Emo

Sprawy na zupełnie inne tematy - nie pasujące do żadnych powyższych kategorii.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

Pisay: To nie sekta, a my nie namawiamy cie na przejscie na 'jasna' strone mocy. Robisz to, co chcesz. Skoro jednak juz tu jestes, chcialbym skorzystac z okazji i dowiedziec sie jak najwiecej o emo.
Stawiacie na wnetrze czlowieka, o wrazliwosci mowicie najwiecej, a jednak to wasz wyglad zewnetrzny szokuje reszte spoleczenstwa, a nie zachowania. Nie wiem, czy przez wlosy i makijaz pokazujecie przynaleznosc do grupy ofiar losu, czy istot wyzszych - nie interesuje mnie to. Dla mnie wszyscy sa rowni i bez sensu wydaje mi sie wizualne przynalezenie do jakiejkolwiek grupy. Zdaje sobie sprawe, ze kazda 'subkultura' tak robi... Mimo to jest to dla mnie rownie glupie, jak gdyby wszyscy rudzi nosili wlosy po kolana, zeby pokazac, ze sa one faktycznie rude!

Kris: "Jesteś jednym z nielicznych emo, którzy(...)" - skończ ze stereotypami. Ilu znasz emo? Ty jestes jednym z licznych Polakow, ktorzy nie wiedzac nic, robia z siebie encyklopedie, powtarzajac jedynie puste slowa poprzedników. Tak rosnie stereotyp.

Conajmniej 20 ;p, z czego z dwoma się tylko zadaje ;p
Hmm, szczerze? nie nie jestem jak liczni i mam w d.. to co o mnie myślisz ;p wyrażam swoje zdanie, więc praktycznie odbierasz mnie jak inni ;p / Kris
Ostatnio zmieniony pn sty 07, 2008 7:27 pm przez krova, łącznie zmieniany 4 razy.
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

krova pisze:z korzystac
BUAHAHAHHA KROVENS ZROBIŁ BŁĄD!
Skorzystać.

(Spampost)

Kris, nie tłumacz się bo Krova ma rację.
Pisay- ja cię lubię nawet zemowanego.

Więc, żeby zboczyć z tego, czemu Pisay jest emo to może jakieś Pisayu FAQ xD?

Nie tłumacze sie tylko uświadamiam / Kris
Ostatnio zmieniony pn sty 07, 2008 5:28 pm przez Barni, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

.
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

Mówisz że masz tatuaż na ręce ? Coś wątpię by ktokolwiek chciał zrobić dziare 12-latkowi :neutral: . Mój stosunek do emo jest obojętny. Dla mnie są jak każdy inny człowiek przechodzący obok mnie na mieście (no może z wyjątkiem tego że można ich lepiej pocisnąć :razz: ). Ja, można powiedzieć jestem dosłownie przeciwieństwem emo. Nigdy nie użalam się nad własną osobą i staram się wyzbyć jak najwięcej emocji (ponieważ są one zbędne :neutral: ) :twisted:
Awatar użytkownika
Pisay
Oozaru

Post autor: Pisay »

@up
A jednak mam.

faQ? Nawet nie wiem co bym napisał... większość została wymieniona, a reszte znajdziecie np. na wikipedi.

Potem może powiem coś od siebie.
Obrazek
Awatar użytkownika
skibix
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: skibix »

Pewnie taki sam jak mój kolega nie ? Pociełeś się pewnie cyrklem na lekcji, wpuściłeś trochę atramentu z długopisu i teraz szpan :lol: . Ale nie będę cię tutaj obrażał ponieważ nic do ciebie nie mam. Bądź sobie kim chcesz ale jak cię skini skopią gdzieś na ulicy to dopiero będziesz mógł przemyśleć o należeniu do jakiejś subkultury :lol:
Awatar użytkownika
Pisay
Oozaru

Cyrklem raz rozciełem sobie skóre do krwi... ale tylko raz.
A tatuaż... rodzice nie są świadomi, co na co dzień robie ;)
Narazie wkopali mi tylko punkowie[krew z nosa, rozcięta brew, podbite oko i stłuczone kolano- nie lubię tego wspominać].
Obrazek
Acer
SSJ 5

Post autor: Acer »

AdeQ pisze:No i slusznie ze cie sklepali,wlasnie dobrze wam tak,emo poprostu to sa dla mnie debile

Ty niech cie tak sklepia zebys do szpitala w trafil zacze ci to z calego serca
Adeq powalasz mnie swoją dobrocią, serdecznością, miłością, uwielbieniem i umiłowaniem jakim darzysz emo. ;]

