Papa Roach

Tylko tu można offtopicować i zamieszczać ogłoszenia. Posty z tego forum nie są liczone.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Papa Roach

Post autor: Kris »

Papa Roach to zespół założony bodajże w 1993, ale dopiero w 2000 roku wydali swój (IMO pełnoprawny) album. Infest z utworem Last Resort zagwarantował zespołowi znalezienie się 25 Kwietnia 2000 na liście 20 najlepiej sprzedających się płyt w Stanach. Zespół gra mieszankę metalu, rocka oraz, według znawców, rapu. Sama wiki tak to charakteryzuje; "Alternative Rock, Post-Hardcore, Pop-Punk, Nu Metal, Rapcore". (Pożyczone od Hiddena :* )

Płyta Pierwsza - Old Friends From Young Years (1997)

Pierwsza no i oczywiśćie najgorsza jak dla mnie płyta, dużo hałasu, przeważający Hardcore no i agresja coż tu mówić, polecam tylko tym co lubią taką muzyke.

Płyta nr. 2 - Infest (2000)

Jedyna rzecz, która dziwi jest to, że w ciągu 3 lat tak zmienili swój styl gry, poza tym jedna z najlepszych płyt. Chociaż muzyka wciąż szybka i razem z kompozycją potrafią wyciszyć nasze myśli...można powiedzieć, że jest to bardzo dobra płyta.

Płyta nr. 3 - lovehatetragedy (2002)

Spokojniejsza muzyka wraz z lekkim odprężeniem i kilkoma bardziej wesołymi utworami, zmieniła, tylko troche wizerunek Papa Roach. Pomimo, iż płyta cieszy się sławą mi nie przypadła do gustu.

Płyta nr.4 - Getting Away With Murder (2004)

Płyta z której osobiście jestem zadowolony, nawet bardzo, mimo, iż uważam, że nie doruwnuje "Infest" to cześciej puszczam takie kawałki jak Not Listening niż Infes. Ale jedno znów dziwi płyta ma charakter pierwszego albumu, a jedak jest lepsza.

Płyta nr.5 - The Paramour Sessions (2006)

Wybaczcie brak mi słów na tak beznadziejną płytę.

A teraz pytanie.. Czy ktoś z was lubi/słucha tego o to zespołu ? I jakie są waże relacje w stosunku do nich ? etc.

__

Prosze, aby przy wypowiedzi nie pisać "Wo to jest super zaglebiste wowow" tylko troche pomyślec przy pisaniu ;]

Miłego Czytania i Pisania ;]

[Posty Bez Uzasadnienia będą kasowane]
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
Awatar użytkownika
Barni
SSJ 5

Post autor: Barni »

Papa Roach.. nie słucham jakoś non stop, ale czasem jak będzie lecieć, to nie wyłączę ^.^
Generalnie wolę Disturbed, System, ale PR nie są źli.
Nie mogę Krisie uzasadnić, bo nie mam czego xD
Obrazek

.
Awatar użytkownika
Pitti
SSJ 5

Post autor: Pitti »

Wo to jest super zaglebiste wowow. Slyszalem tylko pare songow i urzekly mnie ^.- tj. spodobaly mi sie calkiem, nie sa zle, sa zaglebiste <rotfl>
Obrazek

I'll become The King of Pirates!
Awatar użytkownika
krova
SSJ 5

Post autor: krova »

Tak samo jak kris sie rozwija, tak wy sie zwijacie... Forum schodzi na psy.

Last Resort jest hitem, tylko tyle wiem o ww zespole.

/edit

@kris down: ja to powinienem zarobic medal, a nie warna... nie jestem modem, to po co mam innych uswiadamiac?:>
Ostatnio zmieniony wt gru 11, 2007 11:49 pm przez krova, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

-Jest jakaś miara szczęścia?
-Tak, promile.

Obrazek
Awatar użytkownika
Kris
Avanger

Post autor: Kris »

A ja powiem tak : wszystkie posty z wyjatkiem waszych pierwszy w tym temacie zostają skasowane..kolejna taka kłótnia i warn dla każdego Pitti już zarobił
Obrazek

Obrazek
1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
ODPOWIEDZ