa nie zamieniłam , widocznie nie było potrzeby, a 'może mi pani loda zrobić' to jescze słabo u mnie w szkole gorsze teksty leciały..
bulma300 pisze:hehe w życiu z żadnym moim dyrektorem nawet słowa nie zamieniłam , widocznie nie było potrzeby, a 'może mi pani loda zrobić' to jescze słabo u mnie w szkole gorsze teksty leciały..
Powód do domu zaiste, czyżby technikum, a może ohp?
Swoja droga: możesz zrobić gałga...
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Jakie ohp? Nie zauważyłeś , że umiem czytać i pisać?!
Wszędzie się znajdzie ktoś niestabilny emocjonalnie..
A co jest powodem do dumy , bo nie do końca zrozumiałam