Dywanik Dyrektora

Sprawy na zupełnie inne tematy - nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Pisay
Oozaru

Dywanik Dyrektora

Post autor: Pisay »

A więc od razu do rzeczy:
Jak wyglądało wasze pierwsze spotkanie z dyrektorem w jego gabinecie? Było pozytywne/negatywne? Czemu tam musieliście iść?

Dzisiaj byłem tam pierwszy raz... i chciałbym się dowiedzieć, jak to było z wami...?

P.S Jak ktoś będzie chciał, to powiem co się dziś wydarzyło ;>
Obrazek
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Mow co sie wydarzylo, ja chodzilem za jakies tam drobne (;p) bojki w tym raz szybe z trofeami szkoly glowa kolegi rozwalilem XD i costam jeszcze ale juz nawet nie pamietam, ogolnie lajt bo fajny dyr w gim byl nigdy nic. A teraz? Dyrektorka zobaczyla ze fony mamy wyaciagniete przed klasa nie wazne czy ktos godzine sprawdzal czy nie, kazdy nagana dyrektorska.
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
Pisay
Oozaru

Post autor: Pisay »

Jestem z dzisiejszej sytuacji dumny:
Gość z innej 6 klasy mówi do mnie "Twoja stara śmierdzi porannymi żygami"[Wczoraj troszkę go poszturchałem]. Zdenerwowałem się. Uderzyłem go pięścią i ten uderzył o drzwi sekretariatu. Następnie rzuciłem się na niego, okładając go pięściami. zawaliłem mu kopa po mordzie i splunełem na twarz. Niestety z sekretariatu wyszła pani dyrektor... i sami wiecie.
Obrazek
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

........ -.- . W całej karierze nie byłem nigdy u Janka :twisted: . Ale u Danuty (pani vice dyrektor) to kilkanaście (kilkadziesiąt ?) razy byłem :razz: . Powody różne : Wyzywanie nauczycielom rodziców, wyzywanie kolegów, zwracanie się po imieniu do nauczycieli , solówy po szkole i robienie zakładów :P . Jak by głębiej nad tym pomyśleć to było troche tego :razz: . Kilka razy miałem być u dyrektora ale nie było go w tym momencie (raz byłem u niego z mamą jak mi facetka telefon na lekcji zakosiła :evil: ).
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

Hm.. raz komuś w ryj dałem. I to tylko jeden moment kiedy byłem za karę. A tak to raz Dyrka dawała nam jakieś informacje do Konkursu Wiedzy o WLKP i takie tam. Ogólem z trzy razy może byłem.
Obrazek

.
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

Post autor: AnimKing »

JA tylko w tym roku byłem 3 razy u dyrektorki :evil: . Pierwszy Raz byłem za to że do wychowawczyni powiedziałem "Może mi Pani Loda zrobić" (nie jestem z tego dumny ale babka mnie cenzura ;/).Drugi raz jak robiliśmy "ustawki" czyli pięciu z mojej klasy kontra pięciu z innej 2 klasy xD (to było tak na żarty ale nauczycielom nić nie da się wmówić ;/). Raz Koleś z 3 klasy powiedział że moja matka się puszcza pod latarnią...Nie wytrzymałem i mu "Gonga" w pysk dałem.
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Re: Dywanik Dyrektora

Post autor: BH Daimaouji »

Pisay pisze:A więc od razu do rzeczy:
Jak wyglądało wasze pierwsze spotkanie z dyrektorem w jego gabinecie? Było pozytywne/negatywne? Czemu tam musieliście iść?
W szkole podstawowej nie balem sie wogle Dyrektorow (nawet ich lubilem) wiec bylo zapewne pozytywne , nie pamietam dobrze

A czemu musialem tam wejsc? Takze nie pamietam

Pamietam jak po raz pierwszy wszedlem do pokoju nauczylskiego ale tam byla taka niby narada czy cos
"Może mi Pani Loda zrobić"
:shock: Czys oszalal?! Ja tylko do jednej nauczycielki powiedzialem cos zlego ale pozniej juz sie polubilismy
Ostatnio zmieniony pt sty 11, 2008 4:15 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

BH Daimaouji pisze:Cytat:
"Może mi Pani Loda zrobić"

:shock: Czys oszalal?! Ja tylko do jednej nauczycielki powiedzial cos zlego alep ozniej juz sie polubilismy
Po prostu mnie wkurzyla. nie będzie mnie od ani kumpli Od Frajerów Wyzywała.
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Raz w życiu byłem u dyrektora. Z własnej, nieprzymuszonej woli. Musiałem poprosić o coś w imieniu całej klasy ;) Jednak do dyrektora zawsze czuję respekt <rispekcik> <pjontka> <ziolo>
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Pisay pisze:Jestem z dzisiejszej sytuacji dumny:
Gość z innej 6 klasy mówi do mnie "Twoja stara śmierdzi porannymi żygami"[Wczoraj troszkę go poszturchałem]. Zdenerwowałem się. Uderzyłem go pięścią i ten uderzył o drzwi sekretariatu. Następnie rzuciłem się na niego, okładając go pięściami. zawaliłem mu kopa po mordzie i splunełem na twarz. Niestety z sekretariatu wyszła pani dyrektor... i sami wiecie.

Splunąłeś mu w twarz? Z tego dumny być nie możesz.

Nigdy nie byłem o dyrektorki. Z vice mam czasami rozmowy, że niby bezczelny jestem itp. itd.
Obrazek
Awatar użytkownika
pp3088
SSJ 5

Post autor: pp3088 »

Widzę, że tu rośnie nam pokolenie rewolucjonistów. Nie zakatujcie nikogo. Pisay, ty normalnie jak Vegeta tego gnojka zatłukłeś. Szkoda, że z punkami nie jest tak dobrze :PP Generalnie nie byłem ani razu. Nie jestem człowiekiem robiącym szkode innym, a tym bardziej nie nauczycielom co muszą użerać się z gównem. Jak ktoś mnie przezywa to neguje, w końcu mu sie znudzi, a bywa, że bardzo szybko
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*

Kocham Cię Patrycjo :*
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

pp3088 pisze:Jak ktoś mnie przezywa to neguje, w końcu mu sie znudzi, a bywa, że bardzo szybko
A co zrobisz jak Ktoś zacznie wyzywać twoją mamę ?? też będziesz stał bezbronnie ??Mama jest jedna a morda nie szklanka nie stłucze się...

PS:po tym poście nie myślcie że jestem jakimś nie wyżytym dzieckiem...
Awatar użytkownika
Arti
Admin PBCH
Kontakt:

Post autor: Arti »

Eee....jeśli przejmujesz się jakimiś zmyślonymi zarzutami/bluzgami/oskarżeniami to źle ;] Zazwyczaj ignoruje, albo neguje. To działa.
Strona o serii GTA!

Będę brał Cię! (Gdzie?) Na SSJPower.net !
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

Oj byłem dużo razy. W tym roku 4

3 krotnie opier... dlaczego nie chcą mi podbić legitymacji
1 o zmiane nauczyciela XD (ci co mnie znają wiedzą ze to moge XD)
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Jak mozna pojsc do dyra jak sie do szkoly nie chodzi XD
Obrazek

I'll become The King of Pirates!