Przyznam się, że ostatnie dwa lata, to moje najsłabsze wyniki w życiu.
Świadectwa
Moderator: Moderatorzy
No u mnie to trudny wiek, począwszy od czasów czwartej klasy podstawówki- powoli traci znaczenie w moim życiu.
Mimo to, jestem kompletnym leniem i nie przejmuję się totalnie niczym, a cały świat to dla mnie bezsens i nie potrzebne pole wrzasku.
Patrząc na oceny nie są najgorsze, albowiem raczej nikt nie zaprzeczy, że na 2 gimnazjum, 4.9 to wysoka średnia. Zazwyczaj zapamiętuję wszystko z lekcji, bo książki sprawiają ból głowy.
Ocen nie będę wypisywał od niechcenia z resztą kogo takie rzeczy interesują ;/.
W sumie zalałem jedynie Chemię i Matematykę, co jest tą brudną stroną medalu.
Czerwony kolorek jak nic
Mimo to, jestem kompletnym leniem i nie przejmuję się totalnie niczym, a cały świat to dla mnie bezsens i nie potrzebne pole wrzasku.
Patrząc na oceny nie są najgorsze, albowiem raczej nikt nie zaprzeczy, że na 2 gimnazjum, 4.9 to wysoka średnia. Zazwyczaj zapamiętuję wszystko z lekcji, bo książki sprawiają ból głowy.
Ocen nie będę wypisywał od niechcenia z resztą kogo takie rzeczy interesują ;/.
W sumie zalałem jedynie Chemię i Matematykę, co jest tą brudną stroną medalu.
Czerwony kolorek jak nic

U mnie w szkole trzeba byc kreatywnym sprytnym i zostac pupilkiem nauczycieli. Ja tym ostatnim nie bede nigdy i nigdy nie bylem. Wiec bez uczenia sie 4.73 (lub 4.72 jakos tak). Przyznam sie ze chyba raz w calej 3ciej klasie sie uczylem (gimnazjum) i zawsze bylem 3eci w klasie
. Zazwyczaj raz przeczytalem sobie to co trzeba bylo sie nacuzyc, pare razy sie sciagalo
. Dwie pierwsze os. w mojej klasie to pupilki i fuksiarze dlatego sa lepsi
. Ale juz sie przyzwyczailem, ze nigdy nie jestem najlepszy. moj rekord to 5.0 w 5 klasie. 6 klasa-4.7. 1 gim-4.7x<4.75. 2 gim 4.7x<4.75. Zawsze mi brakowalo jednej ceny wyzej do paska ;/. Gdybym sie uczyl wiecej to bym mial pasek luzno, no ale coz- nie mam
. Z kazda klasa wyzej wydawalo mi sie ze to co bylo w poprzednim roku to bylo nic. A wtedy (rok temu) wydawalo mi sie ze jest trudno, ale co tam wazne ze zdam
. Dobra juz nie bede sie rozpisywal, nie myslcie ze sie chwale bo nie ma czym po prostu odp. do tematu
. PS: ja moge sobie pasek sam dorysowac 

I'll become The King of Pirates!
- Drake
- Golden Oozaru
- Kontakt:
Heh moje średnia w kl.1 liceum wyniosła 3,5 bez cuzenia za co większosć nauczycieli mnie nie lubi:P gdyż cytuje ich wypowiedzi"Jesteś bardzo mądrym chłopcem ale cholernie leniwym"ale wole to niż ślęczeć nad ksiązkami cały dzień bo taka nauka nie ma sensu na angielskim wole się wyspać a póżnej i tak 5 na świadectwie i gra muzyka.Przecież nie można zmuszać kogoś do nauki
http://www.mist-village.zobacz.com.pl/ fajna stronka anime(duży download)polecam
http://www.otwieramy.pl/?p=140130 kliknij to mi pomoże:Pp
Trzecia klasa gimnazjum. Powiem szczerze że łatwiejsza od drugiej, niestety ostatnia długa choroba i mnóstwo zaległości...
Matma - tutaj pewnie będzie 4 jak zawsze. Nauczycielka mnie lubi xD
Polski - nie byłem na ostatnich lekcjach a właśnie dali nam nową nauczycielką, a więc ogromne zaległości...
Historia - miałem szczęcie, ponieważ ostatnio wzięła mnie do odpowiedzi. Jednak nie było mnie w szkole. Teraz wiem co mnie czeka i mogę się nauczyć xD
Biologia - łatwa piątka się szykowała, ale choroba...i muszę na wtorek nadrobić zaległości xD
Geografia - tutaj też trochę przegapiłem, ale dam radę
WOS - przedmiot przyjemny. Będzie 4 albo 5. Zależy, gość mnie lubi, powiedział żebym mówił do niego "wujek Darek". Nikt inny nie otrzymał takiego wyróżnienia xD
Fizyka - zdupiłem ważną kartkówkę, a nauczony byłem dobrze.