Pisay pytanie:
Dlaczego wybrałeś akurat grupę emo? (Chodzi mi co jest takie fajne w byciu emo. Jeśli powtórzysz to o cechasz, to rozwiń to.)
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Na Emo lecą laski. Bo oni są słit i w ogóle. (aktualny opis mojego kolegi: "rzucam do emo szyszkami zw"). A mają do Ciebie ludzie pretensje? Chcą Cię sklepać za sam wygląd? I powiedz mi czy bardziej trzymasz się z dziewczynami czy chłopakami?
Obrazek
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

AdeQ pisze:No i slusznie ze cie sklepali,wlasnie dobrze wam tak,emo poprostu to sa dla mnie debile

Ty niech cie tak sklepia zebys do szpitala w trafil zacze ci to z calego serca
AdeQ, ja bym cie chętnie sklepał, tak żebyś skończył jak ostatnio.. ten który mnie wkurzył ;p czyli in der gips ;p. Narazie porażasz kompletnie głupotą, czy ty masz do kogokolwiek szacunek? bo narazie takimi txt nie zasługujesz nawet na szacunek szczura..
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Kris pisze:szczura
A ryj ma jak szczur. I odstające uszy hahah! xD

To tyle ile miałem do powiedzenia AdeQ, który ostatnio (tj. od 10minut) powoduje u mnie odruchy wymiotne.

Jednak dalej nie rozumiem czemu emo, jak i inni subeloziomy, identyfikują się za pomocą ubioru. Powinien ubierać się jak chce, a nie jak mu koledzy "narzucają"
Obrazek

.
Awatar użytkownika
Bobercik
SSJ 5
Kontakt:

Post autor: Bobercik »

Barni pisze:
Kris pisze:szczura
A ryj ma jak szczur. I odstające uszy hahah! xD

To tyle ile miałem do powiedzenia AdeQ, który ostatnio (tj. od 10minut) powoduje u mnie odruchy wymiotne.

Jednak dalej nie rozumiem czemu emo, jak i inni subeloziomy, identyfikują się za pomocą ubioru. Powinien ubierać się jak chce, a nie jak mu koledzy "narzucają"

Ładny nie jest...

Kris, spokojnie, to tylko AdeQ. Nikt nie traktuje go poważnie.
Skończył w gipsie? Coraz bardziej chcę się z Tobą spotkać Kris :twisted:
I nie kontynuujmy tematu AdeQa. Bo on chyba nie jest emo.

Ej a Bill z TH to emo? xD
Obrazek
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Bobercik pisze:Ej a Bill z TH to emo? xD
Też się nad tym zastanawiałem. Imo nie- to pedał.
Obrazek

.
Awatar użytkownika
Pisay
Oozaru

@AdeQ
Dzięki! Niech mi "wklepią" będzie śmieszne...
@Acer
Szczerze? Do końca nie wiem... jestem w okresie dojrzewanie i po prostu czegoś takiego "potrzebowałem"?
@Bobercik
Ludzie mnie lubią. Jedynie punki mi "plączą" się pod nogami. Trzymam z tymi i tymi- porówno.
@Barni
Mi nikt niczego nie narzuca[Najwyżej ja kiedyś, jak byłem pyskaty]- po prostu taka "identyfikacja" jest potrzebna. To odróżnia nas[emo] od innych.
Obrazek
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

Barni pisze:krova napisał/a:
z korzystac

BUAHAHAHHA KROVENS ZROBIŁ BŁĄD!
Skorzystać.
Kris mi zmienil. Jestem pewien.
skibix pisze:staram się wyzbyć jak najwięcej emocji (ponieważ są one zbędne :neutral: )
Zbedne to byly obie Wojny Swiatowe, a emocje sa tym co odroznia nas od zwierzat.
skibix pisze:Bądź sobie kim chcesz ale jak cię skini skopią gdzieś na ulicy to dopiero będziesz mógł przemyśleć o należeniu do jakiejś subkultury
Jak ciebie skopia to przemyslisz gdzie mieszkasz?

Adeq'a nie warto komentowac.
Bobert pisze:I powiedz mi czy bardziej trzymasz się z dziewczynami czy chłopakami?
Mnie zdecydowanie bardziej wola dziewczyny. Nie wiem dlaczego.

Pisay: Lubie cie. Wiem, ze to za szybkie stwierdzenie, ale chyba cie lubie, za to jaki jestes, nie za to jak wygladasz. Staram sie nie oceniac ludzi po wygladzie, bo to najwiekszy popelniany przez nas blad, jednak gdybym najpierw cie zobaczyl (spotkanie realne, a nie wirtualne) to prawdopodobnie percepcja wzielaby gore i nie zyskalbys mojej przychylnej opinii. Nawet teraz, nie jestem pewien czy jestem gotowy zeby cie ogladac. Pomysl o tym.
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
Pisay
Oozaru

@up
Jestem człowiekiem otwatym, więc jak twoi "koledzy" chcieli zobaczyć jak wyglądam- zobaczyli.

P.S Dzięki za dobre słowa ;)
Obrazek
ODPOWIEDZ