Emo
Moderator: Moderatorzy
Pisay: W pierwszym swoim poscie napisales/las to samo co ja w calym temacie, a w reszcie... lepiej nie komentowac.
Emo jest prawdziwy, kiedy ma pomalowane oczy, ubiera sie na czarno i costam jeszcze?
A jesli u mnie nie ma zadnych zewnetrznych przejawow bycia emo (bo uwazam je za odrobine podjezdzajace pod homoseksualizm, ani nie czuje potrzeby pokazywania nikomu jaki jestem) to mnie nie przyjmiecie do swojej paczki?
Moi bliscy wiedza, jaki jestem wrazliwy i nie musze robic sobie tatuazu zeby to podkreslic. To ze mna jest cos nie tak, czy z toba, "prawdziwym" okazem emo?
Emo jest prawdziwy, kiedy ma pomalowane oczy, ubiera sie na czarno i costam jeszcze?
A jesli u mnie nie ma zadnych zewnetrznych przejawow bycia emo (bo uwazam je za odrobine podjezdzajace pod homoseksualizm, ani nie czuje potrzeby pokazywania nikomu jaki jestem) to mnie nie przyjmiecie do swojej paczki?
Moi bliscy wiedza, jaki jestem wrazliwy i nie musze robic sobie tatuazu zeby to podkreslic. To ze mna jest cos nie tak, czy z toba, "prawdziwym" okazem emo?

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Nie Pisayu NOFX to porządny punk, a Green Day pop-punk.
Wklej fotke to rozwiejesz wszystkie wątpliwości.
@krovens dokładnie. Większość emo ocenia przynalezność ubiorem, nie będe komentować jakimś, a nie cechami osobowości. Generlanie kiedyś emo słuchali post hardcoru, grinda, to była naprawdę mocna muza.
Wklej fotke to rozwiejesz wszystkie wątpliwości.
@krovens dokładnie. Większość emo ocenia przynalezność ubiorem, nie będe komentować jakimś, a nie cechami osobowości. Generlanie kiedyś emo słuchali post hardcoru, grinda, to była naprawdę mocna muza.
Ostatnio zmieniony ndz sty 06, 2008 9:25 pm przez pp3088, łącznie zmieniany 1 raz.
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Krova znowu napisał post, który wszystko podsumowuje i jest najlepszym postem w całym temacie-.- Jak ja tego nie lubię! Krovens zawsze musi roxić..
(Na dzisiaj koniec, Pisay musiał iśc xD)
I to jest właśnie to, co mnie wkurza. Nie miałbym nic do emo, niech sobie będą. Też jestem na swój sposób wrażliwy. (Tylko kurna Kris nie pytaj, jaki jest ten mój sposób, bo ci trzepnę) Ale po cholerę ten cały bajzel z malowaniem?krova pisze:A jesli u mnie nie ma zadnych zewnetrznych przejawow bycia emo (bo uwazam je za odrobine podjezdzajace pod homoseksualizm, ani nie czuje potrzeby pokazywania nikomu jaki jestem) to mnie nie przyjmiecie do swojej paczki?
(Na dzisiaj koniec, Pisay musiał iśc xD)
.