Chemia - jak zdam to się ucieszę. Nauczycielka stawia mi nieprzygotowania ot tak.
WF - 5 albo 6
Religia - raczej podobnie
Angielski - zawaliłem sprawdzian, ale nadrobiłem odpowiedzią ustną, więc pewnie 4.
Matma - tutaj pewnie będzie 4 jak zawsze. Nauczycielka mnie lubi xD
Polski - nie byłem na ostatnich lekcjach a właśnie dali nam nową nauczycielką, a więc ogromne zaległości...
Historia - miałem szczęcie, ponieważ ostatnio wzięła mnie do odpowiedzi. Jednak nie było mnie w szkole. Teraz wiem co mnie czeka i mogę się nauczyć xD
Biologia - łatwa piątka się szykowała, ale choroba...i muszę na wtorek nadrobić zaległości xD
Geografia - tutaj też trochę przegapiłem, ale dam radę
WOS - przedmiot przyjemny. Będzie 4 albo 5. Zależy, gość mnie lubi, powiedział żebym mówił do niego "wujek Darek". Nikt inny nie otrzymał takiego wyróżnienia xD
Fizyka - zdupiłem ważną kartkówkę, a nauczony byłem dobrze.
Chemia - jak zdam to się ucieszę. Nauczycielka stawia mi nieprzygotowania ot tak.
WF - 5 albo 6
Religia - raczej podobnie
Angielski - zawaliłem sprawdzian, ale nadrobiłem odpowiedzią ustną, więc pewnie 4.

Pierwsza LO, to co ja mam się martwić? Abym zdał. Na razie zapowiada się tak:
Polski - 2
Angielski - 4
Rosyjski - 3
Matematyka - 3
Fizyka - 3
Informatyka - 4
Biologia - 2
Chemia 2
Geografia - 3
Historia - 4
WOK - 3
Religia - 4
W-f - 3
Zdam.
Polski - 2
Angielski - 4
Rosyjski - 3
Matematyka - 3
Fizyka - 3
Informatyka - 4
Biologia - 2
Chemia 2
Geografia - 3
Historia - 4
WOK - 3
Religia - 4
W-f - 3
Zdam.
Ja (1-09-2008 12:44)
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
kolumb wszedł na twoją starą i myślał że to ameryka
Pepek (1-09-2008 12:46)
A po Twojej doszedl do Indii i Antarktydy
1 tech - dywiza na dzis=oby zdac (jak i Gracek jak i Ace
)
w-f=najwieksza niewiadoma
religia=wlasnie zeszyt przepisuje mam oceny 4, 5 i 6 XD wiec moze 5 mi da skur....
kultura=4 mysle ze 4 z fuksem duzym byloby 5, na 3 nie ma szans
biologia=o zes fakers... mam ambicje na 3 ale bardzo prawdopodobnie bedzie 2
matma=nie no najlepsze oceny w klasie 1, 1, 1, 1, 1, 3, 4, 5, 5. Mam dwojke a jest chyba 15 zagrozen
fizyka=zal... ja mma 4 i 1 to sie na 2/3 wybronie ale jest 30 zagrozen okolo (tylko 5 osob nie ma zagrozenia)
PO-2, 4,5 mysle ze 4 mi da bo to spoko gosc
anglik-oceny najlepsze z mozliwych 5, 5 i 4(nie dalo sie miec z tej pracy 5 mimo ze mialem 0 bledow jak w pozostalych) i mi powiedziala ze ona piatek nie wystawia i mi 4 dala XD myslalem ze zatluke XD
niemiec-nic tylko zabic. sroda na nastepnej lekcji sprawdzian, babka do mnie ze 4 mi da, napisalem sprawdzian najlepiej z klasy piateczka
a ona do mnie ze mi 3 da XDDD rotfl
hista- 2, 2....... ide we wtorek i sroda do odp. musze miec 3!!XD
techn. ifn.- da mi buc 4 chyba
opr. biur.-4/5 raczej 5 bo spoko pan (wychowawca na dodatek)
chemia-2/3 zwiecha Bob co? fc.... zwiecha
ale jest ciezko naprawde najciezszy przedmiot ze wszystkich chyba
geografia-3/4 nie bede sie gniewal za 3 gdyz zasluguje na 1 z wykrzyknikiem
s. oper. i siec. komp.-4 pan niby kosa ale jednak wporzo przy ocenach 5, 4, 2 dal mi 4 juz
polak-oj mialem ambicje na 5 ale 4 mi da to bede wniebowziety
Mysle ze zdam w szkole, aczkolwiek po wywiadowce moge nie zdac w domu XDD(troche dżołk)
w-f=najwieksza niewiadoma
religia=wlasnie zeszyt przepisuje mam oceny 4, 5 i 6 XD wiec moze 5 mi da skur....
