Emo
Moderator: Moderatorzy
Emo
Ostatnio coraz częściej słyszy się "Potnę się! Nikt mnie nie rozumie!" Emo? Nie, to akurat tzw. poserzy. Przynajmniej tak mnie dzisiaj oświecił kumpel : )
Ale imo emo też nie są super. Jest to grupa ludzi, która ma fioła na punkcie użalania się nad swoim życiem, którzy uważają, że nikt ich nie rozumie.
Kiedy "emo" używamy w odniesieniu do cech i osobowości danej osoby, większość definicji określa osobę emo jako bardzo emocjonalną, wrażliwą, nieśmiałą, zamkniętą w sobie, ponurą i cichą. Ktoś przygnębiony i ze złamanym sercem jest czasami opisywany jako emo. Muzyka i poezja emo zawiera wiele odniesień do nieodwzajemnionej miłości i problemów emocjonalnych w związkach. Bycie melodramatycznym lub nadmiernie emocjonalnym jest również często łączone z byciem emo.
To z wikipedii.
Jaki jest Wasz stosunek do emo? Ja osobiście nie przepadam, gdyż większość tych niby emo to po prostu pozerzy, którzy chcą zostać zauważeni.
Ale imo emo też nie są super. Jest to grupa ludzi, która ma fioła na punkcie użalania się nad swoim życiem, którzy uważają, że nikt ich nie rozumie.
Kiedy "emo" używamy w odniesieniu do cech i osobowości danej osoby, większość definicji określa osobę emo jako bardzo emocjonalną, wrażliwą, nieśmiałą, zamkniętą w sobie, ponurą i cichą. Ktoś przygnębiony i ze złamanym sercem jest czasami opisywany jako emo. Muzyka i poezja emo zawiera wiele odniesień do nieodwzajemnionej miłości i problemów emocjonalnych w związkach. Bycie melodramatycznym lub nadmiernie emocjonalnym jest również często łączone z byciem emo.
To z wikipedii.
Jaki jest Wasz stosunek do emo? Ja osobiście nie przepadam, gdyż większość tych niby emo to po prostu pozerzy, którzy chcą zostać zauważeni.
.
- Dragon Fist
- A True Dragon
A nizej juz napisales dobrze, przez z.Barni pisze:poserzy
To ja wlasnie jestem.Barni pisze:Jest to grupa ludzi, która ma fioła na punkcie użalania się nad swoim życiem, którzy uważają, że nikt ich nie rozumie.
Nienawidze glupich nastolatek ubierajacych sie w przymale bluzeczki w czaszki, bo reszta tak robi. Ale ogolnie jestem tolerancyjny i to nie moja sprawa, wiec niech sobie psuja zycie jak chca - ja to robie pijąc. ;PBarni pisze:Jaki jest Wasz stosunek do emo?

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Barni... tak teraz EMO to znaczy, jednakże pierwotnie, emo jest to styl ubioru.. czyli włosy i ubiór, a nie wyrażanie emocji . Mi kilkukrotnie powiedziano a nawet powtarzają, że jestem emo, jednakże z tego powodu nie bede propagand robił..gdyż tak jak df napisalo EMOTIONAL, prawdziwy emo ma wszystko w dupie (za przeproszeniem ;p).
Txt typu potne się tylko powoduje, obniżenie iq. Tak jak napisałem Emo ty wyrażanie siebie poprzez styl a nie zachowanie ;p To co jest teraz to nie jest emo .. to jest lmao..
I teoretycznie mam w dupie, że sie nie zgodzicie bo sie napewno nie zgodzicie, bo uwazacie ze Emo to idioci ktorzy sie tną...
Txt typu potne się tylko powoduje, obniżenie iq. Tak jak napisałem Emo ty wyrażanie siebie poprzez styl a nie zachowanie ;p To co jest teraz to nie jest emo .. to jest lmao..
I teoretycznie mam w dupie, że sie nie zgodzicie bo sie napewno nie zgodzicie, bo uwazacie ze Emo to idioci ktorzy sie tną...

1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Wiem co znaczyło pierwotnie emo, jednak teraz tak się ten termin przekształcił, że znaczy zupełnie co innego.Barni... tak teraz EMO to znaczy, jednakże pierwotnie, emo jest to styl ubioru.. czyli włosy i ubiór, a nie wyrażanie emocji . Mi kilkukrotnie powiedziano a nawet powtarzają, że jestem emo, jednakże z tego powodu nie bede propagand robił..gdyż tak jak df napisalo EMOTIONAL, prawdziwy emo ma wszystko w dupie (za przeproszeniem ;p).
Prawdziwy emo ma wszystko w dupie? Prawdziwy emo lubi narzekać.
.
Ja też -.-krova pisze:Barni napisał/a:
Jest to grupa ludzi, która ma fioła na punkcie użalania się nad swoim życiem, którzy uważają, że nikt ich nie rozumie.
To ja wlasnie jestem.
Emo kiedyś odnosiło się do post-hardcore, melodic hardcore. A teraz jakiś emo-pop-rock.
Osobiście wkurza mnie takie obnoszenie się ze swoimi problamami. Ja jak mam jakieś to sam się nimi zajmuje, albo sam sobie popłacze
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Wiec Ziomster jest emo? NiesamowiteBarni pisze:Czyli, żeby być zauważonym?Kris pisze:narzeka dla pozoru
Ja jakby co nie mam nic do nich (nie lubie ludzi , ale moge byc mily dla nich) ale co za duzo to nie zdrowo jak mawiaja
Ostatnio zmieniony sob sty 05, 2008 9:14 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Emo nie narzeka. Emo nie mówi wprost co mu jest, tylko daje sygnały innym, żeby to oni się spytali "co się stało?" Emo nie narzeka. Emo idzie sam, w ciszy w kąt i się tnie. Nie lubię emo bo wiele ludzi mówi że są emo a tak naprawdę nie są emo. Emo sie tnie. A większość osób które mówią "jestem emo" się nie tnie. I najważniejsze. Emo jest słit, ale i tak nikt go nie lubi. Za mało razy użyłem słowa emo?

Barni, powiedzmy. Poprostu zauważ, że jest coś takiego, że człowiek jak tylko przytakuje zostaje atakowany o to, że nic nie wnosi do tematu etc.
Jeśli emo prawdziwe, ta ta jestem emo XD
Bob zacznijmy od tego ze emo tak naprawde nic nie mowi ;p i tak tną się tylko ci co myślą, że są pierwotnymi emo ;p a tak naprawde są podróbą
Jeśli emo prawdziwe, ta ta jestem emo XD
Bob zacznijmy od tego ze emo tak naprawde nic nie mowi ;p i tak tną się tylko ci co myślą, że są pierwotnymi emo ;p a tak naprawde są podróbą

1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >