Mi się wydaje, czy ludzie są coraz bardziej popieprzeni? .. Nie mówię o Tobie Meteo, tylko o tym, że skoro cena telefonu może przekraczać 1k.. a ludzie to jeszcze kupują.. Ja osobiście nie wydałbym na fona więcej niż 3stówy.
Ja mam N70 obecnie a zamówiłem dzisiaj Hermesa (SPV M3100). Wracając do n70 jest to niesamowita maszyna i pomimo że kupuje nowszy tel nie będę jej sprzedawał. Symbian , MP3 , karciocha pamięciocha , Aparat 2MPX (+ Flash) i mnóstwo programów , gier (jak moi koledzy patrzą na grafikę to im szczena opada ) i gadżetów . Na którymś forum czytałem że n70 ma wyjątkowo stabilnego Symbiana i sporo ramu oraz procka jak na swoje możliwości. Mnie jeszcze ten telefon nigdy nie zawiódł i cena też nie jest aż taka wygórowana (ok. 500 zł używana w idealnym stanie i z papierami ).
Nie kupuj N70ME bo się nie opłaca . Ja mam zwykłą N70 i wgrany soft od ME za free a nie będę dopłacał 100 zł za głupi wbudowany inny odtwarzacz który i tak jest gorszy od oryginalnego
skibix pisze:Nie kupuj N70ME bo się nie opłaca . Ja mam zwykłą N70 i wgrany soft od ME za free a nie będę dopłacał 100 zł za głupi wbudowany inny odtwarzacz który i tak jest gorszy od oryginalnego
Lol? No dobra n70 me nie kupuj, ale n91 me koniecznie