NiopKris pisze:Barni, powiedzmy. Poprostu zauważ, że jest coś takiego, że człowiek jak tylko przytakuje zostaje atakowany o to, że nic nie wnosi do tematu etc.
Mi to emowanie pod sektę podchodzi xD
Moderator: Moderatorzy
Kod: Zaznacz cały
Barni 19:44:48
Swoją drogą, nie rozumiem co jest fajnego w emowani.
Barni 19:44:54
Nie lepiej być optymistą?
Pisay 19:45:03
Hmm...
Pisay 19:45:28
Po prostu jestem takim człowiekiem, który bez tego nie miałby swojego grona przyjaciół...
Barni 19:45:54
E.. czyli masz przyjaciół, którzy lubią słuchać jak się użalasz/
Pisay 19:46:30
Nie... ci "emo" z którymi się spotykam... po prostu rozmawiamy o wszystkim...
Pisay 19:46:39
Ty nie byłeś w śród takich osób, nie wiesz jak to jest
Barni 19:47:25
Porozmawiać o wszystkim można też z nie-emo
Pisay 19:47:37
Raz nawet dostałem lanie od punków za to że jestem emo...
Pisay 19:47:53
Ale ja nie mam z kim tak rozmawiać, jak nie znimi
Barni 19:48:13
To co ty kurde jakiś inny jesteś?
Barni 19:48:19
Że emo to twoja jedyna ekipa
Pisay 19:48:19
nie xD
Barni 19:48:23
Może czasem fajnie jest pogadać z kimś takim
Barni 19:48:27
ale trzeba mieć jakąs odskocznię
Pisay 19:48:52
Ja jestem człowiekiem bardzo otwartym i szczerym... przez co pare razy gdy się zwierzałem komuś z klasy np. , to potem miałem przesrane w szkole.
Pisay 19:49:11
A im mówię wszystko i nic, pozostaję między nami xD
Dokładnie. To, że ktoś dorobił sobie ideologie to już inna sprawa. Ja do wielu rzeczy podchodze emocjonalnie i słucham czasami metalu. W opinii każdego cenzura dresa jestem placzacym w kącie nad pentagramem szatanista z brudnymi długimi włosami -.- A nic z tych rzeczy mnie nie dotyczny. Tak samo jak nie każdy słuchacz techno jest wixiarzem w białych rękawiczkach zaliczając kolejne nieletnie szmule, a hiphopowiec łysym karkiem ze słownikiem w którym na 5 słów 6 jest wulgaryzmami. Ludzie uwielbiają stereotypy, ułatwiają psotrzeganie świata, dają pretekst do wywyższania się, albo nabijania z kogoś. Osobiście bym takich ludzi zagazował, bo sa wyrzutkami społeczeństwa i tylko mu szkodzą.krova pisze:Skonczcie z tym cieciem. Zeby byc emocjonalnym nie trzeba sie ciac. To moda, tak samo glupia jak ubior, i rownie niepotrzebna.
Nikt normalny nie tnie sie naprawde, niewazne jak wrazliwy jest, chyba ze jest samobojca. A samobojca i emo to nie to samo.
pp3088 pisze: I te wszystkie mity. Tak emo się tnie. Jest tak pocięty, żę wygladą jak trup. cenzura ludzie nie macie własnego zdania, gadacie o rzeczach, których na oczy nie widzieliście na oczy i chcecie by potem was szanowano -.-