Son Goten vs. Trunks
Moderator: Moderatorzy
Ja tez glosuje na Trunksa terazniejszego czyli tego nie z przyszloscie (Present) Wszyscy wiedza o kogo chodzi, tylko ty BH doszedles do takiego wniosk, ze to Future. lubie go chociaz nie uwazam, ze Goten jest ciota jak jego ojciec. Jakby byl taki sam jak jego ojciec to bylby najsilniejszym wojownikiem we wszechswiecie. Bo Goku byl nim. Goten nie walczyl i nie cwiczyl, bo poprostu nie chcial. Ze nie byl wojownikiem to nie znaczy, ze byl ciota. BH ty jestes jakis dziwny. Nienawidzisz Goku. I uwazasz go za ciote. Dlaczego?? Dalatego, ze byl madrzejszy od Vegety?? Ostatnio zmienilem zdanie co do niego. Uwazam go za totalnego durnia. Gdyby nie Goku to z pewnoscia zniszczylby Ziemie i zostalby zabity przez Freeze. Wiele zawdziecza Goku...Nie raz on go uratowal od smierci. BH dla ciebie DB bylby lepszy gdyby wszyscy w nim byli tak glupi jak Vegeta. Zapewne wtedy wszystko by poniszczyli i siebie na wzajem pozabijali. Dzikeki Goku zapanowala tak jakby charmonia.

- BH Daimaouji
- SSJ 5
1.Sam jestes dziwnyAstarot pisze:BH ty jestes jakis dziwny. Nienawidzisz Goku. I uwazasz go za ciote. Dlaczego?? Dalatego, ze byl madrzejszy od Vegety??
2.Madrzejszy? LOL IQ KKRTa przeciez byal znaaaacznie mniejsza od Vegety , co ty co glupstwa pisesz?
Chciales powiedziec jak Kakarotto nie?BH dla ciebie DB bylby lepszy gdyby wszyscy w nim byli tak glupi jak Vegeta
Ostatnio zmieniony śr maja 30, 2007 5:57 pm przez BH Daimaouji, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Wiec juz nie rozumiem Kamil kun , lubisz Future Trunks i Present Trunksa duzego tez? Czy myslales ze ten Trunks to ogolnie i dales go myslac ze to F Trunks?AnimKing pisze:Głos na Trunksa bo to moja ulubiona postać (ale duży)
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019