WY np. ogladacie anime dla dzieci zwana DB (bez obrazy)Dokładnie...kazdy ma jakies pasje
Ataki
Moderator: Moderatorzy
- BH Daimaouji
- SSJ 5
Piotrek - do kogo to bylo? Jak do mnie to nie nie uwazam ze on jest uposledziony , ale fajnie by bylo gdyby pisal od siebie infa atakow
Piszcie do mnie BH , nie BH Daimaouji
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Angela Mioduńska Buga 2008-2014
Ayla Mioduńska 2003-2019
"100% JBH !!" - Nie wiem o co ci chodzi astarot , ale jesli to ma być obraza , to chyba miałeś SIEBIE na myśli
Ayla Mioduńska 2003-2019
- BH Daimaouji
- SSJ 5
No ale to jest do postu tych co pisza "Ogladasz Pokemona! Ha ha ha ale nie ciebie wielki dzieciak". Dalem to , zeby ich tez "oswiecic" i zeby nie pisali takich dziwactw. Zreszta widzialem Pokemona i DB w tym samym roku , nie wiem co ich taki smieszy.
OK dodaje atak bo chcem pisac na temat
Power Ball
Technika pozwalajaca wytworzyc pelnie ksiezyca o kazdej porze , Sajan koncenktruje sie i wytwarza swieciaca kule w prawej rece i wysyla ja w niebo tworzac efekt pelni ksiezyca co sprawia , ze moga stac sie Oozaru
W Amerykanskiej/Brytyskiej wersji DBZ , Vegeta mowil ze Bardock ja wytworzyl , co jest bladem dubbingu
Uzytkownicy : Vegeta , Thales/Tullece i (przypuszczalnie) reszta sajanow
OK dodaje atak bo chcem pisac na temat
Power Ball
Technika pozwalajaca wytworzyc pelnie ksiezyca o kazdej porze , Sajan koncenktruje sie i wytwarza swieciaca kule w prawej rece i wysyla ja w niebo tworzac efekt pelni ksiezyca co sprawia , ze moga stac sie Oozaru
W Amerykanskiej/Brytyskiej wersji DBZ , Vegeta mowil ze Bardock ja wytworzyl , co jest bladem dubbingu
Uzytkownicy : Vegeta , Thales/Tullece i (przypuszczalnie) reszta sajanow
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019
-
VARS
- BH Daimaouji
- SSJ 5
VARS pisze:Death Ball - wykonujący atak koncentruje energie w jednym lub dwóch palcach, tworzy się ogromna ognista kula, która jest w stanie niszczyc planety...Ataku uzywali : Freeza, Cooler ( i prawdopodobnie King Cold ).
Death Ball - atak o duzej sile ( mogący niszczyć nawet planety ), polegajacy na wytworzeniu na czubku palca lub w obu dłoniach małej, naładowanej energią kuli.
Dragon FistVegeta w stylu z Arli pisze:A , juz to bylo
Atak Kakarotta polegajacy na wyciagnieciu prawej dloni w formie piesci i z pojawieniem sie (zlotego) smoka , bardzo silny atak uzywany przez KKRTa po raz pierwszy w filmie 13
W Dragon Ball KKRT uzyl podobnego ataku na Piccolo Daimaou ale to nie byla Smocza piesc gdyz byl obraz Oozaru nie Zlotego smoka
Uzytkownicy : Kakarotto
Ayla Mioduńska 2003-2019
Ayla Mioduńska 2003-2019