kultura=4 mysle ze 4 z fuksem duzym byloby 5, na 3 nie ma szans
biologia=o zes fakers... mam ambicje na 3 ale bardzo prawdopodobnie bedzie 2
matma=nie no najlepsze oceny w klasie 1, 1, 1, 1, 1, 3, 4, 5, 5. Mam dwojke a jest chyba 15 zagrozen
fizyka=zal... ja mma 4 i 1 to sie na 2/3 wybronie ale jest 30 zagrozen okolo (tylko 5 osob nie ma zagrozenia)
PO-2, 4,5 mysle ze 4 mi da bo to spoko gosc
anglik-oceny najlepsze z mozliwych 5, 5 i 4(nie dalo sie miec z tej pracy 5 mimo ze mialem 0 bledow jak w pozostalych) i mi powiedziala ze ona piatek nie wystawia i mi 4 dala XD myslalem ze zatluke XD
niemiec-nic tylko zabic. sroda na nastepnej lekcji sprawdzian, babka do mnie ze 4 mi da, napisalem sprawdzian najlepiej z klasy piateczka
hista- 2, 2....... ide we wtorek i sroda do odp. musze miec 3!!XD
techn. ifn.- da mi buc 4 chyba
opr. biur.-4/5 raczej 5 bo spoko pan (wychowawca na dodatek)
chemia-2/3 zwiecha Bob co? fc.... zwiecha
geografia-3/4 nie bede sie gniewal za 3 gdyz zasluguje na 1 z wykrzyknikiem
s. oper. i siec. komp.-4 pan niby kosa ale jednak wporzo przy ocenach 5, 4, 2 dal mi 4 juz
polak-oj mialem ambicje na 5 ale 4 mi da to bede wniebowziety
Mysle ze zdam w szkole, aczkolwiek po wywiadowce moge nie zdac w domu XDD(troche dżołk)

Chyba najłatwiejszy... Ha, mam 6 z chemii nic nie robiąc(fakt faktem zadania na 6 na sprawdzianach są z matur), ale jak ze stechiometrii nie dostać co najmniej 4 ?!Pitti pisze:chemia-2/3 zwiecha Bob co? fc.... zwiecha ale jest ciezko naprawde najciezszy przedmiot ze wszystkich chyba
Kris (18-07-2008 22:04)
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
Ja marzę, aby zobaczyć Pepsona bez koszuli *_*
Kocham Cię Patrycjo :*
3 Gimnazjum, niestety.. trudniejsza, niż poprzednie, ten kto mówi, że w 3 klasie gim nie ma nauki to ma super szkołe ;p . Cholernie wymagający nauczyciele... no cóż trzeba radzić ;p
Hmm eh.. ja mam dziwne oceny, choc powinienem miec same 5/6 ;p, ale cóż 5-10 min nauki to czego oczekiwac ^^
W-F - nie mam ;p
J.Pol - 4 lub 5 nie jestem pewien jakbym szybko załapał jedną 5 pewnie dostane 5 ;p
Historia - musi być 5 ! ale znając życie potkne sie na jednym pytaniu i będzie 4+ ;p
Matematyka - bez problemu czysta 4
Geografia - i tu problem
gdyby nie pierwsza jedynka w moim zyciu mialbym 4 a tak wychodzi 3
Biologia - OFC 5 żadna filozofia
Chemia - 3/4/5 sam nie wiem ale piątka już raczej odpada chociaż może może ^^
Plastyka - w next półroczu
Fizyka - :/ 3 albo co gorsza 2 nie cierpie tego ;p
Technika Raczej 5 no może sie uda 6
Muzyka - prawie 6 a jednak 5 łatwe ;p
Religia - 5 dziwne ;p
Informatyka - w 2 polroczu
J.Niemiecki - 4 mam czasem problemy ale na 4 mnie stać ;p
WOS - w 2 polroczu XD
Chyba all ;p
Hmm eh.. ja mam dziwne oceny, choc powinienem miec same 5/6 ;p, ale cóż 5-10 min nauki to czego oczekiwac ^^
W-F - nie mam ;p
J.Pol - 4 lub 5 nie jestem pewien jakbym szybko załapał jedną 5 pewnie dostane 5 ;p
Historia - musi być 5 ! ale znając życie potkne sie na jednym pytaniu i będzie 4+ ;p
Matematyka - bez problemu czysta 4
Geografia - i tu problem
Biologia - OFC 5 żadna filozofia
Chemia - 3/4/5 sam nie wiem ale piątka już raczej odpada chociaż może może ^^
Plastyka - w next półroczu
