+Religia-kocham ten szajs co sie dzieje na tej lekcji o kutwa.... taki lach ze szok XD "Marcin: Ale ty Siulek frajer jestes. Siulek: TWOJA STARA TO FRAJER!!!. Ksiadz:

. Siulek: Pan Ksiadz cos im zrobi bo im na***ie, dlaczego pan ksiadz nic im nie zrobi, pan ksiadz cos im zrobi.". Świnka, Pitti, 3 dziewczyny i pare gostkow z tylu spiewaja cala lekcje piosenki xD.
+Chemia-nawet nie jest zle, costam zaczelem znow kumac, tylko kijowo tlumaczy babka, lepiej z kolegami sam temat wykladamy xD
+Polski, lajtowa pani i nie jest ze mna a raczej z ocenami zle, dosc lubie, nie piluja nas
+Kultura, lach, a przedmiot jako tako jest sredni
+PO, lajtowy i chyba najlepszy nauczyciel w szkole, lach jest z tego co mowi (np. "jedzie gostek samochodem i nagle dzida w drzewo""Jak zadzwnicie na 112 to dodzwonicie sie na glowna mende policji..yy.. komende") i sie nie pieprzy jak ktos mu przeszkadza ("spakoj sie i wyjdz")
+opr. biurowe- lajt ale mnie wkurza wychowawca co mnie uczy tego, dal mi minusa ciul XD
+geografia-czlowiek kosa dla nas tak lagodny ze po prostu super naczyciel. Kazdy ma u niego przewalone tylko nie moja klasa, cale miasto o nim slyszalo jaka kosa, kazdy taki dyg, a tu lajt, do odp. wziol gostka z mojej lawki bo gadal i mu nie dal jedynki bo powiedzial ze jest konkretny "<jakeis tam pytanie>;nie wiem; <jakiestam pytanie> nie wiem; nie dam Ci bani bo lubie konretnych ludzi.
+sieci operacyjne i sieci komputerowe-nauczyciel psychol, a moja klasa zrobila z niego idiote na cala szkole xd, co on opowiada to żaol XD"pielegniarki lataja ze strzykawkami i poluja na "grubszych"";"tirowcow to z pancerfaustu trzeba""2=1";"zyjecie przeszloscia, to co powiedzieliscie juz bylo, to co mowie juz bylo"-slynny szablozebny XD
+angielski-chyba ulubiony przedmiot jako przedmiot. Nauczycielka tempa dosc... czasem lach z niej. Jak jest odrobine za glosno to lekcji nie prowadzi. Jak mamy dwie lekcje pod rzad to na drugiej polowce drugiej lekcji zawsze nic nie robimy "bo ile sie mozna na siebie patrzec", jak jest 5 minutowa kartkowka na 1 lekcji na poczatku to potem cala lekcje nic nie robimy xD?
+niemiec-niezla pani

, przedmiot dosc latwy dla mnie (<skromny>6 w 3 gim.

) i luzny i przyjemny
+/-technologia informacyjna-nauczyciel taki mul ze szok... "<chwila skupienia> (z pelna powaga) teraz powiem zart <minuta mija> uczen kiedys tak wylaczyl komputer ze tylko monitor kliknal", wogle taki mul jest ze szkok xD, troche kijowy nacuzyciel, przedmio sredni
+/-fiza, lajt narazie, ale z tego co slyszalem bedzie zle XD, nauczyciel mulek troche, pod nosem gada i potem kartkowki robi, ja w II lawce to slysze i 4 dostalem ^.^ a Ci dalej-wal XD
+/-matma nie jest zla, ale moja nauczycielka jest po prostu tepa... pytac sie uczniow o wynik dzielenia lub mnozenia z tabliczki mnozenia, dawac zadania ktorych sama nie kuma...
+/-biologia, wymagajaca pani bardzo, ale nie jest zly przedmiot, dosc smieszna pani
+/-w-f jako w-f lubie, ale to co ja mam to nie jest w-f tylko dojazd, wniosek o zmiane nazwy przedmiotu zlozylbym zeby sie dalo...
+/-Hista-nauczycielka wymagajaca i uczy nas geografi XD, ale u niej jest jedno zarabiste, nic nie umiesz, nawkreceasz, poczarujesz i masz 4 XD, przy odp. lajt dosc, kartkowki surowiej ocenia, jeszcze jak pyta to lazi po klasie i podpowiadaja temu co stoi przy tablicy, a jak stoi ktos przy mapie to mu podpowiadaja bo jest lajtowo ulozone-naczycielka jeden koniec klasy, drugi koniec klasy z mapa przy ktorej siedza uczniowie i podp. i ktora za kazdym razem jak wchodzi moja klasa wywraca(nowa mapa a juz podarta cala XD)