Son Goten vs. Trunks

Sprawy nie dotyczące strony, ale na temat DB.

Moderator: Moderatorzy

Kto jest lepszy?

Son Goten
19
56%
Trunks(Teraźniejszy)
15
44%

Liczba głosów: 34

Astarot
SSJ 5

Post autor: Astarot »

Ja tez glosuje na Trunksa terazniejszego czyli tego nie z przyszloscie (Present) Wszyscy wiedza o kogo chodzi, tylko ty BH doszedles do takiego wniosk, ze to Future. lubie go chociaz nie uwazam, ze Goten jest ciota jak jego ojciec. Jakby byl taki sam jak jego ojciec to bylby najsilniejszym wojownikiem we wszechswiecie. Bo Goku byl nim. Goten nie walczyl i nie cwiczyl, bo poprostu nie chcial. Ze nie byl wojownikiem to nie znaczy, ze byl ciota. BH ty jestes jakis dziwny. Nienawidzisz Goku. I uwazasz go za ciote. Dlaczego?? Dalatego, ze byl madrzejszy od Vegety?? Ostatnio zmienilem zdanie co do niego. Uwazam go za totalnego durnia. Gdyby nie Goku to z pewnoscia zniszczylby Ziemie i zostalby zabity przez Freeze. Wiele zawdziecza Goku...Nie raz on go uratowal od smierci. BH dla ciebie DB bylby lepszy gdyby wszyscy w nim byli tak glupi jak Vegeta. Zapewne wtedy wszystko by poniszczyli i siebie na wzajem pozabijali. Dzikeki Goku zapanowala tak jakby charmonia.
Obrazek
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

Astarot pisze:BH ty jestes jakis dziwny. Nienawidzisz Goku. I uwazasz go za ciote. Dlaczego?? Dalatego, ze byl madrzejszy od Vegety??
1.Sam jestes dziwny :lol:
2.Madrzejszy? LOL IQ KKRTa przeciez byal znaaaacznie mniejsza od Vegety , co ty co glupstwa pisesz? :?
BH dla ciebie DB bylby lepszy gdyby wszyscy w nim byli tak glupi jak Vegeta
Chciales powiedziec jak Kakarotto nie? :?
Ostatnio zmieniony śr maja 30, 2007 5:57 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

Jajj.... Nie twórzcie kolejnej kłótni bo to nudne jest. Ciągle BH verus xXx.

A do tematu. Właściwie to nie wiem. W DB Z wolałem Trunksa, w GT wolę Gotena. Ale jednak głos na Gotena, bo Trunks -kujon strasznie mi się obrzydził.
Obrazek

.
Awatar użytkownika
MeTeO*
Xenomorph

Post autor: MeTeO* »

Osobiście wolę Trunksa. Son Goten to marna imitacja małego KKRT.
Awatar użytkownika
Maciej
SSJ 5

Post autor: Maciej »

a dla mnie Goten rzadzi xD
jego stroj <jako 7-latek> rzadzi xD
Fight.
Awatar użytkownika
AnimKing
SSJ 5

Post autor: AnimKing »

Głos na Trunksa bo to moja ulubiona postać (ale duży)
Awatar użytkownika
BH Daimaouji
SSJ 5

Post autor: BH Daimaouji »

AnimKing pisze:Głos na Trunksa bo to moja ulubiona postać (ale duży)
Wiec juz nie rozumiem Kamil kun , lubisz Future Trunks i Present Trunksa duzego tez? Czy myslales ze ten Trunks to ogolnie i dales go myslac ze to F Trunks?
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji

"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli

Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
ODPOWIEDZ