Fizyka - :/ 3 albo co gorsza 2 nie cierpie tego ;p
Technika Raczej 5 no może sie uda 6
Muzyka - prawie 6 a jednak 5 łatwe ;p
Religia - 5 dziwne ;p
Informatyka - w 2 polroczu
J.Niemiecki - 4 mam czasem problemy ale na 4 mnie stać ;p
WOS - w 2 polroczu XD
Chyba all ;p

1. Kris ma ZAWSZE racje
2. PP3088 ma prawie zawsze racje
3. : >
W mojej klasie nie mialbys 3 pewnie nawet xd a jezeli juz to 3 max. W calej histori szkoly nie bylo chyba 4 u tej gosciowki. Miec 3 to trza byc bogiem. Material jeszcze ja mam taki ze nikt tego nie maXD, kazda klasa ma jakis lajt tylko my jakies gowno co nikt nie kmini (tylko japp3088 pisze:Chyba najłatwiejszy... Ha, mam 6 z chemii nic nie robiąc(fakt faktem zadania na 6 na sprawdzianach są z matur), ale jak ze stechiometrii nie dostać co najmniej 4 ?!Pitti pisze:chemia-2/3 zwiecha Bob co? fc.... zwiecha ale jest ciezko naprawde najciezszy przedmiot ze wszystkich chyba

- Drake
- Golden Oozaru
- Kontakt:
Uwaga ocenki gracusia aktualne i za co otrzymane:PP:
j.pol:2 -za spanie na lekcji,olewanie przedmiotu i rozwalanie zachowaniem każdej lekcji(gdybym się starał miałbym 4)
matematyka:3 -po prostu nie rozumiem matmy choćby nie wiem ile się uczył
fizyka:2 -jestem cienki z fizy i się i tak nie ucze
biologia:3 -z odpowiedzi i zadań pały a ze sprawdzianow 3-4 bez żadnego nakładu nauki
PO:3 -ze sprawdzianów 5 a jednyki za to ze nie robie ćwiczeń praktycznych bo mi się nie chche
J.Ang:5 -powiedziała że moge mieć 6 jak przestane spać na lekcjach i zaczne się uczyć(na co ona liczy:PP)
Chemia:3 -jakoś mi nie podchodzi
J. niem:3 -nie lubie tego jeżyka pokręcony jest
Psychologia:5 -bez problemu ocena z takiego prostego przedmiotu
Wos:4 -spoko nauczyciel a ja lubie ten przedmiot(gdybym sie jeszcze zaczał uczyć)
Technologia informacyjna: 5-a co innego:PP
W-F: 5-tak dziwne wiem:Pp
Geografia: 3-Konia temu kto zaciagnie mnie żebym się uczył wszystkich państw i stolic(to co umiem to zapamiętuje na lekcji)
Historia: 3-jakoś mi nie dize w tym roku ale nauczcielka też głupia
No i jak się podoba mój stosunek do nauki:PP
j.pol:2 -za spanie na lekcji,olewanie przedmiotu i rozwalanie zachowaniem każdej lekcji(gdybym się starał miałbym 4)
matematyka:3 -po prostu nie rozumiem matmy choćby nie wiem ile się uczył
fizyka:2 -jestem cienki z fizy i się i tak nie ucze
biologia:3 -z odpowiedzi i zadań pały a ze sprawdzianow 3-4 bez żadnego nakładu nauki
PO:3 -ze sprawdzianów 5 a jednyki za to ze nie robie ćwiczeń praktycznych bo mi się nie chche
J.Ang:5 -powiedziała że moge mieć 6 jak przestane spać na lekcjach i zaczne się uczyć(na co ona liczy:PP)
Chemia:3 -jakoś mi nie podchodzi
J. niem:3 -nie lubie tego jeżyka pokręcony jest
Psychologia:5 -bez problemu ocena z takiego prostego przedmiotu
Wos:4 -spoko nauczyciel a ja lubie ten przedmiot(gdybym sie jeszcze zaczał uczyć)
Technologia informacyjna: 5-a co innego:PP
W-F: 5-tak dziwne wiem:Pp
Geografia: 3-Konia temu kto zaciagnie mnie żebym się uczył wszystkich państw i stolic(to co umiem to zapamiętuje na lekcji)
Historia: 3-jakoś mi nie dize w tym roku ale nauczcielka też głupia
No i jak się podoba mój stosunek do nauki:PP
http://www.mist-village.zobacz.com.pl/ fajna stronka anime(duży download)polecam